Проблем с паленето и волана

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 540i M
Детайли за колата: С бебе в колата...

Re: Проблем с паленето и волана

Мнение от larry_boy » 02 Окт 2015, 8:18

stony1 написа:
Natali05 написа:

Имам и няколко съвета!!!

3 Когато отговаряш на въпросите по-горе, подреди отговрите по номера и по възможност използвай кратки изречения, а не безкрайно дълги.

Natali05 написа:Колата я купих така с газта.
2. В Добрич при човек, който познавам и само с БМВ-та се занимава. Ауто Бях Експрес, защото нямах начин да потегля заради скъсания ремък и там ми счупиха демпфер на климатика и при смяната на ремъка смениха само самата гума, защото нямали останалото в наличност. В Бургас "Бова Кар" за мен там наистина хората бяха добри и знаеха какво правят. От тяхната диагностика ми казаха смяна на датчик колянов вал. Ако след смяната отново покаже същото трябвало да се прави реклама.На газаджия задължително да отида, защото има теч на вода. И преден ляв крив носач.
По колата от както съм я взела е сменено първо реката и оттам започнаха ядовете.
Всички консумативи масла филтри плюс маслото и филтъра на автоматика.
Преден крив носач чисто нов Лейфордер. Левия датчик на АБС, датчика за външната температура. Датчик колянов вал, ролка на климатика, шайба на хидравликата. Живея в момента в Сливен, но постоянно съм в движение. Ти кажи кога и ще се уговорим. Забравих да напиша, че имах проблем с паленето и след диагностиката в " Бова Кар " ми казаха за датчик колянов вал и така го смених.В момента съм пак при моя майстор В Добрич, който ми смени датчика за коляновия вал, защото колата след тази смяна започна да придърпва и да се мъчи автомата при смяната на предавките до сега никога не беше го правила. Посетих диагностика във Варна там отново показа датчик колянов вал, изчисти грешката и отново същото,закачи ми скоростната кутия не показа никаква грешка и каза да отида отново да сменя датчика. Сега в момента съм в сервиза и е сменен отново. И майсторът забеляза след като му казах че като карам много трака струва ми се, че ще се разпадне и той сменя сега и левия шенкел защото е дроб.Съжалявам за подробното писане.И благодаря за разбирането предварително.

It's just a woman!!! :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Re: Проблем с паленето и волана

Мнение от hell's angel » 02 Окт 2015, 9:55

Що преебахте темата, бре, беше интересно :mhihi:
Ubi dubium, ibi libertas

Предишна

Назад към E39