почнаха ме гадовете!

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Re: почнаха ме гадовете!

Мнение от dbanchev » 20 Дек 2009, 12:00

Колеги ако правите някаква акция против измекярчетата задължително викнете и мен. Тамън по коледно ми се бие някой, че скоро не съм млатил, да се заредя с коледно настроение! :lalala:
П.С. Телефона ми е 0883 449 640 междувременно ако тука в Красна Поляна дето живея излезе успешен лова тия дни задължително ще разказвам подробно! :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 20 Дек 2009, 15:05

Взимаш една здрава бухалка колега отделяш една вечер без сън паркираш колата на видно място огледалата си ги оставяш в нормално положение скатаваш се някъде и чопли семки докато се върнат в момента в който се доближът до колата приближаваш се тихо и единия трябва да падне с един удър не повече с останалите почваш технопарад и само така ще се научат да непипат повече колата ти :bang: :bang: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 21 Дек 2009, 0:39

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 21 Дек 2009, 1:13

яко :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 21 Дек 2009, 1:24

:twisted:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 23 Дек 2009, 18:24

kbarterov написа:колеги не искам да убиждам полицайте защото са ми колеги!!! :yes: и зная колко ими е трудно и че няма хора които да работят.Моля Ви да не злословити по техен адрес, а аз имам някои насоки към хората които гепят в Надежда и скоро ще ги окошаря копелетата мръсни, но дали ще викам Полиция ще си помисля :mhihi: .Предупредил съм тъпанарите по ул. "Цар Симеон" и ако си видя някоя част от колата там че има СМЪРТ :bang: аЗ ВСЕ ПАК НЕ СЪМ СЕ ОТКАЗАЛ ДА НАПРАВИМЕ ЗАСАДА НЯКОЯ НАЩ НА ТАЯ ИЗМЕТ И ДА ГИ ПОГРЕБЕМЕ, за да може да си спираме колите пред домовете.поздрави на всички :bchug:

Колега, обади се преди да ги окошариш, да си поприказваме малко с тях на къс пас.
Снощи са ми разбили ключалката и слава Богу - са се подплашили от алармата най-вероятно, защото нямаше нищо тафено. Само дето съм 100 кинта назад за ключалка. Аз също съм в Ндежда - 3-та част.
От днес започвам нощно дежеурство. Ще си жертвам празниците, но ще има най-малко един гръмнат! И ако колегите от полицията ги учат да се целят в краката, нас ни учат да унищожаваме - само в 10-ката.
Щото това са животни, това са долни паразити, без значение от пол, възраст и раса и е без значение, че външно приличат на хора. Ако четат в този форум, преди да тръгнат на слдващата си хайка, да си напишат първо завещанието, щото най-вероятно няма да се върнат повече. Или чак след много дълго лечение ...
Лошото е, че не се познавам лично с надежни за тази процедура хора от форума, и ако евентуално сбарам някой гад, намам на кого да се обадя, да си направят и те густо на душата.
Изображение
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към E39