Има ли толеранс ЕТ, при е39, или не

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60, 2006
Мечтае да кара: Formula
Детайли за колата: N52B25

Re: Има ли толеранс ЕТ, при е39, или не

Мнение от Gari » 23 Апр 2013, 19:07

de.auto написа:Возията е доста прилична, не е толкова твърда колкото повечето хора си мислят.
Като минах от 18 на 16-ки, ми беше много кофти докато свикна, колата беше значително по нестабилна.Махнах ги защото ми изпуснаха 2 амортисъора и едната пружина(задни) се счупи. Преди това да се случи гумите ми опираха в калници с по висока скорост и на неравност, пък с 2-ма отзад беше нетърпимо.
Джантите бяха 10J 15 ET с гуми 275/35/18, отпред 245/40/18 и нямах никакви проблеми.
Визията е уникална, но повече няма да сложа такива джанти на 5-цата. Един приятел си ги купи за неговата Е38 и паснаха перфектно, дори му идваха малко ниски

И на мен ми се върти нещо в главата, че може и да опират. Не се притеснявам от лоши пътища, защото не живея в БГ.
Гумите мисля да са 235/40/ZR18 - предни и 265/35/ZR18 - задни. Тези са записани на табелката на вратата. С Мтех1 окачване съм и колата си е доста ниска. Затова идеята е да се вземат нови амортисьори и пружини. Пак оригинални. Все пак не знам да са сменяни моите... Ако са с оригиналните още от завода...
Както и нови спирачни дискове и апарати от 540.
Все пак идеята за 17-ки, същия модел, винаги е актуална. :yes:
Doncheff не знам как кара с тези 19-ки. :)
Не искам много, искам всичко!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Re: Има ли толеранс ЕТ, при е39, или не

Мнение от doncheff » 23 Апр 2013, 23:06

Ми да ти кажа супер ми е. Мислех, че ще е доста по-твърдо. И въпреки, че покрай кметчето Бургас почти остана без дупки, понякога се налага да спирам почти, за да мина.

Едва когато сложиш 19-ки научаваш какво точно е да внимаваш за дупки. :)

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Предишна

Назад към E39