Открадната - СА 3232 КН
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: СА 3232 КН
Ще се оглеждам, колега.
Кофти случка, дано я намерите.
Кофти случка, дано я намерите.
Si non confectus, non reficiat.
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Ужас, колега,
всеки ден като се прибирам от работа минавам покрай колата ти и толкова много ме радва... Вече половин година, а и преди това винаги съм се заглеждал по нея...
Много ме е яд, пък ти не мога и да си представя как се чувстваш....
Поне ако я видя ще я позная на 100%
Стискам много палци всичко да завърши като хората..
ПП Аз за Бул инс и Лев инс съм чувал за доста вдигнати коли. В Армеец знам, че не се пипат.
всеки ден като се прибирам от работа минавам покрай колата ти и толкова много ме радва... Вече половин година, а и преди това винаги съм се заглеждал по нея...
Много ме е яд, пък ти не мога и да си представя как се чувстваш....
Поне ако я видя ще я позная на 100%
Стискам много палци всичко да завърши като хората..

ПП Аз за Бул инс и Лев инс съм чувал за доста вдигнати коли. В Армеец знам, че не се пипат.
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Ще заглеждам всяка Е39-тка.
Съжалявам да чуя, че са я откраднали.
Мамка им!
Съжалявам да чуя, че са я откраднали.

- fenixsz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d
- Мечтае да кара: M
Нещо тоя глад е насърчил яко тъпите апаши.
И аз усъмнах без М елементи тази сутрин...
Надявам се да ти платят толкова пари, че да си купиш още по-хубава красавица. А, ако си я намериш дано да е в 1:1, както си я оставил!
И аз усъмнах без М елементи тази сутрин...
Надявам се да ти платят толкова пари, че да си купиш още по-хубава красавица. А, ако си я намериш дано да е в 1:1, както си я оставил!
DriveCalc.com/bg
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Колко време е била при тоя бояджия , да не е там играта нещо 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- bmw_power_e36
- Потребител
-
- Кара: VW jeeta
- Мечтае да кара: BMW 328I
И аз ще се оглеждам за бмв-то,огледах го и го запомних а видия ли кола веднага я запомна ,така че ако я видия ще ти се обадия
УСПЕХ

такава кола не може да стои пред блока,а да е постояно под око,не че от помиарите по платените паркинги не са изчезвали коли ама айде...
Застрахователите не си крадат колите освен ако не ги взимат за да ги "изтърбушат" и много внимателно да демонтират всички скъпи части като брони,кожени салони,навигации и проста да я оставят на някой 3тостепенен път.така те се нагушват ,а за демонтирани елементи каското не покрива нищо.тогава ти ще си много пре*бан защото колата ще е толкова осакатена че за да я докараш до стария и вид ще трябва да хвърлиш сумати пари.
2рия вариант да ти искат откуп който би платил предвид потта с която си я "ъпгрейднал" и любовта към нея и 3тия е нито да видиш нито да чуеш нещо повече за нея.
при последния се надявам каското да ти покрие всичко макар да е дълга и мъчителна процедура.
Един колега беше написал нещо интересно по-горе-че от сервиза биха могли да си направат резервен ключ и да я гепат.В тоя случай обаче понеже уж всички джамбази се знаят на тях ще им е ясно че не е никой от тях,а ако те барнат друг да им пипа колите тогава не искам да съм на тяхно място и ще си видиш колата така както са ти я дигнали (малковероятно ,но ДАЙ БОЖЕ)
Застрахователите не си крадат колите освен ако не ги взимат за да ги "изтърбушат" и много внимателно да демонтират всички скъпи части като брони,кожени салони,навигации и проста да я оставят на някой 3тостепенен път.така те се нагушват ,а за демонтирани елементи каското не покрива нищо.тогава ти ще си много пре*бан защото колата ще е толкова осакатена че за да я докараш до стария и вид ще трябва да хвърлиш сумати пари.
2рия вариант да ти искат откуп който би платил предвид потта с която си я "ъпгрейднал" и любовта към нея и 3тия е нито да видиш нито да чуеш нещо повече за нея.
при последния се надявам каското да ти покрие всичко макар да е дълга и мъчителна процедура.
Един колега беше написал нещо интересно по-горе-че от сервиза биха могли да си направат резервен ключ и да я гепат.В тоя случай обаче понеже уж всички джамбази се знаят на тях ще им е ясно че не е никой от тях,а ако те барнат друг да им пипа колите тогава не искам да съм на тяхно място и ще си видиш колата така както са ти я дигнали (малковероятно ,но ДАЙ БОЖЕ)
Гадна история, колега. Тъкмо я гледах в галерията ти преди 2-3 седмици и си мислех: "Това е перфектната Е39-ка"
Дано се намери, а ако това не стане дано ти я изплатят бързо и безпроблемно. А през това време ще се оглеждаме за нея, ако случайно дойде към нашия край. 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Може би няма да помогна много, но да споделя:
Днес към обяд, в района на Орлов мост, (зави от Цариградско наляво по бул.България)видях абсолютно същата кола със същия оранжев салон, беше адски мръсна и я караше някво типче 30-тина годишно, с очила, черна коса и прическа на път през средата.За съжаление, сега виждам темата, иначе щях да я огледам по-обстойно.Загледах го, понеже шареше доста из платната!
Моят съвет е да пообикаляш по малки преки и паркинги, има доста случаи, в които просто ги оставят паркирани докато ти звъннат за откуп...ако изобщо звъннат!
Друго-салон (и волан)с този цвят, не се срещат често по моргите.Потърси където предлагат повече БМВ части, в случай, че са я разколачили!Сещам се веднага за една морга в по-високите квартали на София, където можеш да провериш...!
Дано се намери ЧИТАВА, или поне да си доволен от каското!
Днес към обяд, в района на Орлов мост, (зави от Цариградско наляво по бул.България)видях абсолютно същата кола със същия оранжев салон, беше адски мръсна и я караше някво типче 30-тина годишно, с очила, черна коса и прическа на път през средата.За съжаление, сега виждам темата, иначе щях да я огледам по-обстойно.Загледах го, понеже шареше доста из платната!

Моят съвет е да пообикаляш по малки преки и паркинги, има доста случаи, в които просто ги оставят паркирани докато ти звъннат за откуп...ако изобщо звъннат!

Друго-салон (и волан)с този цвят, не се срещат често по моргите.Потърси където предлагат повече БМВ части, в случай, че са я разколачили!Сещам се веднага за една морга в по-високите квартали на София, където можеш да провериш...!
Дано се намери ЧИТАВА, или поне да си доволен от каското!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Сега ми хрумна,
Там, където седи колата, има доста камери наоколо, освен ако не са минали по малката уличка... (няма да уточнявам мястото)
Там, където седи колата, има доста камери наоколо, освен ако не са минали по малката уличка... (няма да уточнявам мястото)

FREE SPIRIT
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Имам подозрения , звъня ти 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Е, оттам трябваше да почнете!Bexim написа:Сега ми хрумна,

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- vanko 318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: млади майки да полудяват ...
- Мечтае да кара: всичко,без пари да давам
Дано им изсьхнат рьцете мамка им да
,дано я намериш.И аз ще се оглеждам насам натам.УСПЕХ

- Vankatavsc
- Потребител
-
- Кара: BMW 330xd
- Мечтае да кара: BMW M5
- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Дано да не се налага БулИнс да плащат. Напоследък не го правят както на клиенти, така и на сервизи, с които имат договори! Внимавайте всички!
Аз лично отивам в Алианц след месец като ми изтече това каско.
Аз лично отивам в Алианц след месец като ми изтече това каско.