Лапма за Airbags свети
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
...и аз съм готов....ако искате имам и подробен снимков материал как точно става всичко - мога да го пусна 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Re: Лапма за Airbags свети
Kido написа:Здравеите,
Имам следния проблем - лампичката на таблото за airbaga свети. Провериха компютъра и е от седалката на пътника (нали уж отдолу имало някаква мрежа и тн).
Въпроса ми е:
ако стане нещо, доколкото знам ако свети тази лампа няма да излязат възглавниците. Също може ли да се оправи.
Още един въпрос: също ми показва (свети на таблото) че имам изгорял заден десен стоп. Реално стопа си свети. Има ли някои идеа защо?
ама ей така за спорта ще пуснеш ли какъв код ти написа и цитат на текстовото съобщение...от компютъра де...

VEGA
bgbule написа:ICE написа:Иди в Дару и те ще ти обяснят всичко.... Сега можем само да гадаем!marionne написа:Понеделник отивам в дарокар да видя каква е работата
Без да са отваряни аербеците може ли да го няма патрона тва немога да го разбера и кьде стои този патрон
бм то компютри много ама малко истински
Те тоз младеж пита верно една много верна работа.....
И тъъй ... ако ти свети ламбата питай къде е батко ...

първия път светва ако е натегнала коланите и не е отворила AIRBAGS независимо за шофера или пътника
до втори път не сме стигали...при затворени/цели/налични airbags
VEGA
- bate borko
- кандидат ентусиаст
-
stjoker написа:направих всичко, но лампата пак свети ... как си занулявате комп-а? аз откачих акумулатора за 5 мин .. или там е врътката или са ми дали прецакани елементи в магазина щом при вас става
ако имаш път към софия-пиши ми да се видим и да ти помогна с проблема,имам необходимата апаратура
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3