Каде да свържа мултито

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520d

Re: Каде да свържа мултито

Мнение от popov_chris » 09 Фев 2014, 16:28

Само този - (преместване песен напред) не работи от самото начало - само писука. Иначе този за връщане с песен назад работи както и тези за звука.
За изгасване на автопилота кое копче имаш впредвид: това със символа му или копче "I/0"?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530D

Мнение от d840 » 09 Фев 2014, 20:00

Пак зе позакучиха нещата... имах днес 20-тина свободни минути, и викам ще ги дам за автопилота :) Свалих кутията с филтъра, отвих зверски затегнатите болтчета и стигнах до кабеляците... и оттук вече криза майка.... нищо общо като на снимките от поста на колегата по-горе.. и понеже ме е шубе да барам без да съм 100% СИГУРЕН само наснимах какво виждам.. на едната снимка съм хванал един жълто-черен кабел, но не съм сигурен дали е този... пък да го вържа за него и като натисна копчето за мултито да ме утрепа бега примерно... не ми е оферта :lol: та колеги кой кабел от снимката ( която е малко кофти качество ама уж 5 мпиксела разбираш ли ) трябва да снадя с черния кабел от волана ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 10 Фев 2014, 21:17

Няма от какво да те е страх, откачаш буксите обръщаш ги обратно и гледаш буксата с 40 пина разглобяваш, я и включваш пина на 27 пин, няма какво да връзваш ти просто добавяш пин там сега е празно.
Ако искаш ми звънни или по скоро пиши да ти дам телефона си да ми звъннеш и ще ти обясня за една минута.

Предишна

Назад към E39