На кръстопът
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Значи тук говорим за друга резолюция , защото това не съм си го измислил ... така съм го чел и в действително ставаше въпрос за 2009 година. Умишлено е дадена 1 година гратисен период, за да може да се реагира адекватно и в срок . Очевадно , ако ти е достоверен източника са предприели по-сериозни мерки и положението е станало изключително неприятно
Така или иначе ситуацията е следната - скоро ще се сбогувате с газовите си уредби
Поздрави

Така или иначе ситуацията е следната - скоро ще се сбогувате с газовите си уредби

Поздрави
много неща чух и аз за 2009 и 2010 и т. н. и мисля че дори и не толкова сериозно определено ще има много стегация
важно е да не ти дреме и да се кефиш на колата а имено БМВ -то на макс прото това е колата която си заслужава и последните пари за бензин пък и като се замисля нито пуша нито пия кой знае колко но вижте за бензин всичко бих дал това е моята страст и с всеки ден все по малко си мисля че съм сбъркал че не съм сложил това е истината БЕНЗИН и БМВ = душевен оргазъм хахахха
.....

важно е да не ти дреме и да се кефиш на колата а имено БМВ -то на макс прото това е колата която си заслужава и последните пари за бензин пък и като се замисля нито пуша нито пия кой знае колко но вижте за бензин всичко бих дал това е моята страст и с всеки ден все по малко си мисля че съм сбъркал че не съм сложил това е истината БЕНЗИН и БМВ = душевен оргазъм хахахха
.....

syntaxerr написа:много неща чух и аз за 2009 и 2010 и т. н. и мисля че дори и не толкова сериозно определено ще има много стегация![]()
.....![]()
![]()

Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите!
BMW се казва тя,

mad_presley написа:EnthusiasT написа:...Не може да имаш льв и да го храниш сас сено !
Тук си личи, кой не е бил в час по химия![]()
Октановото число на пропан бутана е над 100, а бензина който си сипваш е 95![]()
А сега да видим, кое е сено и кое люцерна![]()
Истината е, че ако двигателят се направи да върви само на газ, ще бъде с поне 20% по-мощен.Тестове в нета колкото щеш.Лошото е, че тогава вече не може да се кара на бензин![]()
Има и друг вариант, като газов инжекцион Vialle, който работи на течна газ, без изпарител и вдига от 5 до 7к.с и тук ли говорим за "сено".Ето и материал на БГ за четене http://carsoft.yoree.org/index.php?PHPS ... =72.msg214
А колко е елементарно човек да се поинтересува малко преди да напише някоя глупост
На повечето тук двигателите са на по 300к+ километра и ако ще се срути едва ли ще е заради качестен газов инжекцион.Да не говорим пък за долнопробното качество на бензина в нашата родина, който скапва двигателя още повече
Съгласен съм с теб,че при газта октановото число е над 100,но пък след известно каране,колата отказва да работи правилно на бензин. Тук нестава въпрос за кола ,която се смяташе да работи само на газ.Не говорим за фабрична газова уредба.Съмнявам се,че ако цената на бензина беше на цената на газта някой би препоръчал газова уредва,независимо колко коня ще Ти вдигне Vialle.

Има истина една,
BMW се казва тя,
BMW се казва тя,

34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3