Проверка на цени, резервни части BMW Fens-Daru Car
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
Re: Проверка на цени, резервни части BMW Fens-Daru Car
omegaart написа:Не , излиза ти модела на колата и двигаеля и всички части вкарвани в съответния модел като двигател и т.н.
Там не ти пише ти с кво окачване си , с кой датчик на температура и т.н. , там пише абсолютно всички и ти трябва ( майстора ) да ти каже какъв ти е стария за да го смениш ако има повече от 1 модел.
Ами не е точно така, поне както съм търсил аз - ползвам го в режим картинки че ме кефи повече и като цъкна на картинката отдолу в таблицата ми пише че от това нещо в моята кола няма и по-конкретно на мястото на таблицата пише "No parts found matching your car."

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Cyberloner написа:omegaart написа:Не , излиза ти модела на колата и двигаеля и всички части вкарвани в съответния модел като двигател и т.н.
Там не ти пише ти с кво окачване си , с кой датчик на температура и т.н. , там пише абсолютно всички и ти трябва ( майстора ) да ти каже какъв ти е стария за да го смениш ако има повече от 1 модел.
Ами не е точно така, поне както съм търсил аз - ползвам го в режим картинки че ме кефи повече и като цъкна на картинката отдолу в таблицата ми пише че от това нещо в моята кола няма и по-конкретно на мястото на таблицата пише "No parts found matching your car."
да от части дето ги няма ясно , но от части дето се вграждат от различни години + за различни географски ширини или за различни поръчки ( individual ) няма как да ти изкара кво точно е сложено на твоята.
- vasilzlatkov85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw
- Мечтае да кара: М3,М4
- Детайли за колата: Е46 320i
E36 316i
Браво супер тема 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2