525 d мнения

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от hienata » 30 Сеп 2006, 1:37

аааа, забравих да ти спомена, че два от гореизброените проблеми станаха на път и се налагаше да викам пътна помощ, а като се има на предвид че колата я карах около 6месеца, и съм минал само 18хил. км, мисля че не е приятна констатация.
относно консумативите - много зависи какво качество ще гониш - може да й смениш кръвта /маслото/ и за 100 лв. а може и за 300. аз лично съм влагал само качество. ако изключиме биалетките - които са около 40-50 кинта, почти нищо проблематично няма да имаш по окачването на баварката. ще сменяш накладки на около 8хил км. при нормално каране, но предполагам че ще се наложи да джитнеш и едни нови дискове, защото при е39ката те също доста го отнасят.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hex » 07 Окт 2006, 20:32

Абе, момчета какви са тези извънградски разходи, дето ги докарвате? Взимал съм Бургас - София за три часа и половина с разход 6,5-7. Градско хаби около 8-10, в зависимост от температурата и задкормилното устройство.

Да не би да ползвате обикновен дизел и затова да гълта повече (тоест не Спринт на ОМВ, например)?
'02 BMW 525d

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 10 Окт 2006, 16:51

и на мен ми се гледат високи тия разходи...даже и твоя е малко над моя. проверете си ръчните да не са затегнали :D
майтапя се

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Окт 2006, 10:25

Вече 2-ри месец карам моята кола, имам около 3К км. и също смятам, че тези разходи са пресилени и то бая. В града моята харчи между 9 и 10 а извън града между 5.5 и 6.5
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към E39