Запитване за автом. ск кутия Е39 525д

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Запитване за автом. ск кутия Е39 525д

Мнение от doomy525 » 05 Апр 2014, 4:12

Traian написа:Имам и идея да направя тази смяна която мислих , частичната и след като покарам известно време да я повторя и евентуално потретя и така ще е сменено поне 90 % от маслото в кутията.

Колега ти маслото на двигателя наполовина ли го сменяш? :dunno: То даже това не е съпоставимо, защото скоростната кутия е много по-фина и прецизна докато двигателя търпи такива компромиси. Според мен или го сменяй цялото или изобщо не се занимавай, че най-много да си докараш един стабилен ремонт и тогава тея 450лв ще ти се сторят като цвете :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525D

Мнение от Traian » 05 Апр 2014, 11:42

Просто съм чел за този варянт в много чуждестранни БМВ форуми. Със повторната смяна .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525D

Мнение от Traian » 06 Апр 2014, 17:07

Искам да отбележа и , че неискам да правя компромиси защото съм с тая болест дето искам всичко по колата ми да е наред ;) Винаги съм бил така. Затова се и интересувам - ако имаше тук сервиз да ми кажат - 400-500 лева примерно и ти сменяме маслото нямаше да се замисля. Навсякъде където се обадя в друг град ми казват днес оставяш колата - утре я взимаш , а с това почва хамалогията със пренощуването.Нямам никакви проблеми с кутията , просто искам да го сменя за мое спокойствие, защото има ли масло някъде - то неможе да е вечно, който каквото да ми говори.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 06 Апр 2014, 17:13

Обади се в Дару Кар, кажи им каква е колата, какво искаш, запази си час сутринта на даден ден, по магистралата си за нула време.
Изображение

Предишна

Назад към E39