Грешка Fuel Inject. system
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- kiky_7
- младши ентусиаст
-
- Кара: Много коли
- Мечтае да кара: M4
Re: Грешка Fuel Inject. system
Здравейте колеги, имам същия проблем. Изписа ми на таблото 'Fuel inject. system' и мига постоянно. Когато колата е студена, стартера върти доста време и накрая пали, но все едно на по малко цилиндри и много ( бял пушек ). На диагностиката излезна "Glow plug cilynder 1, 2, 3, 4". Гледам, че колегите са писали, че може да е й помпа, но колата като я настъпя си върви перфектно.

- xetski
- Потребител
-
- Кара: 740XD
- Мечтае да кара: M8
Колеги и аз имам същия проблем обаче моя проблем почна като отказа да огасне . Вадя клуча и колата не гасне , огасих я 2 пъти на скорост и на третия опит огасна при връщане на клуча . На другия ден отказа да пали , дърпаше ми акомулатора за 15-20 мин . Акомулатора ми е нов проверен и е здрав това означава че имам голям консуматор след отказа да огасни предната вечер . Смених акомулатора с друг пали на докато види клуча но след гасене на колата след 15-20 мин пак събаря акомулатора . На следващия ден почна да пали и гасне направи го няколко пъти и на има няма на 10-тия път запали и не огасна . Това и беше последното палене след това отказа да подава сигнал на помпата в резервоара при принудително подаване на + към помпата започва да подкачва нафта . Закарах я на майстор . След 2 дни колата беше запалена отивам да я взема качвам се въртя пали от ряз НО на борда ми изписва FUEL INJECTION SYSTEM . Колата пали нормално няма значение топла или студена но няма онзи вървеж които имаше преди това . И да не забравя да спомена колата е Е 39 525 TDS на БМВ скенера ми показва проблем с подгревните свещи а те са чисто нови сменени преди 2 месеца . Ако някои е страдал от същото да помогне или да ми препоръча някои кадърен майстор в плевенска област . Благодаря предварително !!!
Днес и при мен се получи същата грешка. На борда ми показваше, че ми остават 60 км пробег, и като започнах да изкачвам един баир със завои колата угасна в движение, малко изчаках и запали от 4-5-я път. След още 200 метра пак същото - след изчакване запали, но и помпата се чуваше вече, че се мъчи. Запалих я пак и като качих ваира изминах още 2 км без проблеми. Сипах една десет литрова бутилка с нафта и след това никакви проблеми, добрах си се до бензиностанция без проблеми и много подаване на гас за тестване дали пак ще се появи проблема. Помпата също започна да се чува нормално. Колата е 530 ДА - 2002 г. При мен съмненията са, че цедката е понасъбрала боклучета, или че борда ме лъже за оставащите километри.
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3