Проблем с фара
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vaaseetoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 ТДС
`DaRkMaN Виж момче не ми пука къде ходиш да лижеш патки за сол! От Бургас ще те довлвка да те разведа из националния парк Витоша!
Да се срещтнеш с такива отворковци като теб да видиш нашата романтика и багажника ми от вътре!
Да знаеш че А6432КВ не е много срещан номер и ще те намеря ПИЧ!
Да се срещтнеш с такива отворковци като теб да видиш нашата романтика и багажника ми от вътре!
да ве все хората от Бургас а я покажете къде сме почнали ние първи а ??? вие правите ли разлика между лек базик и заяждане и веднага някой скача и после ние сме виновни освен това нямам желязни нерви сега и бугразлии били селяни...знаете ли че много големи хора в тая държава които са постигнали много големи неща са от Бургас...аз до сега не съм написал никъде нещо против гражданството на хората нали??? както и никъде не съм започвал първи обаче няма проблеми нали аз съм най-гадното копеле няма проблеми
а васето батка такива бичове ще ти дам че ти е бедна фантазията разбираш ли ме олигофрен щом съм си сложил колата и номера значи не ме ебе особено сещаш ли се заповядай
значи когато аз чупя пръсти съм обитак а когато васето ще идва да яде шамари няма проблеми 

Последна промяна `DaRkMaN на 24 Яну 2009, 22:10, променена общо 1 път
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
vaaseetoo написа:`DaRkMaN Виж момче не ми пука къде ходиш да лижеш патки за сол! От Бургас ще те довлвка да те разведа из националния парк Витоша!
пич ай стига измутрява че взе да дразниш вече пък ако си много отворен и имаш нещо против бургас да ти дам моя номер да са разберем по мъжки и после кой в болницата кой на плажа а?
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
WALL написа:Абе Вие луди ли сте... какво сте се запънали кат костилка на гъз. Не Вие срам. Като ви идва повече тестостерона ходете изкъртете по някоя женка малко да олабите жилата... То бива бива ама чак пък толкова ентусиазъм за боища... багажници... едно време го правихме това, ама колко авери вече не са живи... Срамота... Големите мутри...
Не разбра ли, колега, ние сме селяци. Простено ни е :mha:
стига се правихте на мъже
целта на форума е да обединява феновете на марката, и да си помагаме един на друг когато имаме възможност, не да избиваме комплекси
админите
оставихте ги много да си развяват коня 

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
О BMW, имам лудост в главата си от теб!
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
уъфуъфр
колега `DaRkMaN към теб се обръщам преди прееба една тема пак със бъзици сега пак,не виждашли че нестава така,ко ти пречеше да напишеш да си ги купи от дарукар е не да се стига до тук,замислисе малко-просто съвт 

- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Re: уъфуъфр
RASI написа:колега `DaRkMaN към теб се обръщам преди прееба една тема пак със бъзици сега пак,не виждашли че нестава така,ко ти пречеше да напишеш да си ги купи от дарукар е не да се стига до тук,замислисе малко-просто съвт
Надявам се, че няма проблем че аз ти отговарям...
Ако стане така, че на всеки такъв въпрос има готов отговор, форумът се обезмисля. Има ли смисъл да е пълно с въпроси "От къде да взема ...?" и "Колата се развали, какво да правя?" и отговорите да са "Иди в дару." ? То по-добре да направят форумът автоматично да отговаря по този начин на въпросите. Да не говорим, че има подфорум сервизно обслужване, теми за магазини и т.н. Също така, да искаш да му напишеш магазин, ти незнаеш от кой град е. Да му изброим всички официални сервизи на БМВ ли?
ПП: Едва ли някой е очаквал, че от такъв базик колегата толкова ще се разпали, че да почне да обижда но какво да се прави

Re: уъфуъфр
Воденичаров написа:RASI написа:колега `DaRkMaN към теб се обръщам преди прееба една тема пак със бъзици сега пак,не виждашли че нестава така,ко ти пречеше да напишеш да си ги купи от дарукар е не да се стига до тук,замислисе малко-просто съвт
Надявам се, че няма проблем че аз ти отговарям...
Ако стане така, че на всеки такъв въпрос има готов отговор, форумът се обезмисля. Има ли смисъл да е пълно с въпроси "От къде да взема ...?" и "Колата се развали, какво да правя?" и отговорите да са "Иди в дару." ? То по-добре да направят форумът автоматично да отговаря по този начин на въпросите. Да не говорим, че има подфорум сервизно обслужване, теми за магазини и т.н. Също така, да искаш да му напишеш магазин, ти незнаеш от кой град е. Да му изброим всички официални сервизи на БМВ ли?
ПП: Едва ли някой е очаквал, че от такъв базик колегата толкова ще се разпали, че да почне да обижда но какво да се прави
колега погледни първа страница и я прочети хубаво

НЕ КАРАЙТЕ С ПО-ВИСОКА СКОРОСТ ОТ КОЛКОТО ВАШИЯ АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ МОЖЕ ДА ЛЕТИ!
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
Добре тогава, да направим заключение, за да се знае за напред...
Когато някой колега зададе нелогичен въпрос, който е обсъждан вече в форума (сигурен съм че съм чел за тез клатещи фарове преди много време) трябва да му се отговаря по следните начини:
1. Дару кар, адрес и т.н. и да му постна справката от сайта на дару, защото той не може да го погледне сам.
2. Да му напиша "Използвай търсачката!"
Правилно ли съм разбрал?
Когато някой колега зададе нелогичен въпрос, който е обсъждан вече в форума (сигурен съм че съм чел за тез клатещи фарове преди много време) трябва да му се отговаря по следните начини:
1. Дару кар, адрес и т.н. и да му постна справката от сайта на дару, защото той не може да го погледне сам.
2. Да му напиша "Използвай търсачката!"
Правилно ли съм разбрал?
значи да разбирам че въпроса "от къде да си купя авточасти" е много много смислен и логичен така ли ??????????????????????????????? вие ебавате ли се бе маняци...когато съм имал опита и знанието да помогна на някой съм му помагал но на такива олигофренски въпроси как да отговоря айде кажете ми ??? добре аз съм виновен няма проблеми повече няма да пиша дано сте доволни четете вие тъпите теми и коментари...как да си сменя крушката и от къде да си купя хляб а също и чорапа ми е скъсан помощ
айде чао от мен радвайте се
а RASI батка много интересно ако някой те беше наредил теб че си прост селянин сигурно щеше да ти се отрази много добре на настроението нали :mha:

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Бургазлии осраха темата....а ако сега напиша, че в София са шопи-селяни няма ли да стане 100 страници темата? Заради изказвания като на васето, в "провинцията" това мнение за столичани е много популярно, не знаете ли? Живял съм в София една година и имам приятели и наистина много добри спомени от там...ама на мен така ми се е стекъл живота. Нормалния човек примерно си чете форумчето и си вика "Глей ги тия шопи колко са наперени, да викат на хората по малките градове селяни". Като дойдете на море и от някъде чуете "тъпи шопи" се сърдете на васето, щото такива като него излагат вашия град, а не моя и трябва вие да ги нареждате, а не ние 

- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
ртсхйрсйр
стига бе колеги никои не защитавам просто споделих че можеше да не се стига до тук.`DaRkMaN не се сърди не искам да се обиждаш просто ако искаш не му отговаряи и точка,а иначе за бъзици никога нее късно но момчето питаше сериозно,в краина сметка като доиде лятото ще доидем при теб
лека вечер 

51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4