Относно конкретна обява
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 m20b20,Е39 m52b25tu,Е30 м40б18
- Мечтае да кара: 850 CSI
Re: Относно конкретна обява
waterboy написа: Да разбирам ли че по добре седан от колкото комби само при него ли го има нивомата и какво точно представлява (май по добре да се разровя цялостно из форума)
Нивомата е готина екстра и е здрав механизъм но вози малко по-твърдо с него

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
waterboy написа:Май ще се ориентирам и за някой бензинов мотор понеже не карам и много като КМ (средно 8-9к на година)
комби ли искаш задължително?

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e38 735i
- Мечтае да кара: вана
- Детайли за колата: M62
Не, просто тази ми хвана окото като критерии имам автомат +(ако може и кожа) и така.. има и М броня на приятна цена и за това тека общо взето гледам и Мерцедес и Ауди но и там за сега удрям на камък не мога да избера подходящ двигател и модел за около 5000лв
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
е39 с тоя бюджет и ако си като мен....поне 2 месеца търсене не ти мърдат 

- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега, иди виж я колата, но след като вече няма М броня и е с други джанти (най вероятно, не толкова хубави), не знам дали ще има нещо, което да ти хареса. Кожа и автомат имат много 5ци. Ако гледаш МБ или Ауди, пробвай А6 фейслифт, предполагам , че може да ти хареса.

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
щом е с чип и е взета душата страхотна логика имат колегите,по тази логика вземайте си 520 щото ако е 528 значи е сцепена от даване на газ
това че е с чип ти спестява едни 200 лева които рано или късно ще ги дадеш защото кола с чип е доста по приятна за каране

това че е с чип ти спестява едни 200 лева които рано или късно ще ги дадеш защото кола с чип е доста по приятна за каране
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Щом това-онова по колата е сменено, преди да предприемам каквото и за било друго, аз бих се обадил на собственика и бих поискал актуални снимки на колата - както и по-нагоре се спомена, тя може въобще да не се хареса на купувача с новите детайли... 

- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
Ако те плаши че и е давано много газ на колата по-добре се ориентирай към бензинов мотор, ако не въртиш по много километри и не караш в задръствания няма да те удари по джоба. 523 фургон
ми дава 11 в града с нормално каране и от време на време някоя лиготия... пък и преди тебе някой да го е юркал те тия коли от много газ не се плашат
БМВ - бензин, масло , вода 

320iPower написа:щом е с чип и е взета душата страхотна логика имат колегите,по тази логика вземайте си 520 щото ако е 528 значи е сцепена от даване на газ![]()
Не само чипа, а и окачването, което тактично си пропуснал. Значи ще дам 200лв за чип, 800лв за окачване, още толкова за фйешънски джанти и ще я карам с 2к оборота нали . А и от къде знаеш, че тоя чип не е некой за $15 от ибей ?
Към колегата който е пуснал темата - насочи се към нещо бензиново по-добре. Тоя тдс автомат дава градско 12-14 и то при спокойно каране. Няма никаква файда, освен, че е много по сложен от бензиновия двигател, съответно има доста повече слаби места, които могат да се окажат с проблем, а хич не са евтини за правене

Не Мы такие, Жизнь такая
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз бих те посъветвал да изчакаш още и да вдигнеш бюджета с още поне 2-хиляди лева.
Колкото и да са паднали BMW-тата не мисли че ти ще си късметлията да си купиш хубаво Е39 за 4000-лева,такова няма!
Колкото и да са паднали BMW-тата не мисли че ти ще си късметлията да си купиш хубаво Е39 за 4000-лева,такова няма!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Колега, взимай 2,8ца с газ и карай като пич. Остави ги тия тдс-и, с тия цени на нафтата икономията няма да я има никаква, нали не си мислиш, че тдса ще харчи по- малко от 10ка градско, пък и комби автомат отиваш на 13ка отвсякъде. Събери някой лев още и взимай 2,8ца, разход газ- 12-15 градско и 8-10 извън ще се возиш и ще си свиркаш. 

- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
Проблема е че съм без кола понеже продадох моята а останалите пари ми дойдоха кеш(в смисъл не съм ги събирал) и нямам превоз дори до работа(нямам никакъв градски транспорт до работата ми т.с такси на отиване и връщане 12-13лв) и съм в положение в което трябва да си купа кола до края на месеца и жена ми е всяка сутрин от 5 на работа и нея няма с какво да карам сложна е системата с 2 думи изключвам варианта да събирам пари.
Днес се огледах в мобиле.де не знам как стоят нещата с идването на кола от там до България, но си хареса поне 2-3 коли от сорта на 1500-2000Евро които изглеждат все едно са изкарани от магазина
До колегата със а6-ците доста ми допадат и като интериор и като външен вид но за тези пари е масовия 2.5 ТДИ който има доста лоша слава бях набелязал и една 2.4 бензин V6 като за него във форума на Ауди се говорят само хубави неща като изключим малко завишен разход на гориво, но уви обявата изчезна точно за 1 ден.
Не съм изключил варинат и за 2.3/2.8 даже си се замисля за по голям бензинов двигател поради по ефтината подръжка от дизела, пък както каза 1 колега над мене той тдс-а с автомат едва ли ще е под 11-12 нафта, а бензина с газ наистина е добра оферта
Днес се огледах в мобиле.де не знам как стоят нещата с идването на кола от там до България, но си хареса поне 2-3 коли от сорта на 1500-2000Евро които изглеждат все едно са изкарани от магазина
До колегата със а6-ците доста ми допадат и като интериор и като външен вид но за тези пари е масовия 2.5 ТДИ който има доста лоша слава бях набелязал и една 2.4 бензин V6 като за него във форума на Ауди се говорят само хубави неща като изключим малко завишен разход на гориво, но уви обявата изчезна точно за 1 ден.
Не съм изключил варинат и за 2.3/2.8 даже си се замисля за по голям бензинов двигател поради по ефтината подръжка от дизела, пък както каза 1 колега над мене той тдс-а с автомат едва ли ще е под 11-12 нафта, а бензина с газ наистина е добра оферта
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
stefanoff написа:320iPower написа:щом е с чип и е взета душата страхотна логика имат колегите,по тази логика вземайте си 520 щото ако е 528 значи е сцепена от даване на газ![]()
Не само чипа, а и окачването, което тактично си пропуснал. Значи ще дам 200лв за чип, 800лв за окачване, още толкова за фйешънски джанти и ще я карам с 2к оборота нали . А и от къде знаеш, че тоя чип не е некой за $15 от ибей ?
Към колегата който е пуснал темата - насочи се към нещо бензиново по-добре. Тоя тдс автомат дава градско 12-14 и то при спокойно каране. Няма никаква файда, освен, че е много по сложен от бензиновия двигател, съответно има доста повече слаби места, които могат да се окажат с проблем, а хич не са евтини за правене
какво окачване нещо не разбрах?
моята е с чип и с м-спорт пакет и не я сцепвам от даване на газ.но щом е с джанти явно трябва да избивам на агресия с педала на газта

относно бензиновия мотор подкрепям с газчица хем ще ти е по спокойно колега
- chris71ano
- кандидат ентусиаст
-
waterboy написа:Здравейте колеги продадох е36-цата и съм се насочил към е39 в момента гледам 1 обява от 2-3 седмици някакви впечатления от снимките и какво евентуално да очаквам като изненада мисля да ходя в събота да я гледам а може и някой да я знае и да даде повече информация ето и обявата
http://www.cars.bg/c368043
То за тия пари гледай каква хубавица има.....
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=47qf2r
- waterboy
- кандидат ентусиаст
-
Искам да е автомат колега, ще опитам да събера още някой друг лев че в графа до 6000лв има по голям избор пък ако изпадне нещо ще го мислим
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3