Здрвейте и от мен !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Честито.
Парктроника има бутон на централната конзола, с който можеш да го включиш без да си на задна. На мен са ми наредени PDC (този бутон ти трябва), бутон за щората и бутон за ASC-то един до друг. Ако го имаш , включи PDC-то (ще светне зелен диод на бутона), сложи колата на ръчна да не тръгне на някъде и като оставиш шофьорската врата отворена обиколи колата близо до броните. Ако работи ще чуеш пищенето на парктроника от купето. Естествено ако има някой с теб може да го пратиш той да обикаля колата.
Работата е там, че моя парктроник като не работеше (повреден датчик) поне пищеше продължително и светодиода на бутона мигаше, при теб може би е друга ситуацията.
Парктроника има бутон на централната конзола, с който можеш да го включиш без да си на задна. На мен са ми наредени PDC (този бутон ти трябва), бутон за щората и бутон за ASC-то един до друг. Ако го имаш , включи PDC-то (ще светне зелен диод на бутона), сложи колата на ръчна да не тръгне на някъде и като оставиш шофьорската врата отворена обиколи колата близо до броните. Ако работи ще чуеш пищенето на парктроника от купето. Естествено ако има някой с теб може да го пратиш той да обикаля колата.
Работата е там, че моя парктроник като не работеше (повреден датчик) поне пищеше продължително и светодиода на бутона мигаше, при теб може би е друга ситуацията.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
BMW-E39 написа:ахахахахха как па не се "помачи още малко бе" язък![]()
![]()
ти или си затапел много или говориш е така
Колега всеки знае себеси , не е проблем да си купиш кола , разходите идват след това от подръжата и !
Неможеш да сравняваш подръжката на Е34 и Е39 нали ?
Колата е много добра, и нито за миг несъжалявам
че съм и собственик

ПП ... само как разбра че съм "затапел" ,
ако може да ми обесниш!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Dien написа:BMW-E39 написа:ахахахахха как па не се "помачи още малко бе" язък![]()
![]()
ти или си затапел много или говориш е така
Колега всеки знае себеси , не е проблем да си купиш кола , разходите идват след това от подръжата и !
Неможеш да сравняваш подръжката на Е34 и Е39 нали ?
Колата е много добра, и нито за миг несъжалявам
че съм и собственик
ПП ... само как разбра че съм "затапел" ,
ако може да ми обесниш!
@BMW-E39 нямаше предвид теб, а @RadoE39

Това направо си е за бисери, не е истина просто

Последна промяна mad_presley на 24 Фев 2008, 15:08, променена общо 1 път
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
AGD написа:Честито.
За съжаление , нямам такъв бутон на централната си конзола

но и без такъв бутон като вкюча на задна скорост ,
би трябвало да проработи ( някакъв звук да даде )...
Marto66 написа:Чудесен избор и с много кеф да се возиш. Парктроника е свързан със скоростната кутия - огредай там нещата имаш вероятно прекъснат кабел,
Най вероятно проблема е от тук, ще трябва да огледам,
и ако невидя нищо подозрително , отивам на сервиз ...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
mad_presley добре че си ти колега иначе ше се сбиеме с колегата още малко
Dien а ти викам повече да четеш не става въпрос за тебе а за оня дето "да се напънеш още малко" и от 2.5 ТДС да скочиш на бензинов V8 еи много мразим да обяснявам като на некои тапанар не вервам тука да има такива

Dien а ти викам повече да четеш не става въпрос за тебе а за оня дето "да се напънеш още малко" и от 2.5 ТДС да скочиш на бензинов V8 еи много мразим да обяснявам като на некои тапанар не вервам тука да има такива

- Dien
- кандидат ентусиаст
-
BMW-E39 написа:mad_presley добре че си ти колега иначе ше се сбиеме с колегата още малко![]()

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2