Здрвейте и от мен !

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 18 Фев 2008, 17:36

Честито! ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 18 Фев 2008, 20:03

Честито.

Парктроника има бутон на централната конзола, с който можеш да го включиш без да си на задна. На мен са ми наредени PDC (този бутон ти трябва), бутон за щората и бутон за ASC-то един до друг. Ако го имаш , включи PDC-то (ще светне зелен диод на бутона), сложи колата на ръчна да не тръгне на някъде и като оставиш шофьорската врата отворена обиколи колата близо до броните. Ако работи ще чуеш пищенето на парктроника от купето. Естествено ако има някой с теб може да го пратиш той да обикаля колата.
Работата е там, че моя парктроник като не работеше (повреден датчик) поне пищеше продължително и светодиода на бутона мигаше, при теб може би е друга ситуацията.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Потребител
Аватар

Мнение от RadoE39 » 24 Фев 2008, 9:22

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!

trebvashe da se pomuchish oshte malko ta da zemesh V8. ama mnogo ti e jaka kolata. chestito

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 24 Фев 2008, 11:53

ахахахахха как па не се "помачи още малко бе" язък :mhihi: :mhihi: :mhihi: ти или си затапел много или говориш е така :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525 tds

Мнение от Dien » 24 Фев 2008, 14:55

BMW-E39 написа:ахахахахха как па не се "помачи още малко бе" язък :mhihi: :mhihi: :mhihi: ти или си затапел много или говориш е така :mhihi:

Колега всеки знае себеси , не е проблем да си купиш кола , разходите идват след това от подръжата и !
Неможеш да сравняваш подръжката на Е34 и Е39 нали ?

Колата е много добра, и нито за миг несъжалявам
че съм и собственик :)

ПП ... само как разбра че съм "затапел" ,
ако може да ми обесниш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 24 Фев 2008, 15:00

Dien написа:
BMW-E39 написа:ахахахахха как па не се "помачи още малко бе" язък :mhihi: :mhihi: :mhihi: ти или си затапел много или говориш е така :mhihi:

Колега всеки знае себеси , не е проблем да си купиш кола , разходите идват след това от подръжата и !
Неможеш да сравняваш подръжката на Е34 и Е39 нали ?

Колата е много добра, и нито за миг несъжалявам
че съм и собственик :)

ПП ... само как разбра че съм "затапел" ,
ако може да ми обесниш!

@BMW-E39 нямаше предвид теб, а @RadoE39 :mhihi:

Това направо си е за бисери, не е истина просто Изображение
Последна промяна mad_presley на 24 Фев 2008, 15:08, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dien » 24 Фев 2008, 15:06

AGD написа:Честито.

Парктроника има бутон на централната конзола, с който можеш да го включиш без да си на задна. На мен са ми наредени PDC (този бутон ти трябва), бутон за щората и бутон за ASC-то един до друг. Ако го имаш , включи PDC-то (ще светне зелен диод на бутона), сложи колата на ръчна да не тръгне на някъде и като оставиш шофьорската врата отворена обиколи колата близо до броните. Ако работи ще чуеш пищенето на парктроника от купето. Естествено ако има някой с теб може да го пратиш той да обикаля колата.
Работата е там, че моя парктроник като не работеше (повреден датчик) поне пищеше продължително и светодиода на бутона мигаше, при теб може би е друга ситуацията.

За съжаление , нямам такъв бутон на централната си конзола :( ,
но и без такъв бутон като вкюча на задна скорост ,
би трябвало да проработи ( някакъв звук да даде )...

Marto66 написа:Чудесен избор и с много кеф да се возиш. Парктроника е свързан със скоростната кутия - огредай там нещата имаш вероятно прекъснат кабел,

Най вероятно проблема е от тук, ще трябва да огледам,
и ако невидя нищо подозрително , отивам на сервиз ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 24 Фев 2008, 16:53

mad_presley добре че си ти колега иначе ше се сбиеме с колегата още малко :mhihi:
Dien а ти викам повече да четеш не става въпрос за тебе а за оня дето "да се напънеш още малко" и от 2.5 ТДС да скочиш на бензинов V8 еи много мразим да обяснявам като на некои тапанар не вервам тука да има такива :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dien » 24 Фев 2008, 17:01

BMW-E39 написа:mad_presley добре че си ти колега иначе ше се сбиеме с колегата още малко :mhihi:
Dien а ти викам повече да четеш не става въпрос за тебе а за оня дето "да се напънеш още малко" и от 2.5 ТДС да скочиш на бензинов V8 еи много мразим да обяснявам като на некои тапанар не вервам тука да има такива :evil:

:) Видях , ама отпосле ... sorry колега !!! 8)

Предишна

Назад към E39