Дали имам Airbag във волана?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- noiseless
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i '06
Пиша просто да го има в архива на форума и за други колеги.
Оказа се, че имам еърбег във волана, т.е. това, че центъра на волана с емблемата на БМВ потъва навътре не е признак, че няма еърбег, но единствения начин за проверка е след разглабяне на волана.
Клаксона не работеше защото една от пистите на спирала беше прекъснала - смениха ми я със съседна писта и сега си свиркам на воля
Лампичката за еърбеговете на таблото беше запушена с хартия, за да не се вижда че свети
Оправиха ми датчиците под седалките, нулираха грешките и сега лампата светва и после загасва
Оказа се, че имам еърбег във волана, т.е. това, че центъра на волана с емблемата на БМВ потъва навътре не е признак, че няма еърбег, но единствения начин за проверка е след разглабяне на волана.
Клаксона не работеше защото една от пистите на спирала беше прекъснала - смениха ми я със съседна писта и сега си свиркам на воля

Лампичката за еърбеговете на таблото беше запушена с хартия, за да не се вижда че свети

Оправиха ми датчиците под седалките, нулираха грешките и сега лампата светва и после загасва

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
Смърт за тоз който е дръзнал
Смърт за тоз който е дръзнал

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Друг път да знаеш, че има мизерия ако въобще не свети лампата на airbag-а. Такова положение да не свети няма. Даже и да изгори има резервен диод вътре, единствено с хартия или нещо друго може да се направи да не се вижда.
noiseless написа:Пиша просто да го има в архива на форума и за други колеги.
Клаксона не работеше защото една от пистите на спирала беше прекъснала - смениха ми я със съседна писта и сега си свиркам на воля![]()
Лампичката за еърбеговете на таблото беше запушена с хартия, за да не се вижда че свети![]()
датчиците под седалките на пиропатрона са наи-големият проблем на тия коли , като мурдаш седалката ште се разместят и аиде наново 20лв да ти го занулят. Тука намерих един ми ги запои така че вече няма опция да се размурдат. Това е решението режат се буксите и с един поялник и готово
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
noiseless написа:Клаксона не работеше защото една от пистите на спирала беше прекъснала - смениха ми я със съседна писта и сега си свиркам на воля![]()
Ами пък на мен скоро ми се прееба клаксона, и май е точно тази спирала,
noiseless, кажи моля те колко време и пари и къде?
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2