Съвместимост на кутии
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- larry_boy
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i M
- Детайли за колата: С бебе в колата...
Re: Съвместимост на кутии
hummer написа:Башмайсторите нещо ви нема
Неделя е все пак...

От къде идва този звук се определя много по лесно ако колата е на канал и има някой под нея

Да не се превръщаме, като чужденците" в тъпчовци, и да гадаем по клипче в нета...
Чел съм , че това клецане при задна е от тампоните на кутията , но дали е от тях 

- t.todorov
- Потребител
-
- Кара: F10 m550d
Здравейте колеги !! Да не пускам нова тема пиша в тази,защото горе долу е идентична като моята.Та става въпрос за следното..Карам Е39 525i автомат и от няколко седмици имам проблем със скоростната кутия на която и изчезна задната
без абсолютно никакви признаци или симптоми преди това.Ходих и при няколко майстори на автомати но все различни отговори.Единия казва че искала смяна на масло,другия казва че имало някакъв барабан на задната който е за смяна.Вчера реших да почна от по малкото зло и смених маслото,промяната беше почти никаква,е има лека разлика сега тръгва бавно назад но това е почти нищо с което трябва да е.Майстори те ми казаха че най-вероятно са се запалили дисковете за задната предавка и може да е в това проблема..Не знам май докато не се отвори няма нищо да се разбере,но се чудя дали направо да не сменям цялата кутия..Един авер има кутия която ми дава за смешни пари ,но не знам дали скоростната кутия от 523i автоматик / 5HP18/ е същата като тази на 525i /5HP19/ като съвместимост и може ли да се монтира на 525i.Ако някой е правил такава интервенция или е запознат с детайлите ще съм му много благодарен
До колкото разбрах от разни четива и колеги,разлика почти нямало но какво означава почти
Колеги ако може ПОМАГАЙТЕ.. Поздрави и весели празници на всички..

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2