Нова придобивка 525tds няколко въпроса
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kobrata55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 520
Re: Нова придобивка 525tds няколко въпроса
термостат само бер,малко е скъп 50лв ама да знаеш заслужава си,колегата по горе ти е казал за водна помпа с метални витла,и аз мога да добавя нещо имах тройка с такъв мотор,сменях глава но проблема при тези двигатели е да не го надуваш докато е студен излезе ли стрелката от синия сектор давай газ колко искаш.с здраве да я караш
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Колеги,четох из форума как трябва да сложа сим картата в телефона на колата (имам оргигинален телефон BMW)но когато я поставя изписва Sim Verifcare поставям картата под телефона където се държи,отзад нямам таква централа каквато имаше показана на снимките тук във форума?Някакви идей от какво може да е.Пробвах с Вивакомска и Мтелска карта и не тръгва,а предния собственик ми обясни че го е пробвал с бобска карта и работил...?Или нещо ме е смотал 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
никой ли нищо незнае?
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Чанев написа:Колеги,четох из форума как трябва да сложа сим картата в телефона на колата (имам оргигинален телефон BMW)но когато я поставя изписва Sim Verifcare поставям картата под телефона където се държи,отзад нямам таква централа каквато имаше показана на снимките тук във форума?Някакви идей от какво може да е.Пробвах с Вивакомска и Мтелска карта и не тръгва,а предния собственик ми обясни че го е пробвал с бобска карта и работил...?Или нещо ме е смотал
Колега, къде точно слагаш картата, че и аз имам ориганален БМВ телефон ама се оказа, че Глобул не поддържат тази опция ,а само Мтел .Аз даже не мога да намеря къде да пъхна картата от телефона .Гледах самият телефон няма отвор , след това гледах и поставката и там няма

Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Чанев
- младши ентусиаст
-
sineok_pi4_ написа:Чанев написа:Колеги,четох из форума как трябва да сложа сим картата в телефона на колата (имам оргигинален телефон BMW)но когато я поставя изписва Sim Verifcare поставям картата под телефона където се държи,отзад нямам таква централа каквато имаше показана на снимките тук във форума?Някакви идей от какво може да е.Пробвах с Вивакомска и Мтелска карта и не тръгва,а предния собственик ми обясни че го е пробвал с бобска карта и работил...?Или нещо ме е смотал
Колега, къде точно слагаш картата, че и аз имам ориганален БМВ телефон ама се оказа, че Глобул не поддържат тази опция ,а само Мтел .Аз даже не мога да намеря къде да пъхна картата от телефона .Гледах самият телефон няма отвор , след това гледах и поставката и там няма(
под самият телефон е поставката за сим картата?
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2