Kупих си 530d!!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- biggreal
- Потребител
-
- Кара: 520i E39
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: [URL=http://dobavi.info/cars/BMW/][IMG]http://dobavi.info/cars/BMW/m6232.gif[/IMG][/URL]
Re: Kупих си 530d!!!
Честито и от мен,колега!Много безаварийни километри-със здраве и удоволствие да си я караш!

- niky
- Потребител
-
- Кара: BMW530d
- Мечтае да кара: BMW-X5
Благодарности към всички колеги от форума за добрите съвети и пожелания. Пращам и малко снимки за интериора и също да питам за бутон ASC(бутон1), 2-????? - някакви подобия за сензори или датчици. Това което разбрах за бутона ASC е, че е за стабилизиране поведението на автомобила при по-сложни метео условия, може ли малко инфо за това как се включва, имам предвид състояние на колата (в движение???), а относно тези кристални точици нямам никаква информация моля за такава.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- niky
- Потребител
-
Здравейте колеги, искам да обменя малко информация за колата, първото с което се сблъсках като козметичен проблем бе системата за миене на предните стъкла след като я купих същата не работеше предположих, че от липсата на течност след като и налях се започна с въпросите, маркучите се оказаха напукани смених единия напукаха се другите материала от които са направени е по-твърд и с годините е загубил качествата си. След като разгледах цялата система има друга такава за миене на фаровете можели малко инфо за нея защото явно може да имам проблем с нея. И между другото може да звучи смешно, но не открих хидравличното казанче за спирачките.
- LUCIFER'S
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39 '02 530d
niky написа:Здравейте колеги, искам да обменя малко информация за колата, първото с което се сблъсках като козметичен проблем бе системата за миене на предните стъкла след като я купих същата не работеше предположих, че от липсата на течност след като и налях се започна с въпросите, маркучите се оказаха напукани смених единия напукаха се другите материала от които са направени е по-твърд и с годините е загубил качествата си. След като разгледах цялата система има друга такава за миене на фаровете можели малко инфо за нея защото явно може да имам проблем с нея. И между другото може да звучи смешно, но не открих хидравличното казанче за спирачките.
казанче спирачна течност- под кутия ляв филтър купе на 2 години се сменя маслото- на таблото светва оранжев часовник
интензивно измиване на стъкло и фарове на дясното лостче- чистачките имаш бутон S- пръска концентрат от 1л резерварче на фаровете пръска на всяко 5 натискане
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ASC-то колега е винаги включено, когато натиснеш копченцето (копче 1) и на таблото светне жълтия знак на АСЦ-то значи в момента АСЦ е изключено (съвет от мен - не го изключвай поне до другото лято). Кристалните точици (номер 2) които са разхвърляни по всички уреди са датчици за осветеност - колкото по-светло е толкова по-светло светят и числата по радио, климатроник или табло и обратното.
- dragohr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 39 tds sedan
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Стига толкова честитки вече !
- niky
- Потребител
-
към 530d
Наистина благодаря за пожеланията, искам да споделя какво съм направил, към момента съм сменил маркучите, които подават течност за чистачки, маркучите бяха спукани, същите ги подмених, налях течност (1 литър) в позия 8 (Reservoir for windscreen washer and headlamp cleaning system), тъй като позиция 7 (Reservoir for intensive cleaning
system) беше почти пълна и интересното се случи натискам лоста за измиване на стъклото с движение на чистачките (към мен), същите си работят маркучите пръскат, но резервоар 7 се препълни с течност и започна на изхвърля същата през капачката и при всяко натискане се облива споменатия резервоар, а преди това пропуснах да Ви кажа ми светна лампичка за липсата на течност на арматурното табло. Възможно ли е да са свързани тези резервоари и защо при наличието на течност колата индикира за липсата на такава. Благодаря!
system) беше почти пълна и интересното се случи натискам лоста за измиване на стъклото с движение на чистачките (към мен), същите си работят маркучите пръскат, но резервоар 7 се препълни с течност и започна на изхвърля същата през капачката и при всяко натискане се облива споменатия резервоар, а преди това пропуснах да Ви кажа ми светна лампичка за липсата на течност на арматурното табло. Възможно ли е да са свързани тези резервоари и защо при наличието на течност колата индикира за липсата на такава. Благодаря!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: към 530d
niky написа:Наистина благодаря за пожеланията, искам да споделя какво съм направил, към момента съм сменил маркучите, които подават течност за чистачки, маркучите бяха спукани, същите ги подмених, налях течност (1 литър) в позия 8 (Reservoir for windscreen washer and headlamp cleaning system), тъй като позиция 7 (Reservoir for intensive cleaning
Колега, темата ти е вече заключена, защото се изчерпа.
От тук нататък ако имаш някакви въпроси, първо ползвай търсачката и ако случайно не намериш отговор на въпроса си пусни нова тема, която да не е свързана с тази, защото се получава много безмислено за тези, които не знаят за тази тема.
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3