Почистването на стъклото с вода не функционира
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Почистването на стъклото с вода не функционира
Сглобих системата и всичко вече функционира нормално. А и части ми останаха
Кво да се прави, така и не намерих мястото на зелената цедка и си остана извън системата.
Най-голямата разправия беше да сложа отново подкалника. Изобщо голяма досада с този подкалник. Добре че снощи видях темата за външния термометър, та използвах момента и вече си имам и външен термометър за левче. Ако някой се чуди как и не му се рови по форумите - намирате ТЕРМИСТОР 5 килоома и го връзвате за жиците, за които е бул вързан външния термометър. В моя случай се е намирал пред десния подкалник.

Най-голямата разправия беше да сложа отново подкалника. Изобщо голяма досада с този подкалник. Добре че снощи видях темата за външния термометър, та използвах момента и вече си имам и външен термометър за левче. Ако някой се чуди как и не му се рови по форумите - намирате ТЕРМИСТОР 5 килоома и го връзвате за жиците, за които е бул вързан външния термометър. В моя случай се е намирал пред десния подкалник.
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
И аз имам ядове с тези помпи и казанчета.Отпред дупките на пръскалките постоянно ми се запушват,изобщо голяма мъка е. Между другото и аз като напълня до горе голямото казанче и изтича известно количество течност,не знам колко,но изтича.Скоро ще се заемам с тези пръскала,защото само на преднот стъкло пръскат,на задното никога не са работили и на фаровете също и общо взето ме дразни това,като не работи нещо по колата каквото и да е все пак. 

- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Тези дни се бях хванал да пооправя системата за миене ,тъй като маркучите под предния капак са се спекли и се разпадат.Купих си маркучи тип шлаух 4/6 (тези най-се доближават до оригиналните само,че са прозрачни) и ги монтирах колкото да пробвам системата.Долях 2-те казанчета,от едното от помпата дето излиза маркуча замина самия маркуч се сцепи като сипах вода в казанчето,а в голямото като сипах вода доста голямо количество вода изтече.Това вероятно е или от маркучите тъй,като струята беше от задния край в средата почти под двигателя или спукано казанче,макар,че след като го напълних и изтече,не ми е светкал индикатора за празно казанче.Та въпроса ми е откъде мога да си закупя оригинални маркучи или къде продават такъв тип като оригиналните на метър или да си ползвам тези прозрачните.Тези които поставих няма проблем.Смяната на маркучите от голямото казанче до горе трудна ли е .Тези на фаровете откъде минават? Най-много ме интересува къде ги продават,защото ще пада голямо прекарване да няма изненади с дължината?
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2