Как се пали печката през телефона?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
МАЧКАТОР написа:... Имам такъв термокол на склад, но честно казано е пълна глупост, по-добре е едно таковаhttp://www.make-me-ice-free.com/main.html ...
Е то и ако те чака различна мацка по бански в колата всеки път, когато натиснеш on... голямо неудобство ще бъде

Re: Как се пали печката през телефона?
Здравейте колеги,бих искал да ви попитам мога ли да си монтирам печка допълнително,колата е БМВ 530д
Каде и колко би ми струвало???
Каде и колко би ми струвало???
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- Stanimir84
- Потребител
-
аз искам да попитам откъде се включва печката и съответно настройките за нея
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
А ти имаш ли печка, с каква кола си?
Ако имаш и не ти е отключена се включва автоматично със стартирането на мотора когато външната температура е 5 или под 5 градуса. Ако е отключена можеш да я командваш от МИД-а или от нави-то и да си я нагласяш да ти се включва от таймерите.
И една препоръка, чети повече защото има много теми във форума за печките! Ако нещо търсиш пробвай с търсачката!
Ако имаш и не ти е отключена се включва автоматично със стартирането на мотора когато външната температура е 5 или под 5 градуса. Ако е отключена можеш да я командваш от МИД-а или от нави-то и да си я нагласяш да ти се включва от таймерите.
И една препоръка, чети повече защото има много теми във форума за печките! Ако нещо търсиш пробвай с търсачката!

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Интересува ме БМВ Е46 дали мога да я пускам печката с таймер някъде из колата, и как ако мога? Иначе колата само като я отключа с ключа, и печката почва да работи. Благодаря предварително!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2