тресе се цялата предница?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- glendower
- кандидат ентусиаст
-
....
колега пробвах това с маховика и да натисна съединителя не се оправя, продължава да тресе яко. Днес ми огледаха мактерсоните и биалетките и се оказа ,че са мн. зле. Като ги сменя дано се оправи.
А някои може ли да ми каже като цена как са тези дискове ?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: ....
glendower написа:колега пробвах това с маховика и да натисна съединителя не се оправя, продължава да тресе яко. Днес ми огледаха мактерсоните и биалетките и се оказа ,че са мн. зле. Като ги сменя дано се оправи.
![]()
Колега как може да са ти проверили всичко по предницата а да не са проверили биалетките които най лесно се разбира дали са заминали

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
glendower написа:Нали именно това съм написал ,че биалетките и тампоните на мактерсона не са сменени![]()
Благодаря за съветите колеги
Преди два месеца пусках тема"Вибраций при спиране-Опасно!",пиши я в търсачката,там ти е проблема.Ако са ти преглеждали носачи както на мен преди да ги сменя работата е ясна......
Re: тресе се цялата предница?
glendower написа:Здравеите колеги потърсих за отговор на въпросът ми , но не открих отговор в предишните теми. Та проблемът е следният: мин. ден излязох на магистралата и реших да понатисна колата и след 100 км започна едно силно вибриране в цялата предница , с две думи вси4ко се затресе здравоПо колата е сменено всичко без тампоните на мактерсоните и биалетките , всичко друго си е песен. Гумите както ме посаветвахте са балансирани и са 6+ и те . След 160 км всичко се успокоява
, а започна ли да намалям цялата кола започва да се тресе с натискането на спирачката. Имам чуството че ще се разпадне чак
След смяната на някои части накрая е мината на стенд.
Ето го проблема,пичове : http://www.youtube.com/watch?v=y667Nnh1 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wxULu3xa ... re=related ,дано съм помогнал?!?Успех

ВАРНА,морето и BMW-то......
!!!

- glendower
- кандидат ентусиаст
-
....
Колеги вчера пак ходих малко на дълъг път и странна рабора след смяната на спирачните дискове започна да спира да тресе. Тресе ,но на етапи ту спира ту започва отново. След минаване през разбити участъци по магистралата става тази промяна. Я дайте някои савет че поне му разбирате възможно ли е това да е от биалетките или от мактерсоните ?
glendower написа:... след смяната на спирачните дискове започна да спира да тресе...
Като смени дисковете смени ли и накладките? Ако не - нищо не си направил
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
glendower написа:еми те накладките са си супер имат си бая феродо по тях . Те са на около 5000 км . Има ли нужда пак да ги сменям ?
Задължително е при смяна на дискове да се сменят и накладки

49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4