Настъпване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Straho_ooD написа:Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ако искаш близка среща довечера на сбирката в дружба ще съм там и с удоволствие ще те сритам!
Ща схрускам
На коя спирка, в коя Дружба, в колко часа, безполезен?
Ще дойда сам, заклевам се!
На мен много почна да ми писва от тоя форум и по-точно от новоизлюпилите се нагли левенти !!! Аз не че съм много отдавна тук,но поне спазвам добрия тон и слушам когато някой ме съветва за нещо...нали все пак сме тук точно за това !!!
- Straho_ooD
- Потребител
-
На мен много почна да ми писва от тоя форум и по-точно от новоизлюпилите се нагли левенти !!! Аз не че съм много отдавна тук,но поне спазвам добрия тон и слушам когато някой ме съветва за нещо...нали все пак сме тук точно за това !!!
Еми аз просто се опитвах да разбера как да си карам колата без да я съсипвам и ни в клин, ни в ръкав пикльото ме обиди! Като съм възпитан, да не съм заухав?
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете 

jordao75 написа:Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете
Колега, засега дербито е в София, но както се казваше в една реклама по телевизията - Сега в София, скоро и в други градове...

Програмист се разхожда в планината. Огледал заобикалящата го природа и си казал:
- Каква яка графика!
- Каква яка графика!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Е имали резултат никой нищо не казва?boby29 написа:jordao75 написа:Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете
Колега, засега дербито е в София, но както се казваше в една реклама по телевизията - Сега в София, скоро и в други градове...![]()
обичам BMW
jordao75 написа:Аз само исках да кажа на колегата с TDS-a като иска да кара бързо да си вземе нещо на което пише М.Тая кола не е за рали.Мен нали няма да ме биете
хаха за сега не

ама колега гледам че и ти си от варна, можем да подхвърлм това на колегите, да искараме един тепих на сбирката и да почнем залагания да правим кой ще победи

хихи това е шегичка, сега да не почнеш и ти да ме търсиш за да ме биеш

на колегата с ТДС-а,
имам същото добиче и общо взето както ти се отнасяш с него така и то ще се отнася с теб. в града не я ръчкай, то няма и къде де.
Извънградско като си пътувам по магистралата съм си пускал автопилота на 180 (4000 оборота) и няма никакви ядове.
- Straho_ooD
- Потребител
-
Не мисля, че има каквато и да е причина да ми отговаря някой по този начин, затова реагирах. Аз имам БМВ от 3 седмици и исках просто да знам на колко напън издържа, това е! Благодаря на всички, които ми отговориха и ви моля да ми отговорите на всички зададени въпроси - разгледайте ги, моля!
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
Не се чепкайте за тъпотии,този форум е за да можем да си помагаме кой с каквото може,и да се майтапим от време на време.
i4koo написа:Залагам 5 лв на Вассето че ще биеStraho_ooD написа:Ей сополкйо така 6те те бия, че ще ти направя гърба по-мек от корема ако те хвана!
Ако искаш близка среща довечера на сбирката в дружба ще съм там и с удоволствие ще те сритам!
Ща схрускам
На коя спирка, в коя Дружба, в колко часа, безполезен?
Ще дойда сам, заклевам се!
Ми и аз да заложа 5 лева на другия, ей така за спорта.
Са да пуснат по едно ЛС кога и къде ще е битката. Бирата от мене от тебе пуканките?
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Straho_ooD написа:Не мисля, че има каквато и да е причина да ми отговаря някой по този начин, затова реагирах. Аз имам БМВ от 3 седмици и исках просто да знам на колко напън издържа, това е! Благодаря на всички, които ми отговориха и ви моля да ми отговорите на всички зададени въпроси - разгледайте ги, моля!
От полусъединител няма к`во толкоз да й стане освен да го смениш по-бързо, но това не е болка, за кората освен, че е по-шумна колата, пак няма каво да стане и трето - давай смело. По отношение на мотора - здрав е

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
маречков написа:Straho_ooD написа:Не мисля, че има каквато и да е причина да ми отговаря някой по този начин, затова реагирах. Аз имам БМВ от 3 седмици и исках просто да знам на колко напън издържа, това е! Благодаря на всички, които ми отговориха и ви моля да ми отговорите на всички зададени въпроси - разгледайте ги, моля!
От полусъединител няма к`во толкоз да й стане освен да го смениш по-бързо, но това не е болка, за кората освен, че е по-шумна колата, пак няма каво да стане и трето - давай смело. По отношение на мотора - здрав е, сега го плюят, но ще видим новите дизели след някоя година как ще са
. Това е и наистина смекчете тона с колегата, щото и двамата прекалихте. Лека вечер!
здравейте,
по принцип,мотора м51 (tds) го водят като най-здравия блокмотор на BMW
не говоря за помпи,дюзи,вериги и т.н.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
СМЕНИ: водна помпа + термостат + виско + промиване на двата предни радиатора + нов антифриз, и после го караи само до червено па нищо нема да му стане 

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4