Зимен Test Drive : 520i 97' vs 525 98' tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
...
Вярно сте много досадни!!!!!!!!!!!!1
Колегите споделиха една приятна емоция и лични впечатления, я вие го подкарахте едно....ама ней се.
ГОЛЕМИ СТЕ РАЗБИРАЧИ НЯМА ЩО!
Всички с TDS-ки и бензинки довечера на Витоша, а после ще броим пилците
Колегите споделиха една приятна емоция и лични впечатления, я вие го подкарахте едно....ама ней се.
ГОЛЕМИ СТЕ РАЗБИРАЧИ НЯМА ЩО!
Всички с TDS-ки и бензинки довечера на Витоша, а после ще броим пилците

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ей споко е колеги пак насрахте и тая тема
НЕ се впрягаите толкова, по-скоро се разпрегнете, освободете напрежението дето се вика

- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
цдткфьк
колега и ти се нервиш брат никои не говори за мен дали съм шофер или не СА_МА ще каже как карам 40-50 на витоша аз сам шушумига и не карам бързо аз карам за удоволствие не се нерви може и тдса дае по добър от бенза ама на мен не мие болка за умиране има по старшни неща от наще кошници със здраве си остани 

..
Колега `DaRkMaN смени тона. Тук никой никого не обижда освен теб.
А това кой кога пуска постове, било то в 11:45 на нова година не ти влиза в бизнеса....имай си личен живот и лично мение, но не го натрапвай на другите...ако имаш да споделиш подобно приятно изживяване с 1 метър сняг по Бургаските улици си добре дошъл, та макар и с TDS-ка
А това кой кога пуска постове, било то в 11:45 на нова година не ти влиза в бизнеса....имай си личен живот и лично мение, но не го натрапвай на другите...ако имаш да споделиш подобно приятно изживяване с 1 метър сняг по Бургаските улици си добре дошъл, та макар и с TDS-ка

Аз пак питам за теглото отпред.... и ако се компенсира тази разлика при тдс с товар в багажника трябва да е съвсем друго...
xpressm23 аз като съм "стъргал" по Витоша ти си карал "колло" след училище ...
Каква хулиганка имах като студент.......
xpressm23 аз като съм "стъргал" по Витоша ти си карал "колло" след училище ...

Каква хулиганка имах като студент.......
Последна промяна WALL на 04 Яну 2009, 18:25, променена общо 1 път
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- RASI
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-E38 735i face
дфсхюс
оставете го бе хора та тои това иска да стане център на внимание инацхе къв е смисала на живот при него,
аиде довечера в парка да се повръткаме малко и некои да донесе скара за пържоли и жени за компания

аиде довечера в парка да се повръткаме малко и некои да донесе скара за пържоли и жени за компания

Последна промяна RASI на 04 Яну 2009, 17:50, променена общо 1 път
ей това е българина докато го похвалиш и той ти се прави на мъж...батка ти мойте амбиции в живота изобщо няма как да ги знаеш
аз просто си правя кефа като се лигавя от време на време в тоя форум вие сте тези които се впрягат така че вие кажете за кой е по-важен форума
и за разлика от вас не аз си мисля че като карам бмв съм голяма батка...а повечето от вас точно така си мислят
още първия ми пост беше супер добронамерен базик ама вие понеже сте БАТКИ и веднага скочихте нали 

Последна промяна `DaRkMaN на 04 Яну 2009, 17:54, променена общо 1 път
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Искам да похваля колегата Са_МА, че отново пусна много интригуваща, полезна за всички тема и съм сигурен че не я е пуснал с цел да се заяжда
или пък да предизвика някакъв спор (както и стана).
Искам и аз да споделя една интересна случка, но не мисля да пускам специална тема за това.
Тръгваме с 2 бмв-та е39 от Бургас за Созопол да ходим на плаж. Няма да казвам че са тдс за да не стават спорове някакви. Едното сиво, другото черно, едното е седан, другото е комби. Та стигнахме до созопол, направихме си плажче, всичко точно. Но като си тръгвахме видяхме че сивия седан го е вдигнал паяк.
Заключение: Паяците предпочитат сиви седани пред черни комбита.
Надявам се че съм бил полезен.
ПП: и двамата бяхме с еднакви гуми и не сме много добри шофьори.

Искам и аз да споделя една интересна случка, но не мисля да пускам специална тема за това.
Тръгваме с 2 бмв-та е39 от Бургас за Созопол да ходим на плаж. Няма да казвам че са тдс за да не стават спорове някакви. Едното сиво, другото черно, едното е седан, другото е комби. Та стигнахме до созопол, направихме си плажче, всичко точно. Но като си тръгвахме видяхме че сивия седан го е вдигнал паяк.
Заключение: Паяците предпочитат сиви седани пред черни комбита.
Надявам се че съм бил полезен.
ПП: и двамата бяхме с еднакви гуми и не сме много добри шофьори.
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5