Проблем с максималната скорост
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DrMasster
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 tds
Съгласен съм че няма смисъл от толкова висока скорост, все пак удоволствието от карането на таз лимузина е в елегантното движение, а не във високата скорост. Който търси високи скорости да се вземе нещо по спортно. Но все пак човека иска колата да му е напълно изрядна и всиките 143 кончета да са си под капака и дали ще кара със 150 или 250 вече си е негова работа.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Както писах и в първото мнение, предпочитам удобното возене пред високата скорост. Но е дразнещо когато знаеш че може да напълниш само 2/3 от километража.
Филтри и гориво мисля че не са проблема. Ще трябва да проверя за останалите предположения.
Филтри и гориво мисля че не са проблема. Ще трябва да проверя за останалите предположения.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
MaxMan написа:Провери вакуумното маркуче от долу на всумкателния колектор, дали е здраво.
Намира се на средата на пластмасовите колектори отдолу и се свързва с датчика над горивният филтър.
Както казва колегата -провери маркучето.Аз имах абсолютно същия проблем като твоя-вдига 170-180 и неще повече.Оказа се някакво нищо и никакво маркуче.Точно маркуча за който говори колегата.
Проблема ми се изразяваше ,че точно не може да вдигне обороти,както си е нормално-примерно стига до 4000 оборота и повече неще.И съответно просто не иска да развие по високи скорости.Стигне до 170 и започва да забива носа,а педала на газта има още ход,но колкото и да го натискаш-по бързо не става.
Освен това и на по ниските предавки беше малко по тромава.
Надявам се да съм помогнал поне малко.Пиши после да кажеш решението

- 2COOL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD
- Мечтае да кара: самолет
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Последния уй-кенд колата взе да губи мощност и на по-ниска скорост. След бързо посещение в сервиза, се оказа че все пак проблема е въздушния филтър. Нищо че скоро беше сменян.
Сега се изстрелвам по светофарите като пернишки голф 2-ка, ама ми скочи малко разхода

Сега се изстрелвам по светофарите като пернишки голф 2-ка, ама ми скочи малко разхода

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2