Оглед(и) на е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 96' e39 520
Детайли за колата: m52b20

Re: Оглед(и) на е39

Мнение от hishnika » 12 Мар 2015, 17:36

TERLIKA написа:
hishnika написа:Колега гледам, че нещо те мъчи и искаш здрава и читава е39-ка, мога да ти предложа да дойдеш на оглед на моята 20-ка и да видиш какво е читава технически е39-ка, не те карам да я купуваш а просто да си имаш кола за сравнение. Това е обявата (не знам защо са излезли копчетата на волана и вратите жълти, но не са) Ако имаш някакви въпроси може да ми пишеш на ЛС. :yes:

:lol: батка занули си компа за маслото и за спирачната течност че хората че ти бегат от рекламата само заради тва :) и ако не си сменил спирачната течност за смяна ти е :bchug:

:mhihi:
Всичко отдавна е отметнато, има няма преди 6000-7000 км :mhihi:

Иначе не е реклама, но май не се изразих правилно, исках да кажа да покара и да види, кое къде какво има без някой да го прави на луд, не само моята кола а кола на колега който ще му покаже и каже доста неща, просто предложих да я види и да си избере с какви екстри да си търси, не да я купува. Щото гледам "всички" искате да помогнете на думи, но никой не си предложи колата за тест за да знае какво да търси но..... всички сте яката работа :banghead:

Пийсс бро :!:

Потребител
Аватар
Кара: е46 328i
Мечтае да кара: e46 328i

Мнение от Antares7 » 14 Мар 2015, 2:20

@hishnika, благодаря за предложението, но ми идва малко далеч - просто нямам път в онзи регион.
Явно е, че ще продължава търсенето. В момента са ме натиснали малко по-сериозно в работата и времето е кът, а и снеговете малко промениха плановете, но, както каза един виден наш спорстист - "продължаваме напред" :) Другата седмица сигурно ще отида с някой да я видим онази кола, утре може да отскоча до една автокъща в Пловдив, да погледна тази кола и така.
Благодаря за мненията!
карикатури . Крива
Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528I
Мечтае да кара: Е60

Мнение от gelermoto » 14 Мар 2015, 22:58

Antares7 написа:@hishnika, благодаря за предложението, но ми идва малко далеч - просто нямам път в онзи регион.
Явно е, че ще продължава търсенето. В момента са ме натиснали малко по-сериозно в работата и времето е кът, а и снеговете малко промениха плановете, но, както каза един виден наш спорстист - "продължаваме напред" :) Другата седмица сигурно ще отида с някой да я видим онази кола, утре може да отскоча до една автокъща в Пловдив, да погледна тази кола и така.
Благодаря за мненията!

По боса от към екстри Е39 ка не бях виждал :banghead:

Потребител
Аватар

Мнение от Antares7 » 14 Мар 2015, 23:26

Уви - време няма да има. А за липсата на екстри... доста такива обяви съм гледал вече. Предполагам, че е защото джамбазите налитат на най-най-евтиното у чужбинско, че да има на къде да дигат цените. А да не говорим, че откакто един джамбазин гордо ми заяви, че "дори и халогените са ѝ ксенони" на една 39-ка... май не могат да се гледат като особени капацитети. Кой знае какво всъщност има и какво няма по колите...
карикатури . Крива

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 14 Мар 2015, 23:59

собственика на автосвят наистина внася доста бмв-та,ама си е завършен олигофрен.преди няколко месеца гледах 528,на снимките идеална,ама -съединител никакъв,легена на резервната изгнил,в коша имаше някакви правежи бе общо-взето доста забележки и накрая цената-ми същата :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 15 Мар 2015, 11:29

TERLIKA написа:ко излиза тоя форон само мошенници ? така ли да го разбирам земах аз един тдс преди вече станаха доста годинки такъв напудрен вътре лъщи парафин марафин и двама глупаци с мене (брата и още един) щото нямам книжка и да кара там докато изкарам еми уж на 140к км излезе удряна от къде ли не дроп сарма пръсна и се водната помпа още в кат после отварям черупката на термостата гледам няма термостат... да не продалжавам другите бмв та който имам не са от джамбази и или човека си я описа на 100% или е била регната и сам могъл да я огледам където и както искам все си мисля че тука шанса за по потдържана кола е малко по голям нали уж сме ентусиясти де :dunno: а джамбаза гледа как да остърже кокала на мах

Да ама тук колата като е 9-10к и викате,че човека е ненормален иче ги има и по 3к.....нищо,че е с гръмнала водна помпа и тн..Това е БЪЛГАРИНА.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 15 Мар 2015, 12:40

kalingk написа:Да ама тук колата като е 9-10к и викате,че човека е ненормален иче ги има и по 3к.....нищо,че е с гръмнала водна помпа и тн..Това е БЪЛГАРИНА.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

не е само българина така...всички са така - моята съм я пуснал за продаване от горе - долу 6 мес. и на повечето им е скъпа. Но, в крайна сметка не мисля да правя подаръци.

Иначе много сложно я правите покупката на една кола. Гледаш си парите, един - два дена гледаш цените на колите и след това се прави елементарната сметка - има кинефи за ххх лв. има и хубави за ххх лв. Ако имаш пари за хубава - търсиш хубава и имаш претенции. Ако имаш пари за кинеф - или се отказваш или си взимаш кинеф и после си наясно, че ако нямаш късмет може да се окаже, че ще я ремонтираш повече отколкото ще я караш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 15 Мар 2015, 12:50

Тогава да не се оплакват,че това е станало или това няма колата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39/ Е60
Мечтае да кара: X6 цвят бордо

Мнение от Николай Диянов » 15 Мар 2015, 15:35

Antares7 написа:@hishnika, благодаря за предложението, но ми идва малко далеч - просто нямам път в онзи регион.
Благодаря за мненията!

Между другото, поне на снимки не изглежда никак лошо автомобилът. Откъм екстри не е чак толкова зле- фейслифт е, има повечето неща, от които може да имаш реална необходимост в една кола. Освен това доста от екстрите лесно може да се добавят към автомобила- има изобилие от е39-ки по моргите, които може да послужат за донори.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Antares7 » 23 Мар 2015, 15:04

520-ката.... Занесохме я в сервиз - двигателя и навсякъде около него яко в масло, грешки със запалването на два от цилиндрите, още няколко грешки, които програмата не ги разчете, липсващи лайсни, одрана, чупено огледало... Мъка, мъка...
карикатури . Крива

Предишна

Назад към E39