Измиване на двигател
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
ништо им няма миите си на воля те като ги вкарват колите да неби
да не ги мият ама по леко не с поараструика
да не ги мият ама по леко не с поараструика
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
увии електрониката под двигатела с наилон и хубаво за по сигорно и други неща от които мислиш че може да стане проблем /като компютър и т.н././
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
Аз си мия моя двигател на водоструйка без никакви проблеми ,
вие да не мислите , че "навън" ги мият по друг начин ?
Ами като влезеш с примерно 110км./ч в локва ,
знаеш ли какво става в двигателното (въпреки корите
, а ако няма кори )...
Незнам от какво се притесявате , ако нещо се развали от това че
си го измил с вода
... незнам какво караме !
вие да не мислите , че "навън" ги мият по друг начин ?
Ами като влезеш с примерно 110км./ч в локва ,
знаеш ли какво става в двигателното (въпреки корите
, а ако няма кори )...
Незнам от какво се притесявате , ако нещо се развали от това че
си го измил с вода

Да не отварям нова тема, смениха ми гарнитура на картера и гарнитура на капака на клапаните (3 часа труд бая се изръзих тия немци сложили рамката на двг. точно отдолу и хидравликата трябвало да се маха...аве няма значение. И след тва исках да измия омасленото да вида дали е спряло да тече. Добре де с пароструйката отдолу а пръснах измих картера после отгоре отдясно на изпускателните колектори, над дросела има една дупка, която се вижда блока (омаслен) и там набутах пароструиката и пръснах малко не много и после хидравликата почна да вие.
Покарах малко поспря, даже въобще спря, ама на светофара пак я навих и се обади.. Някой има ли логично обяснение ?

Покарах малко поспря, даже въобще спря, ама на светофара пак я навих и се обади.. Някой има ли логично обяснение ?
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
еми и от Пежо като имах ново 206 ЦЦ ми казаха никога да не мия двигатела .. не знам брат
и тва в официални сервиз ми го казаха ..
виж има ли масалце в казанчето тва червеното .. за хидравликата !
явно някъде е трябвало да има масло, имало е, и ти си го измил ..

BMW-E39 написа:еми и от Пежо като имах ново 206 ЦЦ ми казаха никога да не мия двигатела .. не знам брати тва в официални сервиз ми го казаха ..
аве и аз така си мисля и после като поспря пак да е дошло масълцето ама ако е така ебамо мамата маслото требва да седи вътре в казанчето и по маркучите
сеа го проверих маслото си е в норма (попринцип маркучити от казанчето са омаслени ама не ми се вярва да има нещо общо)
аве кога немах кола бех недоволен исках кола сеа имам и пак съм недоволен ебимо маиката

аве кога немах кола бех недоволен исках кола сеа имам и пак съм недоволен ебимо маиката
[/quote]
Истина е!!!
Днес ми се скапа ел.ключалката на багажника. Сега като я натисна и се чува яко щракане и не мога да го отворя.
Глупост е, но е си е разправия мамка му!
За хидравликата, покарай ден, два и ако продължава тогава се впрягай! Аз мисля че ще се оправи!

Истина е!!!

Днес ми се скапа ел.ключалката на багажника. Сега като я натисна и се чува яко щракане и не мога да го отворя.

За хидравликата, покарай ден, два и ако продължава тогава се впрягай! Аз мисля че ще се оправи!

JJ написа:аве кога немах кола бех недоволен исках кола сеа имам и пак съм недоволен ебимо маиката
Истина е!!!

оправи се не се чува вече дам за машинката на багажника на 80% от е39 вклучително на моита тва и се случва ... 120 лв в камор

иначе дам ебал съм я в кочината вчера си я прибрах от сервиза след смяна на гарнитура на капака на клапаните и на картера + са ми затегнали главата че имало следи от малко вода и паля облак бял смръдлив пушек ... и сега я чакам да спре некъде по пътя вече аман
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Вие явно ходите при некви ебати некадърниците, аз моята Е36 М52 я минах през автомивката и нямаше никакви ядове. Верно цялата електроника отпред я умотахме в найлони и после момчето си я пръсна с пароструйката изми си я както трябва, качих си се запали нищо не светна по таблото и само газ после. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2