Настъпване

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 03 Мар 2009, 15:02

Straho_ooD написа:
Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ако искаш близка среща довечера на сбирката в дружба ще съм там и с удоволствие ще те сритам!
Ща схрускам

На коя спирка, в коя Дружба, в колко часа, безполезен?
Ще дойда сам, заклевам се!

На мен много почна да ми писва от тоя форум и по-точно от новоизлюпилите се нагли левенти !!! Аз не че съм много отдавна тук,но поне спазвам добрия тон и слушам когато някой ме съветва за нещо...нали все пак сме тук точно за това !!!

Потребител
Аватар

Мнение от Straho_ooD » 03 Мар 2009, 15:05

На мен много почна да ми писва от тоя форум и по-точно от новоизлюпилите се нагли левенти !!! Аз не че съм много отдавна тук,но поне спазвам добрия тон и слушам когато някой ме съветва за нещо...нали все пак сме тук точно за това !!!

Еми аз просто се опитвах да разбера как да си карам колата без да я съсипвам и ни в клин, ни в ръкав пикльото ме обиди! Като съм възпитан, да не съм заухав?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 520 i 97

Мнение от jordao75 » 07 Мар 2009, 0:17

Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 07 Мар 2009, 15:40

jordao75 написа:Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете :D

Колега, засега дербито е в София, но както се казваше в една реклама по телевизията - Сега в София, скоро и в други градове... :D :box:
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i

Мнение от zlobicar » 07 Мар 2009, 17:54

boby29 написа:
jordao75 написа:Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете :D

Колега, засега дербито е в София, но както се казваше в една реклама по телевизията - Сега в София, скоро и в други градове... :D :box:
Е имали резултат никой нищо не казва?
обичам BMW

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boby29 » 08 Мар 2009, 12:32

По принцип с гипсирани ръце трудно се натискат бутоните на клавиатурата, така съм чувал де... :mhihi:
Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hellbull » 08 Мар 2009, 13:11

хаха за сега не :)
ама колега гледам че и ти си от варна, можем да подхвърлм това на колегите, да искараме един тепих на сбирката и да почнем залагания да правим кой ще победи :)
хихи това е шегичка, сега да не почнеш и ти да ме търсиш за да ме биеш :)
на колегата с ТДС-а,
имам същото добиче и общо взето както ти се отнасяш с него така и то ще се отнася с теб. в града не я ръчкай, то няма и къде де.
Извънградско като си пътувам по магистралата съм си пускал автопилота на 180 (4000 оборота) и няма никакви ядове.

Потребител
Аватар

Мнение от Straho_ooD » 13 Мар 2009, 23:21

Не мисля, че има каквато и да е причина да ми отговаря някой по този начин, затова реагирах. Аз имам БМВ от 3 седмици и исках просто да знам на колко напън издържа, това е! Благодаря на всички, които ми отговориха и ви моля да ми отговорите на всички зададени въпроси - разгледайте ги, моля!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 520 i 97

Мнение от jordao75 » 14 Мар 2009, 1:18

Не се чепкайте за тъпотии,този форум е за да можем да си помагаме кой с каквото може,и да се майтапим от време на време.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Мар 2009, 3:11

i4koo написа:
Straho_ooD написа:
Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ако искаш близка среща довечера на сбирката в дружба ще съм там и с удоволствие ще те сритам!
Ща схрускам

На коя спирка, в коя Дружба, в колко часа, безполезен?
Ще дойда сам, заклевам се!
Залагам 5 лв на Вассето че ще бие :duel:

Ми и аз да заложа 5 лева на другия, ей така за спорта.

Са да пуснат по едно ЛС кога и къде ще е битката. Бирата от мене от тебе пуканките?

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 14 Мар 2009, 3:55

Straho_ooD написа:Не мисля, че има каквато и да е причина да ми отговаря някой по този начин, затова реагирах. Аз имам БМВ от 3 седмици и исках просто да знам на колко напън издържа, това е! Благодаря на всички, които ми отговориха и ви моля да ми отговорите на всички зададени въпроси - разгледайте ги, моля!

От полусъединител няма к`во толкоз да й стане освен да го смениш по-бързо, но това не е болка, за кората освен, че е по-шумна колата, пак няма каво да стане и трето - давай смело. По отношение на мотора - здрав е 8), сега го плюят, но ще видим новите дизели след някоя година как ще са :roll: . Това е и наистина смекчете тона с колегата, щото и двамата прекалихте. Лека вечер!
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 14 Мар 2009, 4:24

маречков написа:
Straho_ooD написа:Не мисля, че има каквато и да е причина да ми отговаря някой по този начин, затова реагирах. Аз имам БМВ от 3 седмици и исках просто да знам на колко напън издържа, това е! Благодаря на всички, които ми отговориха и ви моля да ми отговорите на всички зададени въпроси - разгледайте ги, моля!

От полусъединител няма к`во толкоз да й стане освен да го смениш по-бързо, но това не е болка, за кората освен, че е по-шумна колата, пак няма каво да стане и трето - давай смело. По отношение на мотора - здрав е 8), сега го плюят, но ще видим новите дизели след някоя година как ще са :roll: . Това е и наистина смекчете тона с колегата, щото и двамата прекалихте. Лека вечер!

здравейте,
по принцип,мотора м51 (tds) го водят като най-здравия блокмотор на BMW
не говоря за помпи,дюзи,вериги и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 14 Мар 2009, 10:40

СМЕНИ: водна помпа + термостат + виско + промиване на двата предни радиатора + нов антифриз, и после го караи само до червено па нищо нема да му стане :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hellbull » 14 Мар 2009, 20:17

а я кажете като се смени антифриза после има ли някакви проблеми с парното. Трябва ли като се налее новия антифриз колата да се запали и да се включи парното за да може да се апълни резервоарчето.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 14 Мар 2009, 20:48

hellbull написа:... трябва ли като се налее новия антифриз колата да се запали и да се включи парното за да може да се апълни резервоарчето.

При обезвъздушаването задължително се пуска парното на MAX

ПредишнаСледваща

Назад към E39