Въпрос за звук <за Е39 520i>
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
neno написа:Ще почнем да приличаме на смешните Голфаджий кадето си мислят е карат наи-бързите коли на света.
Много си прав, за съжаление.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
нено отказах се брат а ако не възразяваш може едно бартерче , със сигорност моята е по безшумна от твоята
а тва тия с голфовете нека се мислят за наи бързите хич не ми пукат с тия костенурки

а тва тия с голфовете нека се мислят за наи бързите хич не ми пукат с тия костенурки
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Няма голям смисъл от това но ако искаш да стане добре ти трябва някакво спортно гърненце да си харесаш.Отиваш в Крафт и там ще ти направят звъка на двигателя.На моята е36ца съм с такова DTM style с чисто нова тръба ми я направиха там за 0 време.Звъка е уникален всичко точно обаче много бързо писва.След 2-3 месеца вече нещеш и да го чуваш тоя звук.Да не говорим че като минавам по улицата ако натисна педала над 3000 оборота всички аларми в близост 100 метра се пускат.Всички ме гледат и повечето ми дават и път даже и пешеходците бягат.Понякога те хваща срам обаче от това постоянно боботене и започваш да караш с 1800 оборота максимум 2000 едвам-едвам като бабка за да не предизвикваш паника наоколо.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
еми ако искаш да сменяш гърнетата и да не стърчи под бронята - решението ти е м-пакет, или ако ме питаш мене най - добре не я барай

asasin18 написа:еми ако искаш да сменяш гърнетата и да не стърчи под бронята - решението ти е м-пакет, или ако ме питаш мене най - добре не я барай![]()

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2