Цената на нафтата

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 28 Мар 2008, 2:59

Пичове, да не забравяме, че все пак живеем в България, а тук няма невъзможни неща :!: Когато се говореше, че бензинът ще стигне 2лв./л. А95 всички се тюхкахме и се чудехме как ще я караме.........а сега се радваме на 2.10 лв./л.

Еми така ще е и за напред.......

Хората от "еврото" правят стачки и бунтове, ама им обръщат внимание и се съобразяват с техните интереси...
Пример: Някой ако ми каже кога в България ще се проведе или е имало референдум за каквото и да било, дали за "Еuro"-то като валутна единица, или за това дали приемаме Косово за самостоятелна държава.и тн. НИКОГА, всеки може да си отговори на въпроса "Защо"?

Сори за Офф-а, но понякога не се сдържам.....както един колега беше написал не отдавна: "Обичам родината си, не обичам начина, по който се управлява", или нещо такова беше.....
:roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 28 Мар 2008, 4:01

BMW-E39 написа:за автоматите не знам, но сме засичали с едно аверче - Люлин-Банкя като си занулихме всичко, и на него му показа 8 на мене 10 /ръчни/
тва автомат на тия слаби мотори се 1 опел вектра автоматик 1.6 :mhihi:

като ти продавах джантите помня как караше зад мене с 20 км/ч - така че не се чуди защо ти харчи 10 :winky: (ако я газираш малко ше те питам дали нема да е 18 ) :lol: само за сравнение преди карах ауди а4 - 2ка бензин 2004г. - на дълго (пловдив - софия) с 220 ми харчеше 20 (изпърдяната тдс-ка със същата скорост 10 - мъка голема) :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ja написа:Бах, ами ше ходя на диагностика. Това е разхода ми с нормално и леко каране. Аз така си карам по принцип.

гаранция имаш проблем аз мойта сия карам и както казах 12 градско (те тава е :mhihi: ) със 180 - 200 (извън - 10 ) питай ме кога ше го направиш това 520 ----- таман та никога дори и ръчка да е ше харчи бая повече

bmwmania написа: Пример: Някой ако ми каже кога в България ще се проведе или е имало референдум за каквото и да било, дали за "Еuro"-то като валутна единица, или за това дали приемаме Косово за самостоятелна държава.и тн. НИКОГА, всеки може да си отговори на въпроса "Защо"?

не знам дали си ходил до сърбия скоро, но ако отидеш ще се чудиш кой е бил във война 15 години България или Сърбия -- техните пътища са като писта от форумата в сравнение с наще --- пъх нека ние да сме европейците :cry:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Рейдж Ровър 4,4

Мнение от Mitaran » 28 Мар 2008, 8:33

е за тва го харесвам тоя форум...

да ви кажа само по компа съм гледал разхода, на принципа съм, че не връща. последно като ходих до бургас посред нощите нямаше никакви коли и карах малко като луд, че бях побеснял и ми даде 10
обаче вчера направо изтрещях с тая цена, абе преви ми впечатление, че като я взех колата 1 резоервоар ми бе към 120лв. са 170... щото излапах и резервата, че ми е много акъла, на компа пишеше 5км (докат спре) :mhihi:
Миналия месец ходих до Испания през Италия и даже тук таме е по евтина нафтата, нема коментирам кви са им доходите на европейците и как всичко тук е ПО-скъпо, а и много интересно, навън като зареждам и колата някъкси си променя звука става по мазна и спира да пуши пада и разхода, както и по бензиностанциите като зареждам нафтата няма пяна като тука....
абе живеем в няква аномалия тука и туй то, аномалия ама си е наша ;) ние си я правим такава, досега ако сичките тия простотии се бяха случили примерно в Сърбия или Гърция (че са ни най близо) сите политици щеха да са у пандела... и сигурно щяхме да внасямае политици отвън щотоо те СИТЕ щеха да са натопло.... самиа народ си ни е такъв, описан е ооооще преди да дойдат турците по тия земи.. нема оправия, дано ни дойде акъла един ден поне нашите деца внуци да видят нещо то така...
алелуя

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vanko_terziev » 28 Мар 2008, 10:22

Както казва колегата по горе - преди пълнех резервоара за около 120 - 125 лева . Оня ден - един резервоар 151 лева....!!! :shock:
А харчи според стъпката.
BMW Team Varna

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 28 Мар 2008, 10:46

Тя темата май пак стана офф топик, но така и така не е за тука.

Момчета не вярвайте на борд компютрите си. Ако искате да ви показват точно си ги регулирайте от 20 меню. А пък ако искате да се чувствате на далавера можете да настроите да показва 4.5/100 и да показвате на хората колко е икономично БМВ-то :mhihi:

И не се оставяйте ТДС-а да ви краде парите за закуска, повече от 11-12 не е нормален разход.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от bobih » 28 Мар 2008, 11:49

Не знам ама знам, че Алпин Дизела стана майка си и баща си :mhihi:
DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Воденичаров » 28 Мар 2008, 11:53

Аз слагам В-повер, имам някакво усещане че е по-добър от алпин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitaran » 28 Мар 2008, 12:00

в-повер на Шел :shock: стига не се излагай с това смешно гориво, доколкото знам на Шел е много зле, ОМВ внасят от РУмъния, хвалят на Екото нафтата аз зараждам от Лук и Петрол, а по стара традиция ще вдигнат за лятото още цените защото потреблението нараства с пътуващите до морето... :help: викам да обявим война на САЩ хем ще ни оправят хем те ще си оправят рецесията :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 28 Мар 2008, 12:03

asasin18 хах ест. че ше я карам с 20 по тия насрани павета при църквата около народното събрание св Ал. н.
разликата е че твоята кола си е пенсионерското изпълнение с джанти 15-ки тип бирени капачки автомат погледнато отвънка и висока стандартно ,
а виде че аз не можах да се кача на тротоара /е не съм пробвал ма не исках са да си оставам предницата там ахха/
и 2ро съм с 18-ки джанти и доста ниска , така че ако караше такава щеше да знаеш за кво си говорим :mhihi:
и не ми говори глупости моя авер е със същите 15-ки бирени капачки като твоите.. и зимата с яко ръчкане му пишеше на борда 14.8 , а е с ръчни скорости , ама много я кара тои :mhihi:
да не говориме че една 18-ка с гума тежи колко 2ве 15-ки с гуми да не са и 3 .!!!! 100% че е по тежка от 2ве ..
всъщност кво говориме :>
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 28 Мар 2008, 12:06

Няма да се плашите момчета:) Навсякаде в Европа нафтата се върти около 1.4 евро, а бензина е доста по евтин, така че настройте се и тук да стане така и си сменета колите или ДВГ-тата :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 28 Мар 2008, 12:17

BMW-E39 написа: asasin18 хах ест. че ше я карам с 20 по тия насрани павета при църквата около народното събрание

и по цариградското нали и там е страшна работа :mhihi:

BMW-E39 написа:разликата е че твоята кола си е пенсионерското изпълнение с джанти 15-ки тип бирени капачки автомат погледнато отвънка и висока стандартно ,
а виде че аз не можах да се кача на тротоара /е не съм пробвал ма не исках са да си оставам предницата там ахха/
и 2ро съм с 18-ки джанти и доста ниска , така че ако караше такава щеше да знаеш за кво си говорим :mhihi:

аз понеже знам за какво ми говориш не карам с 18ки с ниско окачване и на мене ми харесва много повече, но за съжаление нямаме пътища за тях
BMW-E39 написа:и не ми говори глупости моя авер е със същите 15-ки бирени капачки като твоите.. и зимата с яко ръчкане му пишеше на борда 14.8 , а е с ръчни скорости

нещо не му е наред на тоя тдс за да харчи 15 (или просто борда не показва вярно)

ти вместо да се засягаш че съм ти казал, че караш бавно можеш просто да се съгласиш, че бензинката харчи мноого повече от печката при яко каране :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 28 Мар 2008, 12:28

аз не се засегам :>
верно е че в тоя БГ кенеф пътища няма ..
та и за тва ме е малко яд че взех кола по немски стандарти но здраве да е :)
аз си карам спокоино бе брат не казвам че и взимам душата на колата
ако карах лудо едва ли щеше да е само 520 :mhihi:
на високи скорости не знам ама ти казвам с еднакво каране на моита 520 и на моя авер 525тдс ми даде 10 на него 8 по борд /ръчни скорости изминахме 10 км люлин-банкя/
а иначе оня ден му показваше на борда 9.5 и пак с яко ръчкане така че кво да ти кажа :) сипа до горе оп 140 лв нафта
а аз с моята нямам наблюдение колко харчи с 200 щото не съм дигал толко с нея :mhihi:
една вечер само 180 люлин-банкя и тва маи беше
ако ТДС-а ти харчи колко 520 направо да я прибирам тука у моргата на жена ми :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Воденичаров » 28 Мар 2008, 14:42

в-повер на Шел стига не се излагай с това смешно гориво, доколкото знам на Шел е много зле, ОМВ внасят от РУмъния, хвалят на Екото нафтата аз зараждам от Лук и Петрол,

Брат, мен на Лукойл много пъти са ме лъгали с количеството.
На един приятел служебните му коли (Опел 1.7цдти 2006г) с нафта от лукойл се случи няколко пъти да гаснат като освободи от скорост. От Шел съм няй доволен (поне на тези шелове където зареждам обикновено).

ПП: Сега отивам да си направя корекция на БК да ми показва че гори 3-4л/100 градско и после ще се похваля :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 28 Мар 2008, 15:36

Карай си джета ,дай-дайй,качвай гаджета дай-даййй ,после в кръчмета дай -даййй :mhihi: :mhihi: :mhihi: и вие за разход говорите аааа :winky: П.П. Някои от вас станахте вехти ентусиасти за 6 месеца от безбърборно писане в форума :OT:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mitaran » 28 Мар 2008, 16:34

нема такиви типове кът вас заклевам се... направо къртите :bchug:
абе не говорим за харченето а за еб... цена на горивата, щом сме у тоя форум не ни бърка харчлъка, се се надах некой да каже, че ще я правят по-ефтина ама те дигнат ли я няма връщане назад, а и не вижда въпреки цените да са намалели колите... значи може още да се дига :mhihi:

ичкоооо не сме вехти бе баце много сме запазени даже, а и още малко и сме те минали :mhihi: така че се стягай

ПредишнаСледваща

Назад към E39