Увеличаване на мощността. Как?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
колеги стига с тия циркове, 2.5 бензин ще разцепи гъза на 525 тдс като стои та гледаи, а и като гледам на колегата мотора е с 2та вАнуса, така че нема база за сварнение :>
- anzak
- старши ентусиаст
-
не съм казал че няма да нареди тдс-а ама 525 не е от най бързите 5-ци принципно поне 3.0 трябва да е мотора за да има адреналин ама тдс с един качествен чип в купе на 5-ца не е равен все пак на 2.5 бенз ама и не вярвам да отстъпеа много по динамика
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Слизам от 20ка предишната, така че разликата е особено осезаема
предвид че 20ката е горе долу = с тдса на 400м
Далеч на карам най-мощната, но харчи по-малко от 20ката, а върви доста повече
Този мотор с това купе добре си пасват и едни 7,9 секунди до 100 мисля че са доста добре

Този мотор с това купе добре си пасват и едни 7,9 секунди до 100 мисля че са доста добре

- anzak
- старши ентусиаст
-
е това е с умни хора винаги можеш да се разбереш но даже 523 което е пак 2.5 ама е по разтоварено върви доста доста по приятно от 2.0
- blacksapphire
- ентусиаст
-
WALL написа:blacksapphire написа:
Този мотор с това купе добре си пасват и едни 7,9 секунди до 100 мисля че са доста добре![]()
Май само мислиш....! В никакъв случай ти не може да ускоряваш за толкова.
Доста се лъже из форума!![]()
![]()
Насрахте и тази тема!
http://www.zeperfs.com/duel99-970.htm
Ти сереш неподготвен
Re: Увеличаване на мощността. Как?
oliure написа:Колата ми е 525tds и ми се вижда бавничка. Как мога да и увелича мощността? И кое е наи-доброто за този модел защото във форума има много хора които дават акъл просто защото са чули нещо от някои а на практика не са запознати. Ако е чип от къде е наи-добре да си го поръчам?
Ако си сигурен , че колата ти е в перфектно техническо състояние , може да я чипосаш , ефекта при TDS наистина е добър.След чипосване , дизеловия автомобил става по пъргав , но в рамките на нормалното разбира се , все пак замисъла в създаването на един TDS не е с цел "спортна кола" както някои го възприемат. Най вече ако решиш да чипосаш автомобила си трябва да си сигурен в състоянието му , защото ако има нещо , на което му предстои смяна , трябва да си знаеш предварителни , че най вероятно ще избие веднага. За предпочитане е да използваш доказала се фирма в поставянето на чип тунинг и да гледаш версията , която ще сложиш да е с параметри в рамките на нормалното.
blacksapphire написа:WALL написа:blacksapphire написа:
Този мотор с това купе добре си пасват и едни 7,9 секунди до 100 мисля че са доста добре![]()
Май само мислиш....! В никакъв случай ти не може да ускоряваш за толкова.
Доста се лъже из форума!![]()
![]()
Насрахте и тази тема!
http://www.zeperfs.com/duel99-970.htm
Ти сереш неподготвен
Аз като ти казвам, че ти в никакъв случай не ускоряваш за толкова ще ме послушаш, Аз с 530д съм на толкова. А пък ако искаш да подишаш малко чернилка с удоволствие ще те окъдя.... и ще видиш за колко ускоряваш.... 2 коли зад мене.
Големи ентусиасти сте бре! Вземи попрочети за колата си не такива глупави линкчета, а това което са написали инженерите от БМВ тествай я и се обеди сам.... И не забравяй че за толкова години имаш и вмерисани кончета под капака.....
Последна промяна WALL на 25 Мар 2009, 0:15, променена общо 1 път
- blacksapphire
- ентусиаст
-
С удоволствие ще пробваме 530ката ако ти е сток. Но аз пушилка от печка няма да видя, гарантирам ти
Току-що се прибирам, направих 3 коли на тва корадо горе, което ти го показах, а е с турбина на 1,3 и с чип, и мерена на дино 200 коня.
Така че не бъди толков убеден в дизела, колкото и да го уважавам тоя комън рейл, няма да ме минеш никой път

Току-що се прибирам, направих 3 коли на тва корадо горе, което ти го показах, а е с турбина на 1,3 и с чип, и мерена на дино 200 коня.
Така че не бъди толков убеден в дизела, колкото и да го уважавам тоя комън рейл, няма да ме минеш никой път

- blacksapphire
- ентусиаст
-
WALL написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвай си!
Път към Добрич няма да имам определено скоро време, но ако минаваш през Пловдив, заповядай, искам да ме окадиш

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
blacksapphire батка може да накажеш някоя 525 Д 163 кс, ама едва ли 530 д =)
само не ми е ясно какво караш ?
523 бензин с 2.5 мотор 170 кс, или 525 бензин 2.5 193 кс ?
времето на 523 е 8.5 сек, а на 525 бензин - 8.1
а пък като на колегата новия феислифт дизел 530д - 7.8
така че дори и на аритметика нема как да стане, ако печката не е на 500 000 км
но ако караше 528 бензин, тогава вече може и да биеш колата на колегата 530д, защото на тоя мотор 528 му дават 7.5 сек,
всички данни са за ръчни скорости
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/5er/
само не ми е ясно какво караш ?
523 бензин с 2.5 мотор 170 кс, или 525 бензин 2.5 193 кс ?
времето на 523 е 8.5 сек, а на 525 бензин - 8.1
а пък като на колегата новия феислифт дизел 530д - 7.8
така че дори и на аритметика нема как да стане, ако печката не е на 500 000 км
но ако караше 528 бензин, тогава вече може и да биеш колата на колегата 530д, защото на тоя мотор 528 му дават 7.5 сек,
всички данни са за ръчни скорости
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/bmw/5er/
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4