Пикселите на таблото - поправка

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 28 Май 2007, 21:35

jivko81 написа:Има един човек в София ги ремонтира като сменя един лентов кабел. Знам че взема 100лв и наистина става като ново, но не мога да му намеря телефона. Във Варна Карс (BMW Варна) работят с него при нужда, ама нямам и техния телефон. :( Ако некой може да помогне с телефона ще е добре, но не се наемай да го правиш сам, че последствията ще са много кофти. :mhihi:

Телефона на Варна Карс е 052/739-870 -сервиза. За жалост обаче нямаше как да се позаинтересувам повече за този майстор. Така че отчасти се надявам да съм бил полезен. Ако ударите на камък пишете, пък ще ровим пак.
Доста кончета в един обор.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320Д
Мечтае да кара: Маруся

Мнение от miropleshiviq » 28 Май 2007, 22:22

Kartoff написа:Аз пробвах да си го поправя сам, обаче като стигнах до махането на стрелките и спрях щото почнаха да излизат с пружините :( А нямах тънки клещи с които да захвана оста...
Е, сега таблото си работи нормално, както и преди, но някои пиксели продължават да не светят...
Но както каза и колегата по-горе, от няколко дена насам почна все повече да се чете какво пише на таблото и сега е много по-добре. :)
Може и да е от времето. :)
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
от влагата е да знаеш :D :D :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535xd LCI

Мнение от Kartoff » 29 Май 2007, 1:59

Ееее, то ако беше от влагата, аз одавна да съм го топнал в легена с водата :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 29 Май 2007, 14:27

Аз също имам такъв проблем,пикселите на таблото не работят,но когато завали дъжд и се опраят,стария собственик ми каза,4е има повреден кабел в таблото и трябжа да се смени цялото,но като 4ета разбирам,4е има надежда,ако може да ми кажете и на мен телефона на 4овека,които ремонтира кабела,мерси предварително :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от marione » 29 Май 2007, 20:58

ЕЕЕЕ тва във Варна ли е
тук в София какво да правим
язък че се израдвах че някои ще ги оправи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 30 Май 2007, 0:06

jivko81 написа:Има един човек в София ги ремонтира като сменя един лентов кабел. Знам че взема 100лв и наистина става като ново, но не мога да му намеря телефона. Във Варна Карс (BMW Варна) работят с него при нужда, ама нямам и техния телефон. :( Ако некой може да помогне с телефона ще е добре, но не се наемай да го правиш сам, че последствията ще са много кофти. :mhihi:

Доколкото разбрах човека е от София и работи в София Варна Карс само работят с него :!:
Доста кончета в един обор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F01 750LI Xdrive

Мнение от jivko81 » 30 Май 2007, 16:46

Значи колеги, днес говорих с Варна карс и по конкретно с шефа на сервиза който се познава с въпросния майстор от София. Та какво се оказа: човека в момента е извън България и ще се върне след около 1 месец и като се върне ще ми кажат за да ви осведомя вас. Така че колеги ще се наложи малко да се почака май :( . Надявам се че съм помогнал с каквото мога. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46Ci

Мнение от toni2222 » 30 Май 2007, 20:52

А това ли е единствения човек в София, който може да ни помогне?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от neno » 14 Юли 2007, 12:13

toni2222 написа:А това ли е единствения човек в софия, който може да ни помогне?
Е никой ли му няма телефона на този герой?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 15 Юли 2007, 16:32

Хаиде, колеги и аз страдам. Дайте телефона на човека. Дано да не е емигрирал. Един месец мина.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw39 » 15 Юли 2007, 19:29

Хайде дайте го, че и на мене ми писна с това табло.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 12 Мар 2008, 20:50

Новото табло струва 1600 лв. Днес проверих. Със сигурност проблемът е контактен. Аз си разглобих таблото и доколкото можах напръсках с контактен спрей лентовият кабел. Изчаках няколко часа да изсъхне и го включих. Всичко работеше перфектно. Не можах да се нарадвам. Прибрах си колата в гаража и сутринта като тръгнах за работа положението беше трагично. Почти нищо не работеше. Според мен за да се реши проблемът трябва да се разглоби основно цялото табло и да се попритисне лентовият кабел с нещо, след като се напръска с контактен спрей. Мен обаче ме е страх да махна стрелките, защото след това няма да отчита вярно километража. Трябва си специалист. Ако някой е намерил майстор за това нека да каже.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JJ » 12 Мар 2008, 22:40

И мен много ме интересува тази тема, но за съжаление повече от8 месеца никой нищо не е писал!!! И започвам да си мисля, че тук само се надлъгваме как можем да си помогнем! Жалко! :conf: :ranting:
Ако някой наистина може да даде инфо, нека го направи![/b]

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 12 Мар 2008, 22:43

:confused:
колеги кво не ви излиза на таблото леле и тая ли болест я имат тия коли .. ебаги :(
са ше почнем и нощем да карам без фарове да си пестим таблото ли :shock: ужас...
дано се намери някои човек които прави чудеса

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 16 Мар 2008, 17:43

до сега съм оправил няколко табла, които работят почти без проблем. казвам почти, защото на едното му се губят 4-5 пиксела на една от вертикалните колонки с пикселите, но всичко се чете нормално. по принцип не ми се занимава с това, защото е голяма играчка и няма гаранция че ще стане. ако някой е много закъсал от към пиксели и не трае, може да се опитам да помогна срещу съответното заплащане.

ПредишнаСледваща

Назад към E39