Мнение за Волан Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Re: Мнение за Волан Е39

Мнение от braina » 08 Фев 2013, 23:29

аз си купих преди няколко дни 3 варянт и смятам него да сложа на 20ката :) да допълня визията на фейсова кола нищо че е 96 и ще трябва да стържа и да прекарвам допълнително кабели за да стане работата като хората и да работи мултито като хората гъзарията няя цена :)))
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 09 Фев 2013, 7:21

braina написа:аз си купих преди няколко дни 3 варянт и смятам него да сложа на 20ката :) да допълня визията на фейсова кола нищо че е 96 и ще трябва да стържа и да прекарвам допълнително кабели за да стане работата като хората и да работи мултито като хората гъзарията няя цена :)))

Доста занимавка ти се отваря :paranoid:
Иначе по темата са номер 3 или номер 1 - точно, защото са по-дебели и по-удобни от номер 2.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: комбайн в парламента

Мнение от LUBO 555 » 09 Фев 2013, 20:55

turbo написа:
braina написа:аз си купих преди няколко дни 3 варянт и смятам него да сложа на 20ката :) да допълня визията на фейсова кола нищо че е 96 и ще трябва да стържа и да прекарвам допълнително кабели за да стане работата като хората и да работи мултито като хората гъзарията няя цена :)))

Иначе по темата са номер 3 или номер 1 - точно, защото са по-дебели и по-удобни от номер 2.

Слагането(пригаждането) е таман половин час работа.Друг е въпросът ако колата му фабрично няма мулти и иска да го пусне.Но ако си има....ножовка,пила и сикафлекс
ИзображениеИзображение

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39

Мнение от braina » 10 Фев 2013, 8:23

LUBO 555 написа:
turbo написа:

Слагането(пригаждането) е таман половин час работа.Друг е въпросът ако колата му фабрично няма мулти и иска да го пусне.Но ако си има....ножовка,пила и сикафлекс

Вече е правена веднъж тази манипулация с колегата Bloodnoon сме си играли по метода на любо 555 инаистина става за 30 мин др е въпроса че колата ми е преди 9.96 и ще трябва да пускам кабел от модула на и буса до волана за да сработят и копчетата за радиото ;)))
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 10 Фев 2013, 11:31

zazomazo написа:Изображение

Тоя. По-удобен е от 1 и 2.
Но щом го няма него като вариант тогава 2.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39

Мнение от e.stoqnov » 11 Фев 2013, 23:35

за мен вариант 1 си е наи- добре
Изображение

Предишна

Назад към E39