Съвет за покупка на бензинова е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
b2 написа:Задължително обърни специялно внимание на:
рейката - от 200 за рециклиране до 2200лв за нова от БМВ
съединител+маховик (ако е ръчка) - 400-1400лв
всичко по климатика - перката с резисторите, радиатора и т.н. - 100-1000лв
еърбезите и датчиците им- 300+ ти е датчика на пасажера, около 800 ти е единия бег
машинката на багажника заедно с бутона за отваряне - 100-200лв
.. заедно със всички стандартни неща.
Цените са примерни в зависимост какво се наложи да се прави.
Успех!
Ето това е вече приказка браво колега мерси за информацията.

mad_presley написа:Във Варна се продава една доста читава за 11000лв със сменена рейка във Варна Карс миналта година и е в гаранция.Ако искаш, мога да ти я снимам и да ти я пратя да я видиш, ще ти дам и тел на продавача, приятел ми е.Има там и два чивта джанти с гуми и разни такива работи към нея
Благодаря много колега за предложението искам първо да разгледам локалните дето са у наше село

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- DroW
- младши ентусиаст
-
Smoocki написа:Е аз ги разгледах ...и нищо интересно да ти кажа ...
Като стана въпрос за това че няма интересни вижте този VIN: WBADD11060BN62111
http://www.realoem.com/bmw/select.do?
Това е код-а на кола от 99-та година това възможно ли е?
По кода се разбира че колата е 98ма април.
По тая логика да не би да трябва да се гледат 98ма ако си турсиш 97 ма или 2000ната ако турсисш 99 ??
- DroW
- младши ентусиаст
-
bmwmania написа:Ами тя и мойта по VIN е 1998, но първата регистрация е 1999, просто тогава е купена
Колега много благодаря

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
DroW написа:
Благодаря много колега за предложението искам първо да разгледам локалните дето са у наше селои после ако работата не върви ще се огледам и по надалече.
Тя днес замина при нов собстевник, хубавите неща не се задържат дълго

Един съвет от мен, най-скъпия дефект при тези коли е рейката, 2833лв е нова в Дару.Търси кола със сменена такава, не рециклирана, а сменена, за да не се изръсиш примерно 15000лв за някоя уж перфектна, а после да даваш ти ~3000лв

В момента на покупката може и да е в перфектно състояние, но неминуемо ще се обади при теб.
- DroW
- младши ентусиаст
-
mad_presley написа:DroW написа:
Благодаря много колега за предложението искам първо да разгледам локалните дето са у наше селои после ако работата не върви ще се огледам и по надалече.
Тя днес замина при нов собстевник, хубавите неща не се задържат дълго![]()
Един съвет от мен, най-скъпия дефект при тези коли е рейката, 2833лв е нова в Дару.Търси кола със сменена такава, не рециклирана, а сменена, за да не се изръсиш примерно 15000лв за някоя уж перфектна, а после да даваш ти ~3000лв
В момента на покупката може и да е в перфектно състояние, но неминуемо ще се обади при теб.
Значи този съвет ще е от полза наистина не предполагах че чак пък толкова тая рейка.При е36 е далеч по евтина и незабележима като цена. За жалост трудно ще се намери такава с сменяна реика. Между другото ми е интересно в USA колко ли струва там обикновено разликата е в пъти за части.А относно хубавите неща не се задържат дълго. Това ми го казаха съшото днеска на огледа

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ами виж сега, да си купиш Е39 от българия със сменена рейка е голяма рядкост.Вариантите според мен са два или вземаш някоя за 8-9хил лв и си я правиш перфектна за още 5хил лв и става ~14000хил. или си търсиш такава със сменена рейка в БГ на прилична цена и другото, каквото дойде.
Според мен лично, за да се продава такава кола за 14-15к лева трябва задължително да е със сменена рейка, за да може продавача да ти каже, че е перфектна и да му вярваш.Ако тази съществена част липсва, колкото и да ти приказват, че е префектна, тя всъщност няма да е
Само да не ми наскачат колегите, които са пуснали обяви, че съм си забравил шпайковете да бягам бързо
Според мен лично, за да се продава такава кола за 14-15к лева трябва задължително да е със сменена рейка, за да може продавача да ти каже, че е перфектна и да му вярваш.Ако тази съществена част липсва, колкото и да ти приказват, че е префектна, тя всъщност няма да е

Само да не ми наскачат колегите, които са пуснали обяви, че съм си забравил шпайковете да бягам бързо

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
наи големата глупост да търсиш кола със сменена реика
после ше требва и двигател дискове съединител и кофти
бегаи в германия и си вземи КОЛА ОТ частно лице НЕ от хандлер щом държиш да е толкова изпипана
или по добре си вземи дачия ..
ем нова ем нема ядове 1.5 литра безалкохолно дизел 

после ше требва и двигател дискове съединител и кофти

бегаи в германия и си вземи КОЛА ОТ частно лице НЕ от хандлер щом държиш да е толкова изпипана

или по добре си вземи дачия ..

- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
където да я караш си е късмет, ако ти легне на сърце отивай гледай и купувай, кола 2ра ръка винаги има какво да се сменя, остави някой лев, и купувай нещо, ако намериш човек който е карал колата и я подържал добре си е най добре, но и цената ще е по висока, или скачай както казаха колегите, на нещо за 8- 9000 лева и ще си я стегнеш за още някой лев... успех
има една бяла в Бургас добре изглежда и добра година за парите си, пробвай и нея

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Re: Съвет за покупка на бензинова е39
DroW написа:И вин кода къде се намира? На моята е36 е зад коланите но незнам на е39 дали е така.
....
Можеш грубо да се ориентираш за година на производство като от последните 7 символа на ВИН-кода, обърнеш внимание на втората буква (последните 7 символа са 2 букви и 5 цифри след тях; след 2003 не знам как са). Примерно BS29876. S, което е прим мен, означава 1996г. Т - е 1997 и т.н. до края на латиницата.
popai написа:където да я караш си е късмет, ако ти легне на сърце отивай гледай и купувай, кола 2ра ръка винаги има какво да се сменя, остави някой лев, и купувай нещо, ако намериш човек който е карал колата и я подържал добре си е най добре, но и цената ще е по висока, или скачай както казаха колегите, на нещо за 8- 9000 лева и ще си я стегнеш за още някой лев... успехима една бяла в Бургас добре изглежда и добра година за парите си, пробвай и нея
И аз това викам. Перфектни коли няма втора употреба. Пък и за една рейка няма да се откажа да си взимам BMW. Все пак ще си взимам BMW което означава, че не ме боли колко ще ми излезе поддръжката. Парите са за харчене все пак.
shpeki написа:popai написа:където да я караш си е късмет, ако ти легне на сърце отивай гледай и купувай, кола 2ра ръка винаги има какво да се сменя, остави някой лев, и купувай нещо, ако намериш човек който е карал колата и я подържал добре си е най добре, но и цената ще е по висока, или скачай както казаха колегите, на нещо за 8- 9000 лева и ще си я стегнеш за още някой лев... успехима една бяла в Бургас добре изглежда и добра година за парите си, пробвай и нея
И аз това викам. Перфектни коли няма втора употреба. Пък и за една рейка няма да се откажа да си взимам BMW. Все пак ще си взимам BMW което означава, че не ме боли колко ще ми излезе поддръжката. Парите са за харчене все пак.
Много съгласен с тебе

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и аз съм съгласен с Вас
pazokolarov колега, моята е BN........... какво ще рече това ? 11/97 е по талон .. а BN 98 ли ще рече ?

pazokolarov колега, моята е BN........... какво ще рече това ? 11/97 е по талон .. а BN 98 ли ще рече ?
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4