Букси врата ?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Букси врата ?

Мнение от MpbcHuka » 29 Яну 2014, 0:38

Ясно и аз така предположих, че не всички имат и ще е до поръчката.
Но, друг колега ми каза, че трябвало да имам поне "заготовки за изрязване" на корите.
Ама и такова нещо не виждам, поне на пръв поглед - може би трябва да се свали кората за да се види ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 03 Фев 2014, 14:43

в повечето случаи заготовката е загатната от вътрешната страна. погледни ги някои ден. почти сигурно е че и кабел са си оставили поне във вратата.. друг е въпроса дали го има от към купето на буксата на самата брата. много вероятно е да го няма. на няколко Е39 съм виждал напълно комплектовани врати.. дори и задните имат кабелите за говорителите, но стигат само до колонката на купето където е буксата.. :paranoid:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 03 Фев 2014, 15:53

ares2 написа:в повечето случаи заготовката е загатната от вътрешната страна. погледни ги някои ден. почти сигурно е че и кабел са си оставили поне във вратата.. друг е въпроса дали го има от към купето на буксата на самата брата. много вероятно е да го няма. на няколко Е39 съм виждал напълно комплектовани врати.. дори и задните имат кабелите за говорителите, но стигат само до колонката на купето където е буксата.. :paranoid:

Да в някои случаи има пуснати кабели.Преди време един клиент искаше по добра музика в колата,а тя беше доста "постно" излезнала от завода.Отзад даже беше с ръчни стъкла.Зад корите си имаше
букси за всички "глезотии" и много лесно станаха нещата(ел.стъкла,тонколони и плафони на вратите)
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

Предишна

Назад към E39