нов ъпгреид:)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
е естествено няма как да ви хареса след като и 2мата сте с хелла феислифт
то и аз ако сложим такива друго вече няма да ми хареса и допадне..
пък мислим и точно на ///sasho преди време му резаха колата отстрани като консерва заради стопчетата..? не си заслужават тия ядове:)
а тези стопове ги взех за.. 40 лв , така че утре решавам и си слагам белите кристални и така, няма ядове:) малко разнообразние
тека сега колата е едно черно.петно:)

пък мислим и точно на ///sasho преди време му резаха колата отстрани като консерва заради стопчетата..? не си заслужават тия ядове:)
а тези стопове ги взех за.. 40 лв , така че утре решавам и си слагам белите кристални и така, няма ядове:) малко разнообразние
тека сега колата е едно черно.петно:)
Аз имам в предвид , че може би ще стои по-хубаво ако напрваиш само мигача черен.
Аз преди имах едно черно Е36 и ми направиха мигачите на стоповете черни и стоеше много добре. По същото време един познат имаше синя Е39 и и беше напревил мигачите по-същия начин и също стоеше много добре.
Предполагам , че ако пробваш да ги направиш и ти така , ще останеш доволен от резултата.

Аз преди имах едно черно Е36 и ми направиха мигачите на стоповете черни и стоеше много добре. По същото време един познат имаше синя Е39 и и беше напревил мигачите по-същия начин и също стоеше много добре.
Предполагам , че ако пробваш да ги направиш и ти така , ще останеш доволен от резултата.
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2