bmw e 39 520i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
колеги,няма смисъл от спорове който търси намира.мой приятел от пловдив миналата седмица купи е39 520 97год с кожа,парктр.мулти волан ,ал. джанти и др за 9400+300лв регистрация и обслужване.без каското и кара вярно е че има 3 дребни забележки отвън и 3 от вътре но все пак са си 11год.при макаронаджийте знаете какви мундари са.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ами дано да са само тези забележките ...просто аз като си купувам кола гледам дали поне е обслужвана както трябва ....понеже няма фаида да се набиват само пари
Ами дано намериш нещо добро за тези пари ...аз поне до сега даже за 12-12 500 срещам страшни кенефи
Ами дано намериш нещо добро за тези пари ...аз поне до сега даже за 12-12 500 срещам страшни кенефи

- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
търсенето продължава парите са в джоба времето е наше ще си карам компакта докато намеря.пък за збележките нали знаете от стара кола и млада жена може всичко да се очаква.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
е по добре стара кола от колко стара жена, че тия са с неизвестен брои ( ХхХ ) собственици
покажи ми за тия пари свестна кола в германия /+ докарване и т.н./

покажи ми за тия пари свестна кола в германия /+ докарване и т.н./
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
е в германия за тия пари надали, ама виж италианка мацка може да намери наточена
те са МАЛКО мурдари де, моита като я взех беше с ОРИГИНАЛНИЯ ЗАВОДСКИ бензинов филтър
(а аз не съм я взел преди 8-9 години
) иначе след добър оглед и търпение може да намериш читав двигател - другото се прави лесно успех

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
и моита беше така с оригиналния колега
и всичко си беше нормално .. ама там в герм. карат с БЕНЗИН а не с корселин като в бг

и всичко си беше нормално .. ама там в герм. карат с БЕНЗИН а не с корселин като в бг

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2