Покупка на Е39 520i-въпроси?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- blackrider
- младши ентусиаст
-
meha написа:BMW-E39 написа:с колко пари разполагаш за бензиново е39 ?
Достатъчно![]()
Важна ми е колата.....задължително нов внос ще е обаче
здравей колега ,имаш Л.С.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
абе сопол като са ти достатъчно парите какво изобщо питаш, да беше изчел "детски болести" и нямаше да пускаш тъпи теми
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
BMW-E39 написа:абе сопол като са ти достатъчно парите какво изобщо питаш, да беше изчел "детски болести" и нямаше да пускаш тъпи теми

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Щото всеки пита първо, ама после се оказва, че е супер баровец с мноо пара и мноо разбира на всичкото отгоре... Рядко се намират нормални хора, които благодарят за съветите и безкористната помощ.
BMW-E39 написа:абе сопол като са ти достатъчно парите какво изобщо питаш, да беше изчел "детски болести" и нямаше да пускаш тъпи теми
Чакай малко бе,ти кой беше изобщо та да ми казваш какво да питам

Това което пише в "детски болести" изобщо е далеч от проблемите на БМВ...повечето неща са относно ходовата част,а не всеки който кара в БГ му е ясно че това не е проблем на БМВ!!!
Това че ти отказах офертата за твоята кола която ми прати на лично,не ти дава право да осираш темата

Терзанията който имаш относно мойте пари са си твой проблем и последна моя грижа

Ще дам толкова за кола,колкото преценя-което пак не е твой проблем

Така че въздържай се от некомпетентните си коментари,или отивай да избиваш комплексите си някъде другата,защото явно за теб,марката БМВ е само това-избиване на комплекси

Айде със здраве

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- im0tep
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше Е 39 520 98 г.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
абе глупак смотан, в тази тема "детски болести" си пише всичко От-До за Е39 и слабите им места, а не пише само са ходовата част, ама вземи първо изчети важната тема и тогава питаи за Е39, само не разбрах какво не ти е ясно балък ?
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25522
""""
Това което пише в "детски болести" изобщо е далеч от проблемите на БМВ...повечето неща са относно ходовата част,а не всеки който кара в БГ му е ясно че това не е проблем на БМВ!!!
""""
чак пък като ти е толкова ясно за всичко по БМВ-та какво питаш бе кенеф, не виждаш ли че хората са се потрудили да напишат всичко нужно за Е39 в тема която е направена Важна, ама ти нали си ГОЛЕМ играч и в тази тема "детски болести" не пишело нищо освен за ходовата част, да те ебем у кенефа долен какво въобще ти се обяснявам на посерко като тебе дето го е СРАМ да каже с колко пари разполага за Е39, а това дето съм ти предложил моята кола, 1во никъде не съм я пуснал за продаване защото не я продвам, просто исках да се убедя че си поредния сопол дето иска евтино Е39.
ама ти какъв плъх си да не кажеш за колко пари търсиш е39, смешна работа си, не се притесняваи не съм тръгнал да ти краднем парите ще изчакам да си вземеш е39-та и тогава ахаххаха
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25522
""""
""""
чак пък като ти е толкова ясно за всичко по БМВ-та какво питаш бе кенеф, не виждаш ли че хората са се потрудили да напишат всичко нужно за Е39 в тема която е направена Важна, ама ти нали си ГОЛЕМ играч и в тази тема "детски болести" не пишело нищо освен за ходовата част, да те ебем у кенефа долен какво въобще ти се обяснявам на посерко като тебе дето го е СРАМ да каже с колко пари разполага за Е39, а това дето съм ти предложил моята кола, 1во никъде не съм я пуснал за продаване защото не я продвам, просто исках да се убедя че си поредния сопол дето иска евтино Е39.
ама ти какъв плъх си да не кажеш за колко пари търсиш е39, смешна работа си, не се притесняваи не съм тръгнал да ти краднем парите ще изчакам да си вземеш е39-та и тогава ахаххаха
BMW-E39 не чувства ли, че отдавна прекали
И ако той не се усеща няма ли кой да му спре простотиите
Цитат:
Правила за държание във форумите на BMW Club Bulgaria
::: Основни правила :::
11. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спора!!!

И ако той не се усеща няма ли кой да му спре простотиите

BMW-E39 написа:абе сопол като са ти достатъчно парите какво изобщо питаш ...
BMW-E39 написа:... абе глупак смотан, в тази тема "детски болести" си пише всичко ....
... като ти е толкова ясно за всичко по БМВ-та какво питаш бе кенеф ....
... да те ебем у кенефа долен какво въобще ти се обяснявам на посерко като тебе ...
... просто исках да се убедя че си поредния сопол дето иска евтино Е39 ...
... ама ти какъв плъх си да не кажеш за колко пари търсиш е39, смешна работа си, не се притесняваи не съм тръгнал да ти краднем парите ще изчакам да си вземеш е39-та и тогава ахаххаха
Цитат:
Правила за държание във форумите на BMW Club Bulgaria
::: Основни правила :::
11. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Не издавайте ниската си култура! Без лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Никакви лични кавги няма да бъдат допускани в темите. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица няма да бъдат толерирани!
Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спора!!!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
из правилата *
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й. Не поствайте теми с линкове към други страници, без подробно обяснение за съдържанието им. Нежелателно е и публикуването на текст на чужд език.
какво ли щеше да стане ако беше написал 520 в търсачката и да даде да търси само в раздел Е39 ?
не стига че има много теми за е39, а то има и ВАЖНА тема в която всичко нужно за е39 е написано, а тоя сопол ще ми казва че в тази важна тема за Е39 направена с толкова труд и информация, че нямало нищо за е39 а само за ходовата част и не знам си какво не го разбрах тоя глупак защо намеси България и ходовата част на е39 хаха
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата ви трябва да се подразбира съдържанието й. Не поствайте теми с линкове към други страници, без подробно обяснение за съдържанието им. Нежелателно е и публикуването на текст на чужд език.
какво ли щеше да стане ако беше написал 520 в търсачката и да даде да търси само в раздел Е39 ?
не стига че има много теми за е39, а то има и ВАЖНА тема в която всичко нужно за е39 е написано, а тоя сопол ще ми казва че в тази важна тема за Е39 направена с толкова труд и информация, че нямало нищо за е39 а само за ходовата част и не знам си какво не го разбрах тоя глупак защо намеси България и ходовата част на е39 хаха
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4