Препоръчайте ми диагностика София??

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Re: Препоръчайте ми диагностика София??

Мнение от gsi_leo » 01 Дек 2014, 21:52

Колега имам БМВ СКЕНЕР ако искаш ела да я закачим,за да си долу-горе наясно за какво става дума,смисъл ако има записани грешки.
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Дек 2014, 1:14

Ех , София ..... не е лесно със сервизите ....
Колега , във форума има колеги от София, които биха оказали съдействие, макар да нямат сервизи (било безплатно или с/у заплащане) ....стига разбира се , да имаш желанието .... Колегата , gsi_leo дори вече предложи услуга.... Сещам се за няколко колеги, които могат да свършат работата (които са купували диагностика от мен , но най -добре сами да са "доброволци" , за да не се получи нежелан ефект ).....
Колеги , които предлагат сервизни услуги/диагностика от форума са колегата oci , колегата zvetiko .... колегата stony1 мисля също предлага диагностика , но не съм сигурен че е в София. Контактувал съм с тях , печени момчета са ....
Ако пък случайно имаш път към Враца , ще ти прегледам колата .....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: LX62314
Мечтае да кара: e31 860
Детайли за колата: Бърза,Мощна,Вечна

Мнение от gsi_leo » 02 Дек 2014, 21:05

Точно така Методи готов съм да помогна с каквото мога,никога не съм отказал на колега от сектата,а за пари не говорим изобщо,по-важни са човешките отношения... :bchug:
-0896965069-Сашо
...готов да помогне всекиму...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Дек 2014, 23:44

gsi_leo написа:....по-важни са човешките отношения... :bchug:

Съгласен съм колега , но за съжаление все по рядко хората се замислят за това .... живота стана труден и всеки гледа да оцелява и това е нормално ! Спомням си годините (назад) , когато ако колега зададе подобен въпрос във форума , поне 4-5 колеги , веднага си предлагаха услугите (безплатно)..... виж обаче сега ..... Дай боже всички да сме насмогнали на мастраф и на време (защото и то е все по дефицитно), за да можеме наистина да проявяваме по -често човешкото в нас .... Извинявам се за офтопика, но последното казано от теб е много вярно ! Идват хубави , светли празници , дай боже всички да ги посрещнеме с отворени сърца !

Предишна

Назад към E39