Обръщане на волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
indzagio написа:Имам вече 5 обърнати Е39 зад гърба си мога да кажа че ако е направено професионално може да се разбере единствено по рама/вин ориентировъчно времето е 12-14 дни( ако някой каже че става за 7-8 дни или не е в час или нещо Ви върти -само по инсталацията работата е поне 4-5 дни) говорим за качествено изкусурено до най-дребния детайл, а струва 2900-3600 зависи с кой салон е, ръчка или автомат и др дреболии
тая цена дето я обяви само труд ли е или включва чарколяците?
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Брей .. как я докарахте тая цена...
аз съм чувал за цени от по 6000 7000 лева ...
Ако за 3000 лва можеш да си направиш М5 с ляв волан си е оферта...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Giorceto написа:Брей .. как я докарахте тая цена...
ако имаш мерак за м5, има една в продава на колегата мишо за 22 бона, и съм сигорен и че за 20 бона ще я даде

нали, на цената на читаво 525д .. ?

- minkoM3
- кандидат ентусиаст
-
дирекция
здравеите колеги,аз да ви кайа спрях да я следя тази тема макар че ме интересува защото аз съм с десен волан обаче искам да го обарна,само дето искам да си платя на някои и да ми го направи кадърно дето се вика,бях пуснал тема за тва ама нищо,сега пак явно има интерес,ама някои знае ли конкретно КОЛКО време,и КАКВО струва цялата работа???благодаря предварително 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: дирекция
minkoM3 написа:здравеите колеги,аз да ви кайа спрях да я следя тази тема макар че ме интересува защото аз съм с десен волан обаче искам да го обарна,само дето искам да си платя на някои и да ми го направи кадърно дето се вика,бях пуснал тема за тва ама нищо,сега пак явно има интерес,ама някои знае ли конкретно КОЛКО време,и КАКВО струва цялата работа???благодаря предварително
Както казах по-назад в темата, @ivanov 530d е твоят човек за качествена работа.Гарантирам на 100%, защото съм го видял с очите си

След интервенцията, освен теб, никой друг няма да разбере даже, че колата е била някога с десен волан.
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
re
Воденичаров написа:.....
Защо да го обръща тоя волан?! Мен редовно ме изпреварват от дясно разни астри, голфове, всеки иска да докаже колко много върви 18 годишната му кола. Тук и банкета става за каране какъв е проблема?
Re: Обръщане на волан
Здравейте колеги имам БМВ Е46 320Д 2002г 150коня фейслифт Англичанка искам да и обърна волана . Някой знае ли къде във Варна мога да го направя?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
леле от каде я изрови тая тема бре 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ама ти така и така не каза тая кола обърнахте ли й дирекцията или не 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
deyan-enchev написа:Ама ти така и така не каза тая кола обърнахте ли й дирекцията или не
тая отдавна се разпродаде на 4асти

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Те англичанките само за това ли стават
?

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
Elesar74 написа:Те англичанките само за това ли стават?
май май

- Deo_10
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10, 535i X Drive LCI
Ще бъда много благодарен, ако всеки, който има връзки с хора занимаващи се с тази дейност да ми пуснат по един телефон на лично и съответно за кой град става въпрос. 

- krisko_520i
- Потребител
-
- Кара: 5 series e39 M52
Re:
WALL написа:Не съм го правил, незнам и някой който го е правил, нама и да го почна освен за много запазена М-ка!
Значи като почнем от окачването.. рейка маркучи, тръбички съединител и спирачки, интериорно табло цяло с корите отдолу, конзола централна извита за ляв волан, лява кора със стойка за крака може би и за педала, лява дръжка (вътрешна) на врата лява ключалка на брава лява ръчка за отваряне с дупка за ключалка (може и без тях с ключа само отдясно ) обратни рамена за чистачките (може и без тях)... Това е горе долу по мех. част като се местят педалите. Най- трудно е с кабелите всички от дясно за табло, волан, педал, лостчета мигачи и чистачки, огледала-прозорци панела трябва да отидат в ляво, а таблото с предпазителите в дясно...![]()
Едва ли всичко с ел инсталацията ще е наред, дори и перфектно да се справите с механичната част! Според мен е това... някой ако се сеща за др да допълва.
Колега на е39 и е38 къде видя да се сменят рамената на чистачките ?