Светна количката на таблото !!!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
gorota написа:И аз така направих преди няколко месеца,и вобще не се забелязва и си решваш проблема за напретmeha написа:най-лесния начин за смяна на крушка на регистрационен номер според мен е този,който аз направих......
1-взимаш макетно ножче
2-точно под плафоните изрязваш кората
3-вадиш плафона и сменяш ламБата
4-затваряш капак и даже няма да забележиш че си рязал рег.кора![]()
5-при следващо изгаряне на лампа.....просто вадиш плафоня
Абе и аз изрязах пластмасовата основа на която е закрепен номера (че вече и двете лампи изгоряха отзад), ама не иска да излиза плафона, защото опира в номера (ъгъла между номера и равнината в която е плафона е по-малък от 90 градуса). Вие как го направихте бе колеги? Аз се опитах да го понапъна, ама не ще - има една черна лента около номера (на самия номер) която е по-изпъкнала и опира в нея и не ще да минава по-натам...
- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
Аз ще ти кажа как - огъваш номера и така друг начин няма .. или го махаш напълно с нита . Днес сменях едната крушка лявата - нагънах номера без да го махам друг начин не виждам 

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Преди да режете, да огъвате номера и разни такива интервенции първо повдигнете леко номера за да видете дали нита е хванат за купето. Защото при мен нита явно е дошъл къс и не беше хванал багажника, а само номера и пластмасовата подложка под него и си го извадих точно за 5 мин. без да огъвам и да чупя нищо и нита също не съм го бутал.А колкото до индикацията за изгоряла крушка:малкия борд не показва изгоряла крушка на номера.Поне при мен нищо не показа.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
И при мен не показва, мисля че на всички колеги с малкия борд не показваhrpopov217 написа:Преди да режете, да огъвате номера и разни такива интервенции първо повдигнете леко номера за да видете дали нита е хванат за купето. Защото при мен нита явно е дошъл къс и не беше хванал багажника, а само номера и пластмасовата подложка под него и си го извадих точно за 5 мин. без да огъвам и да чупя нищо и нита също не съм го бутал.А колкото до индикацията за изгоряла крушка:малкия борд не показва изгоряла крушка на номера.Поне при мен нищо не показа.

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- gorota
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '520D 00'
- Мечтае да кара: х6
- Детайли за колата: м-окачване и всички екстри за модела без кожа.
Клеги,снимал съм как става интервенцията със номера,снимките мойете да видите във галерията ми,дано съм бил полезвн.
BMW
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
gorota написа:Клеги,снимал съм как става интервенцията със номера,снимките мойете да видите във галерията ми,дано съм бил полезвн.

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
hrpopov217 написа:Преди да режете, да огъвате номера и разни такива интервенции първо повдигнете леко номера за да видете дали нита е хванат за купето. Защото при мен нита явно е дошъл къс и не беше хванал багажника, а само номера и пластмасовата подложка под него и си го извадих точно за 5 мин. без да огъвам и да чупя нищо и нита също не съм го бутал.А колкото до индикацията за изгоряла крушка:малкия борд не показва изгоряла крушка на номера.Поне при мен нищо не показа.
да ама ако видичките , които хващат пластмасовата кора на номера за капака са под номера тогава кво правим както е при мене

- mirizlivpor
- Потребител
-
Здравейте, колеги! При мен се случи по-странен проблем - днес както карах през родните разбити улици изведнъж светна лампата за ляв стоп. Действително не свети, но когато сложих нова крушка също не светна. Проверих набързо кабелчетата, но всичко си изглежда както трябва. Някакви съвети? Става въпрос за '02 525d.
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
ре
mirizlivpor написа:Здравейте, колеги! При мен се случи по-странен проблем - днес както карах през родните разбити улици изведнъж светна лампата за ляв стоп. Действително не свети, но когато сложих нова крушка също не светна. Проверих набързо кабелчетата, но всичко си изглежда както трябва. Някакви съвети? Става въпрос за '02 525d.
Провери си всички крушки отзад,задна,допълнителни за мъгла....много често лапичките не горят от жичката ,а от стълбчето(крачето) на което стои волфрамовата жичка и си изглежда като здрава. Вгледай се внимателно във всяка крушка за малко топче като заварка по крачетата. Провери си и третия стоп.
Успех
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Колегата нямаш борд комп.
затова

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Има тема как е прави интервенция от никакъв борд към малък, а колегата мад пресли направи от никакъв борд към голям. Ако ти се занимава потърси и виж мисля че да си направиш интервенция поне за малък борд не е толкова трудно. Успех
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3