Въпрос за кодиране със Скенер 1.4
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Re: Въпрос за кодиране със Скенер 1.4
не е от търговец...
може би аз съм манипулатора...
когато слагах навигацията и големия борд си направих един преходен кабел като ретрофит комплектите с две мъжки 26 пинови букси които закачам на моите букси на кола без голям борд и съответно от към новото табло ИКЕ са си оригиналните буски от кола с табло с ИКЕ.
има вероятност да съм поддал някои + на пина на които е сигнала за АСЦ. кабела е син с лилава лента..
ако съм поддал + за да видя дали ще светне лампата явно съм му разказал играта аз защото ЛЦМ дава минус по този кабел за да светне съответно лампата АСЦ която вече си има + от самото табло вътре.....
диодите са два и днес ги оправих и сега си работи както трябва..
може би аз съм манипулатора...

когато слагах навигацията и големия борд си направих един преходен кабел като ретрофит комплектите с две мъжки 26 пинови букси които закачам на моите букси на кола без голям борд и съответно от към новото табло ИКЕ са си оригиналните буски от кола с табло с ИКЕ.

ако съм поддал + за да видя дали ще светне лампата явно съм му разказал играта аз защото ЛЦМ дава минус по този кабел за да светне съответно лампата АСЦ която вече си има + от самото табло вътре.....
диодите са два и днес ги оправих и сега си работи както трябва..

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Въпрос за кодиране със Скенер 1.4
ares2 написа:диодите са два и днес ги оправих и сега си работи както трябва..
Браво , вече всичко му е изрядно на таблото ! Голяма мъка изкара с него ...

Само дано не угасне някой пиксел сега .....

17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2