Навигация за Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: седнал
Детайли за колата: Правиланта 39-ка

Re: Навигация за Е39

Мнение от gentata » 19 Мар 2012, 23:48

tngeorgiev написа:-много циклим колеги, но трябва да се съгласите че след като до преди 5 години се слагаха тези мк и съвсем подобни конфигурации в бмв, то това си е идеалната интеграция на пазара..колкото до китаеца - ми купете си китайска кола 2012 и я сравнявайте с бмв 2002, същото е с навигациите :mrgreen:

Измества се темата, говорим за навигация не за коли. Това че е остаряла не значи че е ненадеждна. А това й качество съчетано с модулното изпълнение на системата като цяло е причина да продължава да се използва дълго време от BMW.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 20 Мар 2012, 10:24

Нвигацията е само една част от цялостното мултимедийно обзавеждане в колата. Тя придава един вид завършен вид на скрита иначе система. Понеже на човек това му е непрекъснато пред очите, в тази връка е полезно да се отбележи, колко неестествено и даже грозно стоят различните опити за интеграция на нещо друго, различно от оригиналното.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Кара: 530d

Мнение от kraininski » 21 Мар 2012, 13:56

начи да обобщим, откъм навигация ОЕМ се препоръчва, но откъм всичко останало, нещата не стоят така, да не забравяме все пак че говорим за мултимедия а не просто за нави
щом смятате че за едниния навигатор си струват 1500лв аз нямам какво да добавя, аз лично пътна карта от бензиностанцията ще си взема но няма да дам 1500 за електронна такава.
и продължавам да се чудя как вас все ви объркват навигациите....до сега подобен случай не съм имал, а под 2500км на месец не съм падал от години, но както един колега написа, важно е кво си инсталирал в тая навигация, не само как изглежда
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 21 Мар 2012, 14:07

В ОЕМ мултимедията може да се върже почти всичко, потърси и във форума има теми относно камери, видео, МР3 и т.н. Потърси и в чуждите форуми, всичко се прави с ОЕМ мултимедията ;) А и за да е пълна картинката, на екрана ти излиза и борда на колата в детайли, това друга мултимедия не може да го изкара.
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Мар 2012, 14:38

да като сложиш дайнавин или друга афтърмаркет "мултимедия" къде ще си гледам показанията на борда? ами като искам да си настроя печката?
Изображение

Предишна

Назад към E39