прекъсва крушката на ксенона и изписва грешка НЕ Е КРУШКАТА
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: прекъсва крушката на ксенона и изписва грешка
Туй е като оня виц една баба питала в магазина : Извинете, крушките Осрам ли са ? А продавача казал : Нее, наш срам са бабо, наш срам
Китайците вече така са влезли в технологиите, че просто нямата забележка, отностно качествените си стоки....Имам китайски преносим генератор за ток, за 4 години ни веднъж не е дал фира....А камо ли крушките ..

Китайците вече така са влезли в технологиите, че просто нямата забележка, отностно качествените си стоки....Имам китайски преносим генератор за ток, за 4 години ни веднъж не е дал фира....А камо ли крушките ..
- pricheska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03`E39 530dA Exclusive; E34 520i

Бензин, а не кръв! Инжекцион, а не сърце! Бутала, а не мускули!.. Машина, а не човек !
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега аз от две години съм с китайски крушки, даже и повече. Никакви проблеми с несветене и други такива. Просто си светят много добре. А за парите да не говорим. Ти явно имаш проблем с баласти ли не знам 

И аз преди няколко месеца имах същия проблем с китайски ксенон, едната крушка палеше трудно. Размених двете крушки за да разбера дали е от крушката или баласта, и се оказа баласт. Смених си баласта и нямам проблем. А иначе китайките ги карам 3 години, не бих дал луди пари за скъпи ксенони при положение, че евтините китайски вършат работа. Сега май ще трябва да сменя и крушките понеже тези вече отслабнаха. 2бр крушки H7 5000K са около 25-30 лв, как дадеш 300-400лв за крушки Hella или Philips като ще изкарат пак толкова
Въпрос на избор 

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Re: прекъсва крушката на ксенона и изписва грешка НЕ Е КРУШКАТА
Смених крушката най-после..... проблема остана... премигва доста и 80% от времето не свети изобщо... дали е от баласта? Как може да се провери от къде идва проблема?

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Колега ти не размени ли крушките за проба преди да купиш нова крушка?

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Колега ти не размени ли крушките за проба преди да купиш нова крушка?
Не съм ги разменял, не е там проблема в купуването... проблема е че не можах да намеря хлабав кабел или букса при баласта а и е по различен от левия от десния, нещо е "побългарен" Ако трябва да се смени баласта, колко струва един такъв оригинален, или колко е комплекта 2ра ръка

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Имах предвид, като се съмняваш за крушка, първо пробваш дали и с другата ще прави проблема. След това пробваш и с другия баласт. От него също може да ти прави мизериите.

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Имах предвид, като се съмняваш за крушка, първо пробваш дали и с другата ще прави проблема. След това пробваш и с другия баласт. От него също може да ти прави мизериите.
Да разбирам, но окабеляването на левия е много по различно от това на десния.. кабелите на левия са някак си... неоригинални

- Retrofit
- младши ентусиаст
-
- Кара: M62B46
Темата от самото начало тръгна назад....
Колега иди до електричар да ти реши проблема...без това съветите не се взимат предвид.
Колега иди до електричар да ти реши проблема...без това съветите не се взимат предвид.
- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
Retrofit написа:Темата от самото начало тръгна назад....
Къде назад бе колега? До колкото виждам това е форум?! Всеки изказва мнение и всеки подбира какъв съвет да вземе предвид и какъв не?! Ако на някой му е омръзнало да чете какво пише тук... ами да не чете, много е просто

P.S. Да, ще отида на електричар още днес ... но ако за всяко едно нещо се ходеше директно на майстор... рязко щеше да спадне интереса към форума

Поздрави
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3