Права тръба на 530д

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530D

Re: Права тръба на 530д

Мнение от d840 » 24 Яну 2015, 1:19

ето я без катализатори на права тръба
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от kalingk » 24 Яну 2015, 2:23

valeri_ignatov написа:Някой модифицирал ли е нещо,пишете ако има промяна че остават 2 месеца и се прибирам в BG и я мятам моята че полудявам тук в Германия като ги гледам ПИШЛЕМЕТАТА с 530д с 4 дула

Па тия у Германия трябва вече само в музейте да ги карат тия дараци....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528 i
Мечтае да кара: E60 М
Детайли за колата: Black :D

Мнение от bobo1903 » 24 Яну 2015, 17:04

Който се чуди дали ще може да търпи звука извънградско без задно гърне ще им кажа ,че аз съм на 25г . ,но дори и на мен ми е неприятно особено когато изкачвам по баир . Вярно без стъклопакет съм и въпреки резонаторните ,които леко заглушават в по-големите баири почва да ти досажда след един момент :mhihi: . Няма го кефа да караш силно и да не се усеща ,че караш с толкова ,а сега дори и по-бавно да карам си мислят ,че карам по-силно :mhihi: .
Не съм карал на магистрала да чуя как е с по-големи скорости когато поддържаш.

Отначало ми се струваше ,че даже прекалено тиха стана заради резонаторните гърнета , защото за градско каране е ок не е като москвич нито мн тиха ,а направо си е кеф ама ,ако бързаш за някъде и ако си семеен с деца тогава мисля ,че е неправилен избор.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 24 Яну 2015, 17:43

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d
Мечтае да кара: m6 grandcoupe
Детайли за колата: e39 01

Мнение от bigdady » 24 Яну 2015, 22:02

аз съм с две прави тръби на мястото на катализаторите назад си е оригиналната малко ми е закъсана едната мека връзка обаче нарочно не я сменям защото много ме кефи звука.Малко по громко звучи и турбината като превключвам направо ми пълни душата все едно е с блоуофф всеки се обръща след колата.Иначе на дълго няма никакви странични звуци съвсем тихо е в купето.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 25 Яну 2015, 22:07

bigdady написа:аз съм с две прави тръби на мястото на катализаторите назад си е оригиналната малко ми е закъсана едната мека връзка обаче нарочно не я сменям защото много ме кефи звука.Малко по громко звучи и турбината като превключвам направо ми пълни душата все едно е с блоуофф всеки се обръща след колата.Иначе на дълго няма никакви странични звуци съвсем тихо е в купето.

Абе едно време бех сложил права траба на една 525 и се чуваше турбото и не беше чак толко неприятен звук но на дълго си дразнеше.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bigdady » 26 Яну 2015, 14:49

те са на мястото на катализаторите само иначе назад си има гърне стоково
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 26 Яну 2015, 14:55

Ясно да разбрах те но на мен не ме кефеше на дълго да бръмка така :nono:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 26 Яну 2015, 16:35

И аз имах визуалния проблем с "човката" на задното гърне и М-броня. Как го реших: минах през няколко магазина за авто-аксесоари и мерих елипсовидни накрайници, които точно да пасне на пространството на М-бронята. После накрайника се завари за "човката" на крайното гърне декоративно. Накрайника прикрива "човката" на крайното гърне. С 4 катализатора съм колата е тиха и не ми се ще да я развалям. Едно от предните ми бмв-та бях сменил генерацията с прави тръби и на байр като се натовареше двигателя така бучеше, че се не траеше в колата... За градско е поносимо хубав звук, но да не е за дълго ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bigdady » 26 Яну 2015, 17:11

ми незнам за ваштие моята на дълго не я чувам грам след правите ръби има едно плоско гърне и накрая е крайното, единствено турбината ми свири и ми харесва като превклчювам скоростите
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528 i
Мечтае да кара: E60 М
Детайли за колата: Black :D

Мнение от bobo1903 » 26 Яну 2015, 17:18

И при мен е така на баир не се трае , за градско си е хипер яко , но на тези ,които доста пътуват извънградско не им препоръчвам освен ,ако нямат стъклопакет :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
Детайли за колата: Carbon Schwarz

Мнение от valeri_ignatov » 27 Яну 2015, 21:53

kalingk написа:
valeri_ignatov написа:Някой модифицирал ли е нещо,пишете ако има промяна че остават 2 месеца и се прибирам в BG и я мятам моята че полудявам тук в Германия като ги гледам ПИШЛЕМЕТАТА с 530д с 4 дула

Па тия у Германия трябва вече само в музейте да ги карат тия дараци....

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Izvinqvam sa 4e pisha na latinica/ :D Kolega neznam dali si imash na predstava kak stoqt neshtata tuk v Germani no ako neznaesh data :idea: cqlata rabota s katalizatorite ot (morgata)ili kakto mu vikat tuka ot auto shrota i montaja ti izliza 450 evro i minavash napravo na evro 4 :yes: i si karame DARACITE kakto gi nari4ash ti v Frankfurt Berlin KADETO SI POJELAEM :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 530D

Мнение от d840 » 28 Яну 2015, 11:25

Държа да отбележа че се получи доста кънтене и ехо понеже колата беше в гараж... В общи линий това е резултата като вътре в купето на затворени прозорци почти няма разлика от преди !
http://m.youtube.com/results?q=e39%20530d%20zvuk&sm=3
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки !!!

Предишна

Назад към E39