Акумулатора Сдаде Багажа?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Mitaran написа:абе тия от булИнс дават ли ти комисионна че ги рекламираш толко много???
Щото ако не ти дават... ти дам и наща компания да рекламираш а рожденииииико а наздраве![]()

коя е тая твойта

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
митаранчо ти дам лепенки на булинс
Scouser ок готин утре ще звънна в Дару и кои знае кога ще ме приемат .. сигорно след 7,8 .. както и да е ! дано е нещо наистина малко, защото ми скъса нервите
DANTE525tds заеби бате излагация ... ама па важното е че не сме сами в такива моменти
bmwmania дано е акумолатора брат.. я разясни за твоя проблем ?
JJ дано е нещо елементарно, но няма как да не се впрягам , след 8 месеца вярна служба зима/лето колата нямаше грешка, явно е искала да ми го чистити по този начин хахах не ми е смешно а искам да е...
маи твоя характер е по готин и от на колата
asasin18 а чул те Господ ... ама нещо не ми се вярва ама А дано !
пс: нали Ви казах че не пия братлета.. вече 2 години не съм както и да е дано е за добро
благодаря пак за пожеланията ... е са се прибирам с колата всичко нормално .. пак на онова място я оставих не за 10мин, а за повече и си запали после отраз, кукла , ама не съм махал АСЦ-то , ще я мислиме.. хмхмхм .. !

Scouser ок готин утре ще звънна в Дару и кои знае кога ще ме приемат .. сигорно след 7,8 .. както и да е ! дано е нещо наистина малко, защото ми скъса нервите
DANTE525tds заеби бате излагация ... ама па важното е че не сме сами в такива моменти

bmwmania дано е акумолатора брат.. я разясни за твоя проблем ?
JJ дано е нещо елементарно, но няма как да не се впрягам , след 8 месеца вярна служба зима/лето колата нямаше грешка, явно е искала да ми го чистити по този начин хахах не ми е смешно а искам да е...
маи твоя характер е по готин и от на колата

asasin18 а чул те Господ ... ама нещо не ми се вярва ама А дано !
пс: нали Ви казах че не пия братлета.. вече 2 години не съм както и да е дано е за добро

Еми бате, значи пада си когато му скимне..... бях решил, че от някаде "лапа" точец...... ама НЕ, отидох в сервиз за акумолатори и тоя там като го тества на товар се оплаши
"Е ти кво искаш от тоя мъртвец???" Ама аз понеже не му вервах много, реших да го заредя на 1 цикъл с такова зарядно за акумолатори. Кара 1-2 седмици и сега пак е така. Ако имаш наблизо сервизче дето могат да го тестват на товар, направо отивай и стискай палци да е от това
Най- безобидния вариант ще е това.

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
нов епизод :
са отивам да излизам с колата и НИЦЦ неще пак да върти .. само цък-цък демек нема ток.. /а снощи се прибрах пак по това време и не съм изключвал АСЦ-то/ .. абе има неква отечка ми казаха мериха я тука едни маистори, как да разбера от каде е тая оттечка .. че в дару чак след седмица
са отивам да излизам с колата и НИЦЦ неще пак да върти .. само цък-цък демек нема ток.. /а снощи се прибрах пак по това време и не съм изключвал АСЦ-то/ .. абе има неква отечка ми казаха мериха я тука едни маистори, как да разбера от каде е тая оттечка .. че в дару чак след седмица
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Такааа... Аз като гледам тука как седят нещата нещо ми намирисва, че ти май при включено АСЦ не юркаш колата... Признай си
И ако наистина е така бъди сигурен, че проблема е в акумулатора, защото като махнеш АСЦ-то и покараш малко с вратите напред всички можем да се сетим какво се случва вътре в акумулатора
Достатъчно му е няколко пъти течността да се събере в единия край и някоя клетка да остане суха и после лошо... Поне аз така мисля
Така, че пробвай с друг акумулатор както вече мисля ти казаха и после сподели резултата... Пък и с тази утечка дето казваш още повече се наслагват нещата...

- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
И аз смятам че е Акумулатора !!!
Не е зле да провериш как са нещата и с динамото!
Може ремъка или кои знае какво..?
Не е зле да провериш как са нещата и с динамото!
Може ремъка или кои знае какво..?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колега, а бендикс?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Ако има проблем с динамото ще свети лампата... Щом колегата досега не е споменал да има такова нещо значи явно не е от алтернатора...
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Да ти кажа имах същия проблем само ,че на астрата ....вярно няма толко датчици и такова ,но проблемите са сходни.....да не говориме че както си карам загасна ей така на светофара ....после пред блока слизам пак няма никой....Пробваи с нов акомулатор да видиш как ще е ?врочем отечката да не ти е в твоята врата....провери кабелите понеже от отваряне и затваряне става триене на кабелите ...при мене се бяха залепили 3-4 и от там и отечка .

- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
И аз съм на 99% ,че е за акумулатор.Имах подобен проблем....Без да я юркам колата,оставям я за 15 мин,след това се качвам ,паля.....Няма никой.Просто мъртва клетка има. Карал съм с умрял акумулатор явно поне месец,но ми правеше проблеми,най вече след като я оставя за малко и да кажем след около 15- 30 мин. се кача да паля!!! Когато си пожелае колата..
Смених акумулатора и няма проблеми!
P.S. Тогава не съм си правил експерименти с ASC-то!

Смених акумулатора и няма проблеми!
P.S. Тогава не съм си правил експерименти с ASC-то!
BMW Team Varna
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
колега всички те съветват (и аз в това число) акумулатор- що не вземеш да пробваш с друг акумулатор известно време- пиши ми ако искаш на ЛС какви амперчасове е твоя- ако имам такъв ще ти услужа.
после пробвай какво ще стане ако махнеш бушона на ASC-то и караш примерно така
Пробвай и нещо друго- на място- палиш- форсираш гасиш- отново палиш- всичко е ОК- тест №2
палиш- изключваш ASC-то - форсираш- включваш ASC-то гасиш- палиш вече ако е ОК- значи не е от ASC-то, ако пак не пали- значи има връзка някъде по въпроса....
но пръвпо пробвай това с акумулатора....
за да не пали една бензинка причините са две
или няма ток
или няма гориво
или комбинация от горните две....
после пробвай какво ще стане ако махнеш бушона на ASC-то и караш примерно така
Пробвай и нещо друго- на място- палиш- форсираш гасиш- отново палиш- всичко е ОК- тест №2
палиш- изключваш ASC-то - форсираш- включваш ASC-то гасиш- палиш вече ако е ОК- значи не е от ASC-то, ако пак не пали- значи има връзка някъде по въпроса....
но пръвпо пробвай това с акумулатора....
за да не пали една бензинка причините са две
или няма ток
или няма гориво
или комбинация от горните две....
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
мерси братя,
Kartoff дам така е готин като съм с АСЦ не я юркам
DANTE525tds колата си зарежда акумолатора мерихме го, при ниски обороти кам 12 го зарежда ама над 1000-1500 си го зарежда на 14 и нещо ...
Веселин|Василев какво е тва бендикс
Smoocki не знам ще видиме..
alexsch мерси брат ще ги имам в предвид съветите ти
ама ето оставих я за 24 часа и пак не иска а не съм я юркал .. аиде пък ще видиме какво ще става
Kartoff дам така е готин като съм с АСЦ не я юркам

DANTE525tds колата си зарежда акумолатора мерихме го, при ниски обороти кам 12 го зарежда ама над 1000-1500 си го зарежда на 14 и нещо ...
Веселин|Василев какво е тва бендикс

Smoocki не знам ще видиме..
alexsch мерси брат ще ги имам в предвид съветите ти
ама ето оставих я за 24 часа и пак не иска а не съм я юркал .. аиде пък ще видиме какво ще става
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
сменяй акумулатора- или отиди някъде да ти го проверят! сещам се за едно място- срещу гаража на Надка Михайлова- караш по канала от орлов мост- минаваш кръстовището с бул мадрид и продължаваш напред към сливница- точно на самия светофар със сливница отляво има магазин на монбат. там бачка един пълничък пич- има всякакви уреди...ако си вземеш от него акумулатор няма да съжаляваш. може и да ти премери стария да го види какво му има....
64 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5