Нова придобивка 525tds няколко въпроса

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520

Re: Нова придобивка 525tds няколко въпроса

Мнение от kobrata55 » 30 Юли 2013, 21:11

термостат само бер,малко е скъп 50лв ама да знаеш заслужава си,колегата по горе ти е казал за водна помпа с метални витла,и аз мога да добавя нещо имах тройка с такъв мотор,сменях глава но проблема при тези двигатели е да не го надуваш докато е студен излезе ли стрелката от синия сектор давай газ колко искаш.с здраве да я караш

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 03 Авг 2013, 9:42

Колеги,четох из форума как трябва да сложа сим картата в телефона на колата (имам оргигинален телефон BMW)но когато я поставя изписва Sim Verifcare поставям картата под телефона където се държи,отзад нямам таква централа каквато имаше показана на снимките тук във форума?Някакви идей от какво може да е.Пробвах с Вивакомска и Мтелска карта и не тръгва,а предния собственик ми обясни че го е пробвал с бобска карта и работил...?Или нещо ме е смотал :no:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 14 Авг 2013, 9:36

никой ли нищо незнае?

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 16 Авг 2013, 0:21

Чанев написа:Колеги,четох из форума как трябва да сложа сим картата в телефона на колата (имам оргигинален телефон BMW)но когато я поставя изписва Sim Verifcare поставям картата под телефона където се държи,отзад нямам таква централа каквато имаше показана на снимките тук във форума?Някакви идей от какво може да е.Пробвах с Вивакомска и Мтелска карта и не тръгва,а предния собственик ми обясни че го е пробвал с бобска карта и работил...?Или нещо ме е смотал :no:

Колега, къде точно слагаш картата, че и аз имам ориганален БМВ телефон ама се оказа, че Глобул не поддържат тази опция ,а само Мтел .Аз даже не мога да намеря къде да пъхна картата от телефона .Гледах самият телефон няма отвор , след това гледах и поставката и там няма :((
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Чанев » 16 Авг 2013, 12:35

sineok_pi4_ написа:
Чанев написа:Колеги,четох из форума как трябва да сложа сим картата в телефона на колата (имам оргигинален телефон BMW)но когато я поставя изписва Sim Verifcare поставям картата под телефона където се държи,отзад нямам таква централа каквато имаше показана на снимките тук във форума?Някакви идей от какво може да е.Пробвах с Вивакомска и Мтелска карта и не тръгва,а предния собственик ми обясни че го е пробвал с бобска карта и работил...?Или нещо ме е смотал :no:

Колега, къде точно слагаш картата, че и аз имам ориганален БМВ телефон ама се оказа, че Глобул не поддържат тази опция ,а само Мтел .Аз даже не мога да намеря къде да пъхна картата от телефона .Гледах самият телефон няма отвор , след това гледах и поставката и там няма :((

под самият телефон е поставката за сим картата?

Предишна

Назад към E39