Проблем с накладките свирят
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Проблем с накладките свирят
kener написа:Мойте не свирят. Отзад Текстар накладки и дискове, отпред накладки текстар. Според мен е до комбинация диск накладка - в смисъл такъв, че дадени накладки просвирва с едни дискове а с други не.
и аз мисля че от това идват всички проблеми
- ma6inatora
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
- Детайли за колата: 520I 150hp
Колеги не съм ги мазал с нищо даже не съм ги сменял аз 
ДА попитам за съвет или някоя тема да има как се свалят предните накладки да им направя по дълбок прореза.

ДА попитам за съвет или някоя тема да има как се свалят предните накладки да им направя по дълбок прореза.
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
ma6inatora написа:Колеги не съм ги мазал с нищо даже не съм ги сменял аз
Щом питаш как става, значи според тебе дали трябва ТИ да го направиш това?
- bohcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i 1998 М52B20 / M54B20
- Детайли за колата: ебати бавареца :)
Denmark написа:^^ тва ми се струва, че е като тия хапчетата на психологическа основа
иначе до колегата, мазал ли си ги от външната страна с нещо такова:
Аз мажа моите но с "кремчето" на текстар , но то няма общо със скърцането. По скоро трябва да обезшумява тропане на накладките. Въпреки , че не съм сигурен дали има ефект.
- ma6inatora
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
- Детайли за колата: 520I 150hp
[/quote]k-hristov написа:Щом питаш как става, значи според тебе дали трябва ТИ да го направиш това?
Да си призная на всичките си коли аз съм сменял накладките, но тази сега просто не ми занимава и затова я закарах на майстор.
Просто ме интересуваше да ли има тънкост за по лесно сваляне.
Аз обичам сам да си ремонтирам колите. Отивам при майстор само и само тогава когато преценя че не е за мен или никога не съм правил нещо подобно.
Защото съм патил от майстори и то много смениха ми радиатора в един голям сервиз после не ми се говори че дадох двойно повече пари за ремонт който можеше да си направя аз.
Заради този радиатор и некадърното му поставяне ми счупиха дифузьора не беше обезвъздушена колата когато я взех капачката на криво ми беше сложена след километър хвърли цялата вода едвам отидох пак онзи се крие като мишка приемчика после го оправиха и след това не ми бяха поставили датчика добре и от там течеше вода после излезе че радиатова не е оригинален а е китайски. Криха се като мишки щях да ги избия и след два месеца ми падна дифузьора защото малумниците не ми казаха че едната щипка не я сложили и стои на една и дифузьора стои под напрежение от капака, защото не са го сложили както трябва и със 120км падна върху перката счупи ми перката после виското и изгърпя водната помпа

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2