За събора в Калояново....
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Ами колеги може да се познаем като не си крием номерата на колите или си сложим снимки в галерията 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Sesko написа:DroW написа:Sesko написа:а бре колега на едната снимка как си снимал това русото момиченце дето беше с нас до черното е90 с голямата музика ...
Кажи за кои номер снимка става въпрос понеже са само 200 и немога видя за коя снимка става въпрос точно.
п.с. Бях много въодушевен и не спирах да снимам на тоя събор свършиха ми батериите и 1гб памет на апарата. Другия път ще трябва да се подготвя с повече мощност.
134-та снимка
Ааа ами колега станало е случайно. Обектива ми беше насочен основно по баварските машини. Аз помислих да не би да става въпрос за жената че и тя е руса и тя беше с мене.

- DroW
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:ех първия ден се ядосах и не можах да се запозная с много от вас, а иначе исках, дори забравих за някои колеги които ми звъняха за което се извинявам но много гадно време, много тъпо ..
еххх. а вчера нищо общо.. готино временце, много млади и разголени ...тюлени![]()
тая на шаро жена му адашката била много готина бе, да се чуди човек на кое да му завиди, на жената или колата аххахах![]()
също се убедих че колегата бмв н00б много разбира тоя пич .. показа ми доста работи голем хакер е
тъкмо като си тръгнах 1я ден рано рано се разминах с колегата мад пресли, свирнахме му ама тои гледаше нещо като робот само направо![]()
а тоя пича blacksafire е НАИ големия фен, бърсеше си колата с мокри кърпички а то си вали дъжд, луд си батка
На шаро жената е миналогодишната Мис БГ. Нормално да си я бива

Ти трябваше да си земеш колата и да пътуваме заедно место да се праиш на луд.

- DroW
- младши ентусиаст
-
Ivo_Borisov написа:Колега аз съм със сивата смолянска Е39-ка.Май заедно пристигнахме с тебЖалко че не се запознахме
До мен от другата страна беше колегата 999ufo999 .Оглеждах се и за черната красавица на колегата BMW-E39 че съм я виждал в галерията му ама не я видях.И за други колеги гледах ама като не ви познавам колите.Нищо,другия път трябва да се съберем на едно място с колите от нашия подфорум и да се запознаем всички
Колега и аз съжалявам много наистина голям пропуск. Маи трябва да се организираме една среща на е39 както правят от е46 форума и е36. Да се запознаем както се казва на първо време тия които сме от един и същи град защото има маса народ от София които не се познаваме и отделно можем да си направим някаква среща само за е39 по глобална и да се видим всичките. Аз бтв като слизахте тогава се чудех дали да не ви заговоря (бтв и нарочно спрях до вас да съм заедно с другите е39) и видях че едната ви кола беше без лепенки и помислих че не сте от форума маи...
**Novobraneca написа:Ами колеги може да се познаем като не си крием номерата на колите или си сложим снимки в галерията
Обещавам да си сложа снимки вече в галерията с номера ми ама като ме видите другия път да не ме подминавате

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
blacksapphire написа:Всъщност са около 3000 билетаИначе аз се запознах с колегите mad_presley, etmoni, BMW-E39, n00b4o, и още няколко по-рядко пишещи във форума
Като цяло и двата дни всичко беше много добре, като изключим потопа първия ден
Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората

Ние с @etmoni заформихме една лека масичка така по между другото

Аз обикалях измежду Е39-ките, но така и не можах да видя шоферите им.Съвсем случайно се видяхме с @i4koo, докато гледахме една много нагласена Е39-ка на колега от Пловдив, който не знам дали пише във форума.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
mad_presley написа:Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората![]()
Ние с @etmoni заформихме една лека масичка така по между другото![]()
Не можах да си намеря шофьор, иначе който бърза - повтаря, така че на предстояща е39 сбирка, ще наваксам

- etmoni
- Е30-джия
-
- Кара: ssssssss
- Мечтае да кара: e30
Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги бивашеblacksapphire написа:mad_presley написа:Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората![]()
Не можах да си намеря шофьор, иначе който бърза - повтаря, така че на предстояща е39 сбирка, ще наваксам

: Пичове....такава кола не се купува по снимки....
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
etmoni написа:Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги бивашеblacksapphire написа:mad_presley написа:Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората![]()
Не можах да си намеря шофьор, иначе който бърза - повтаря, така че на предстояща е39 сбирка, ще наваксам.Утре ще има малко снимки и от мен
То като гледам снимки на комбито има бая във форума или поне аз засякох доста

- etmoni
- Е30-джия
-
- Кара: ssssssss
- Мечтае да кара: e30
Остави го комбито, има по интересни снимкиТо като гледам снимки на комбито има бая във форума или поне аз засякох доста

: Пичове....такава кола не се купува по снимки....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
etmoni написа:...Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги биваше![]()
На другата вечер имаше чеверме, още не съм хапнал нищо след като смачкахме 2-ма човека едно агънце

- blacksapphire
- ентусиаст
-
mad_presley написа:etmoni написа:...Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги биваше![]()
На другата вечер имаше чеверме, още не съм хапнал нищо след като смачкахме 2-ма човека едно агънце
Криза ...

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Тцтцтцтцтц какво ли ще правим ако не е криза

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Мдааа,много се радвам че се запознах с някои колеги,надявам се това да е началото на едно добро приятелство.Жалко че се видяхме края на деня ,иначе имаше много да си говоримmad_presley написа:blacksapphire написа:Всъщност са около 3000 билетаИначе аз се запознах с колегите mad_presley, etmoni, BMW-E39, n00b4o, и още няколко по-рядко пишещи във форума
Като цяло и двата дни всичко беше много добре, като изключим потопа първия ден
Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората![]()
Аз обикалях измежду Е39-ките, но така и не можах да видя шоферите им.Съвсем случайно се видяхме с @i4koo, докато гледахме една много нагласена Е39-ка на колега от Пловдив, който не знам дали пише във форума.

Нищо лично ,Просто бизнес !
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
i4koo написа:...П.П.Колега ,какво стана със багажника ?
Оправих го точно за 2мин, ама като си купих инструмент от Пловдив

Ето къде те мернах, докато гледахме на колегата тупалката http://bg.tilllate.com/bg/photoalbum/ov ... #155796337

- blacksapphire
- ентусиаст
-
mad_presley написа:Ето къде те мернах, докато гледахме на колегата тупалката http://bg.tilllate.com/bg/photoalbum/ov ... #155796337
Само между другото тупалката е ТDS