Ксенона загасна?!?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 11 Ное 2008, 20:16

ednet написа:...Иначе баластите горят често като се намокрят , един приятел си изми мотора на колата и после "честито" само замириса на бакелит. :mhihi:

А не би следвало да е така, понеже дори китайските баласти (ксенони) са заляти със специална смола,
което ги гарантира срещу въздействието на лошите атмосферни влияния и тези на собственика им.. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

:)

Мнение от AlCapone » 12 Ное 2008, 11:25

Добре де пичове това ясно но мисалта ми е следната какво да направим за да не горят дали може да сложим евентуално някой бушон или нещо което да стабилизира напрежението защото колата мн ми харесва с ксенон обаче ако постояно ми горят тия баласти няма файда! Така че някакви идеи и творения ако може да измислим ще е супер иначе по 50 леа за баласт не ми се дават всяка седмица или месец...
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 525bmw » 16 Ное 2008, 12:11

toni2222 написа:Колеги оказа се баласта,а беше на 2 месеца и никога фаровете не са палени на загасена кола,което причинява повреждане,но както и да е проблема е решен :D

Проблема приятелю не е в това, че не са палени на изгасена кола(защото това няма никакво значение), проблема е ча не са оригинални! Да не кажа китайски(извини ме ако бъркам).
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: :)

Мнение от 525bmw » 16 Ное 2008, 12:14

AlCapone написа:Добре де пичове това ясно но мисалта ми е следната какво да направим за да не горят дали може да сложим евентуално някой бушон или нещо което да стабилизира напрежението защото колата мн ми харесва с ксенон обаче ако постояно ми горят тия баласти няма файда! Така че някакви идеи и творения ако може да измислим ще е супер иначе по 50 леа за баласт не ми се дават всяка седмица или месец...

На оригинален ксенон, някой системи са с бушон 25 ампера, други с 20 ампера. Купи си оригинален и няма да мислиш за някакви допълнителни системи.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!

Предишна

Назад към E39