какво не харесвате на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Re: какво не харесвате на е39
Пропуснах в последното си мнение да го напиша, но мен ме дразнят първоначалните неадекватни показания за горивото. Трябва да мина 10 км че да видя какво точно има в резервоара. Защо стрелката пада, светва лампата понякога, после угасва и трябва да чакам докато се актуализира, нямам никакво логично обяснение. Не съм виждал на друга кола такова нещо.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
и при мен е така.. паля и ми полазва, че имам да измина 14 км. след 30 мин ми казва, че мога да измина 80 с това гориво
тъпо е

- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 Е39 525dA Touring
Забравих най-важното... Най-мразя озвучаването в Е39. Ако не е Hi-Fi или DPS си направо дъното. За кола от такъв клас си е срам.

Реших пиша в тази тема единствено за да не се почувства разочарован колегата, на който му се е разпаднала кожата от махагоновата топка, ако си купи топка за лоста от БМВ.
Тъжно е, че темата е 14 страници пълни с оплаквания от дреболии, липсата на екстри в конкретния екземпляр или от цената на поддръжката. Покарайте някое по-ново БМВ известно време и ще се видите, че Е39 е перфектната кола
Така, а сега по темата:
Преди 4 месеца си купих нова топка за скоростния лост от БМВ - кожена, светеща, 6 скоростна, М топка. В същото време си претапицирах волана с естествена кожа при тапицер в България.
Оказа се, че боята на кожата, която от БМВ в момента използват (поне за топките за скоростен лост), е много по-нетрайна от боята, с която е боядисана кожата при селския тапицер, което е поне малко разочароващо, все пак топката струва 288лв., но в такъв свят живеем. Ако нещата се правеха да бъдат вечни, нямаше да има развитието, което има.
Ето ги воланът и топката след тези 4-те месеца, за да не каже някой, че от разлика в експлоатацията едното се е износило повече.
Двете съм ги ползвал само аз, но топката е като на 10 години, а воланът си е като в деня, в който го сложих:

Тъжно е, че темата е 14 страници пълни с оплаквания от дреболии, липсата на екстри в конкретния екземпляр или от цената на поддръжката. Покарайте някое по-ново БМВ известно време и ще се видите, че Е39 е перфектната кола

Така, а сега по темата:
Преди 4 месеца си купих нова топка за скоростния лост от БМВ - кожена, светеща, 6 скоростна, М топка. В същото време си претапицирах волана с естествена кожа при тапицер в България.
Оказа се, че боята на кожата, която от БМВ в момента използват (поне за топките за скоростен лост), е много по-нетрайна от боята, с която е боядисана кожата при селския тапицер, което е поне малко разочароващо, все пак топката струва 288лв., но в такъв свят живеем. Ако нещата се правеха да бъдат вечни, нямаше да има развитието, което има.
Ето ги воланът и топката след тези 4-те месеца, за да не каже някой, че от разлика в експлоатацията едното се е износило повече.
Двете съм ги ползвал само аз, но топката е като на 10 години, а воланът си е като в деня, в който го сложих:

Последна промяна PeReZ на 14 Сеп 2016, 14:41, променена общо 1 път
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Много неща ме дразнеха в е39,но след като покарах е46 вече всичко в е39 ми се струва перфектно 

(bubsa) написа:Много неща ме дразнеха в е39,но след като покарах е46 вече всичко в е39 ми се струва перфектно

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
За аудиото не мога да не се съглася, че е много зле. Усилвателят има потенциал, обаче говорителите развалят работата. Като се сменят с читави се получават нещата.

- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
(bubsa) написа:Много неща ме дразнеха в е39,но след като покарах е46 вече всичко в е39 ми се струва перфектно
Това мнение взе първо място в темата......
Аудиото найстина почна да ме дразни
Ако някой е слагал от китайските навита (без Dsp) да сподели дали се подобрява ,понеже едно време като смених на е36-цата заводския касетофон с мп3 LG се подобри значително.
Предполагам с тия новите навита с андройд ще е в пъти по -поносимо

Ако някой е слагал от китайските навита (без Dsp) да сподели дали се подобрява ,понеже едно време като смених на е36-цата заводския касетофон с мп3 LG се подобри значително.
Предполагам с тия новите навита с андройд ще е в пъти по -поносимо
Подобрява се осезаемо и откъм сила, и откъм качество. А това, че имат изходи за усилватели, сериозно те улеснява, ако решиш да се задълбочиш.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
какво не харесвате на е39
PeReZ написа:Покарайте някое по-ново БМВ известно време и ще се видите, че Е39 е перфектната кола
И кое по-ново BMW от Е39 е по-гадно? Е60 или F10?

И перфектната кола и кола с всички екстри, такива понятия няма.
Написах го за хората, които са разочаровани от разпадане на лостове и от "скъпата" и често налагаща се поддръжка. В това отношение и Е60, и Ф10 са по-гадни, както и почти всеки по-съвременен автомобил.
Най-новото БМВ, което съм имал, и след което реших, че ще си карам Е39ката е Е90 2009-та 320d 177 к.с. и заявявам, че беше пародия в много отношения, сравнявайки го с е39-ката ми.
И в случай, че попиташ в кои: вървене, кеф, лукс, екстри, комфорт и поддръжка.
Най-новото БМВ, което съм имал, и след което реших, че ще си карам Е39ката е Е90 2009-та 320d 177 к.с. и заявявам, че беше пародия в много отношения, сравнявайки го с е39-ката ми.
И в случай, че попиташ в кои: вървене, кеф, лукс, екстри, комфорт и поддръжка.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
https://www.facebook.com/BmwTeamSofia/p ... 4212871455
Нещо не ги снимат много тия Е60-ки, 100 тъй правят тия фотографи
Нещо не ги снимат много тия Е60-ки, 100 тъй правят тия фотографи

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
да, има право колегата PeReZ
ако съпоставим пъро класа 3-5-7 е ясно, че разлика има.. или с други думи да се изкефиш на Е46 при положение, че слизаш от Е39/38 .. е малко абстрактно положение или чист мазохизъм.
личното ми мнение е, че до края на 90-те са най качествено изпълнените модели на БМВ.
разбира се значение има и как е закупена колата.. дали е 520и 96' с волан и ръчни стъкла или е скъп поръчан автомобил с голям пакет екстри..
това се отнася и за Е60.. едно е да имаш Е60 с плюш и волан, друго е да имаш кола заводски с почти целя набор от оборудване.. но там цеанта е 2 пъти по висока от на една постна 60 ка
ако трябва да купувам кола сега бих търсил последна Е39 с почти всичко предалгано като екстри на фона на постна Е60
ако съпоставим пъро класа 3-5-7 е ясно, че разлика има.. или с други думи да се изкефиш на Е46 при положение, че слизаш от Е39/38 .. е малко абстрактно положение или чист мазохизъм.

личното ми мнение е, че до края на 90-те са най качествено изпълнените модели на БМВ.
разбира се значение има и как е закупена колата.. дали е 520и 96' с волан и ръчни стъкла или е скъп поръчан автомобил с голям пакет екстри..
това се отнася и за Е60.. едно е да имаш Е60 с плюш и волан, друго е да имаш кола заводски с почти целя набор от оборудване.. но там цеанта е 2 пъти по висока от на една постна 60 ка
ако трябва да купувам кола сега бих търсил последна Е39 с почти всичко предалгано като екстри на фона на постна Е60