За събора в Калояново....

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 04 Май 2009, 0:12

Ами колеги може да се познаем като не си крием номерата на колите или си сложим снимки в галерията ;)
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 04 Май 2009, 1:13

Sesko написа:
DroW написа:
Sesko написа:а бре колега на едната снимка как си снимал това русото момиченце дето беше с нас до черното е90 с голямата музика ... :mhihi:

Кажи за кои номер снимка става въпрос понеже са само 200 и немога видя за коя снимка става въпрос точно. :)
п.с. Бях много въодушевен и не спирах да снимам на тоя събор свършиха ми батериите и 1гб памет на апарата. Другия път ще трябва да се подготвя с повече мощност. :)

134-та снимка :D

Ааа ами колега станало е случайно. Обектива ми беше насочен основно по баварските машини. Аз помислих да не би да става въпрос за жената че и тя е руса и тя беше с мене. :)
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DroW » 04 Май 2009, 1:20

BMW-E39 написа:ех първия ден се ядосах и не можах да се запозная с много от вас, а иначе исках, дори забравих за някои колеги които ми звъняха за което се извинявам но много гадно време, много тъпо ..

еххх. а вчера нищо общо.. готино временце, много млади и разголени ...тюлени :mhihi:
тая на шаро жена му адашката била много готина бе, да се чуди човек на кое да му завиди, на жената или колата аххахах :mhihi:

също се убедих че колегата бмв н00б много разбира тоя пич .. показа ми доста работи голем хакер е :)

тъкмо като си тръгнах 1я ден рано рано се разминах с колегата мад пресли, свирнахме му ама тои гледаше нещо като робот само направо :mhihi:

а тоя пича blacksafire е НАИ големия фен, бърсеше си колата с мокри кърпички а то си вали дъжд, луд си батка :mhihi:

На шаро жената е миналогодишната Мис БГ. Нормално да си я бива ;)
Ти трябваше да си земеш колата и да пътуваме заедно место да се праиш на луд. ;)
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DroW » 04 Май 2009, 1:29

Ivo_Borisov написа:Колега аз съм със сивата смолянска Е39-ка.Май заедно пристигнахме с теб :) Жалко че не се запознахме :( До мен от другата страна беше колегата 999ufo999 .Оглеждах се и за черната красавица на колегата BMW-E39 че съм я виждал в галерията му ама не я видях.И за други колеги гледах ама като не ви познавам колите.Нищо,другия път трябва да се съберем на едно място с колите от нашия подфорум и да се запознаем всички :D

Колега и аз съжалявам много наистина голям пропуск. Маи трябва да се организираме една среща на е39 както правят от е46 форума и е36. Да се запознаем както се казва на първо време тия които сме от един и същи град защото има маса народ от София които не се познаваме и отделно можем да си направим някаква среща само за е39 по глобална и да се видим всичките. Аз бтв като слизахте тогава се чудех дали да не ви заговоря (бтв и нарочно спрях до вас да съм заедно с другите е39) и видях че едната ви кола беше без лепенки и помислих че не сте от форума маи...

**Novobraneca написа:Ами колеги може да се познаем като не си крием номерата на колите или си сложим снимки в галерията ;)

Обещавам да си сложа снимки вече в галерията с номера ми ама като ме видите другия път да не ме подминавате ;)
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 04 Май 2009, 20:06

blacksapphire написа:Всъщност са около 3000 билета :P Иначе аз се запознах с колегите mad_presley, etmoni, BMW-E39, n00b4o, и още няколко по-рядко пишещи във форума ;) Като цяло и двата дни всичко беше много добре, като изключим потопа първия ден Изображение

Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората :D
Ние с @etmoni заформихме една лека масичка така по между другото :have one:

Аз обикалях измежду Е39-ките, но така и не можах да видя шоферите им.Съвсем случайно се видяхме с @i4koo, докато гледахме една много нагласена Е39-ка на колега от Пловдив, който не знам дали пише във форума.

ентусиаст
Аватар
Кара: G02 ///M40d

Мнение от blacksapphire » 04 Май 2009, 20:21

mad_presley написа:Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората :D

Не можах да си намеря шофьор, иначе който бърза - повтаря, така че на предстояща е39 сбирка, ще наваксам Изображение

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 04 Май 2009, 22:59

blacksapphire написа:

Не можах да си намеря шофьор, иначе който бърза - повтаря, така че на предстояща е39 сбирка, ще наваксам Изображение
Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги биваше :mhihi: .Утре ще има малко снимки и от мен
: Пичове....такава кола не се купува по снимки....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Мнение от Smoocki » 04 Май 2009, 23:07

etmoni написа:
blacksapphire написа:

Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги биваше :mhihi: .Утре ще има малко снимки и от мен

То като гледам снимки на комбито има бая във форума или поне аз засякох доста
Изображение

Е30-джия
Аватар
Кара: ssssssss
Мечтае да кара: e30

Мнение от etmoni » 04 Май 2009, 23:15

То като гледам снимки на комбито има бая във форума или поне аз засякох доста
Остави го комбито, има по интересни снимки :mhihi:
: Пичове....такава кола не се купува по снимки....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 05 Май 2009, 9:48

etmoni написа:...Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги биваше :mhihi:

На другата вечер имаше чеверме, още не съм хапнал нищо след като смачкахме 2-ма човека едно агънце :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 05 Май 2009, 12:10

mad_presley написа:
etmoni написа:...Да... много добре си прекарахме, а и карначетата си ги биваше :mhihi:

На другата вечер имаше чеверме, още не съм хапнал нищо след като смачкахме 2-ма човека едно агънце :D

Криза ... ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 05 Май 2009, 12:50

Тцтцтцтцтц какво ли ще правим ако не е криза :?: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 05 Май 2009, 12:54

mad_presley написа:
blacksapphire написа:Всъщност са около 3000 билета :P Иначе аз се запознах с колегите mad_presley, etmoni, BMW-E39, n00b4o, и още няколко по-рядко пишещи във форума ;) Като цяло и двата дни всичко беше много добре, като изключим потопа първия ден Изображение

Ти защо не скокна до Бачково да попийнем като хората :D

Аз обикалях измежду Е39-ките, но така и не можах да видя шоферите им.Съвсем случайно се видяхме с @i4koo, докато гледахме една много нагласена Е39-ка на колега от Пловдив, който не знам дали пише във форума.
Мдааа,много се радвам че се запознах с някои колеги,надявам се това да е началото на едно добро приятелство.Жалко че се видяхме края на деня ,иначе имаше много да си говорим ;) П.П.Колега ,какво стана със багажника ?
Нищо лично ,Просто бизнес !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от mad_presley » 05 Май 2009, 13:04

i4koo написа:...П.П.Колега ,какво стана със багажника ?

Оправих го точно за 2мин, ама като си купих инструмент от Пловдив :D

Ето къде те мернах, докато гледахме на колегата тупалката http://bg.tilllate.com/bg/photoalbum/ov ... #155796337 :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от blacksapphire » 05 Май 2009, 13:25

mad_presley написа:Ето къде те мернах, докато гледахме на колегата тупалката http://bg.tilllate.com/bg/photoalbum/ov ... #155796337 :D

Само между другото тупалката е ТDS :help:

ПредишнаСледваща

Назад към E39