От климатик към климатроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: От климатик към климатроник
Ново по темата..
Излезе проблем - клапаните на парното отпред в коша са различни за кола с климатик и климатроник! При кола с климатик клапана е един, а при кола с климатроник са две клапанчета! При климатик в клапана на парното влизат два клабела, a при климатроник кабелите вече са три - кафяв, жълт с кафяво и жълт с лилаво.
Вътре на синята букса която си е от колата също има няколко кабела в повече което не бях видял предния път
Положението че съм свалил прасето от донора, а "пациента" е разглобен почти напълно и сега да хич не ми ми се иска да сглобявам с климатика. Утре ще се ровя в жиците, и ако се ми излезе просветление сглобявам с климатик, че колата се ползва и не може да седи много разглобена..
На WDS-а хич не му разбирам
Излезе проблем - клапаните на парното отпред в коша са различни за кола с климатик и климатроник! При кола с климатик клапана е един, а при кола с климатроник са две клапанчета! При климатик в клапана на парното влизат два клабела, a при климатроник кабелите вече са три - кафяв, жълт с кафяво и жълт с лилаво.
Вътре на синята букса която си е от колата също има няколко кабела в повече което не бях видял предния път

Положението че съм свалил прасето от донора, а "пациента" е разглобен почти напълно и сега да хич не ми ми се иска да сглобявам с климатика. Утре ще се ровя в жиците, и ако се ми излезе просветление сглобявам с климатик, че колата се ползва и не може да седи много разглобена..
На WDS-а хич не му разбирам

Последна промяна Bavarcho на 21 Мар 2015, 19:31, променена общо 1 път

- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Климатроника е двузонов а климатика е обикновен,липсващият кабел търси в буксата на управлението на климатроника.
WDS е истината ако го схванеш
WDS е истината ако го схванеш

В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
mfandakov написа:WDS е истината ако го схванеш
Знам аз, че е супер полезен, но все не ми остава време да го разуча.
Имах малко време та излезнаха един два кабела (липсващия кабел при клапаните идва от буксата на управлението), утре през деня ще ровя в донора какво ще излезе, отделно ще отделя малко време на WDS-a

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2