към колегите с Е39-ки относно Е30 или E36
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: към колегите с Е39-ки относно Е30 или E36

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
kalingk написа:С тия 10 бона дето го набутвате човека,направо да си взема Е46-ца кабрио и да забрави за останалите две антики,колкото и да са ценни те за някой хора.
+1 няма да сгрешиш ако се ориентираш към Е46

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Купуваш Е30 кабрио и си пич, купуваш Е36...и си бетер голфаджия...съвсем откровено, купуваш Е46 и си просто един от многото. Сам си избери какъв да бъдеш 

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Тази таман на 10 хил. лв. ще стъпи като дойде до България с транспорта, регистрацията и застраховките.
Лошото е, че не е шестак ама няма пълна угодия.
Кабриото на Е46 нещо не ме кефи като излъчване в сравнение с по-старите модели. А пък за 10к кой знае какъв кош ще е. Ако бюджета е по-голям вече избора става широк извън Е30/Е36, дори и за други марки се сещам, но не това пита автора.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
mad_presley написа:Купуваш Е30 кабрио и си пич, купуваш Е36...и си бетер голфаджия...съвсем откровено, купуваш Е46 и си просто един от многото. Сам си избери какъв да бъдеш
е това е всичо в едно изречение

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
дам.... вярно е че е антика, но като се замился това е кола която купуваш днес, остава вечно твоя, защото след като и докараш вида за който мечтаеш, малцина ще са тези които биха извадили за цената която би и обявил, пък и в края на краищата защо му е на човек да вложи толкова любов усилие и труд ако ще я продава......
относно комфорта за който някои колеги споменаха ....аз комфорт си имам идеален, 39-ката ми е слънце направо чудо и не мисля скоро да я заменям за друга... бимата ми си има всичко от/до
относно 30-ката ........хмм........... значи виждам го така : лято е събота сутринта. слизам в гаража , отключвам и поглеждам онова което аз и моите авери от кварталния сервиз сме правили с толкова любов. паля и отивам на кафе, после малко до центърчето с някой авер или до някое плажче наоколо, до витоша или където си поискам. Неделя същото упражнение а в Понеделник скачам в 39-ката и тЕка
46-ца не искам не мЪ кефи
както каза един колега класическа класика
и трудно ще се разубедя пък и 46-цата няма да струва толкова като стане на годините на 30-ката и не говоря за цена като пари.................а за това как биха я оценили хората нали разбирате
относно комфорта за който някои колеги споменаха ....аз комфорт си имам идеален, 39-ката ми е слънце направо чудо и не мисля скоро да я заменям за друга... бимата ми си има всичко от/до
относно 30-ката ........хмм........... значи виждам го така : лято е събота сутринта. слизам в гаража , отключвам и поглеждам онова което аз и моите авери от кварталния сервиз сме правили с толкова любов. паля и отивам на кафе, после малко до центърчето с някой авер или до някое плажче наоколо, до витоша или където си поискам. Неделя същото упражнение а в Понеделник скачам в 39-ката и тЕка

46-ца не искам не мЪ кефи

както каза един колега класическа класика

mad_presley написа:Купуваш Е30 кабрио и си пич, купуваш Е36...и си бетер голфаджия...съвсем откровено, купуваш Е46 и си просто един от многото. Сам си избери какъв да бъдеш
+1
За мен избора е ясен, но не знам и за 6К дали ще намери запазен екземпляр. Плюс това едно Е30 задължително с хубав двигател, ако се поддържа единствено ще поскъпва.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Купето е важно, на Е30 какво да му гледаш двигателя, така или иначе става на 4,4 рано или късно 

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
spacepl написа:Купето е важно, на Е30 какво да му гледаш двигателя, така или иначе става на 4,4 рано или късно
+1

- Николай Диянов
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39/ Е60
- Мечтае да кара: X6 цвят бордо
За този бюджет, както изразиха мнение колеги по горе, най- важното ще е да се гледа в какво състояние е колата. За мен лично щом е запазена и особено като е кабрио без значение дали е е30 или е36 винаги ще привлича погледи, още повече ако е с бежов кожен салон / лично мнение /. Само не знам, защо смятате, че е30 е доста по рядко срещана от е36? Поне тук , в София по мои лични наблюдения стана масова практика да се купува всичко що е БМВ на цени от 2000 до 3000 лв. и да не се поддържа.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
wladio написа:моето мнение е-е36 твърдия таван.
ще и се радваш и зимата.
каквото и да купиш снимай и го покажи.
успех.

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Въпреки че не съм с Е39-ката,ще изкажа мнение.Е30-ката е класически модел с много фенове.В последно време все по-рядък,още повече в добро състояние.Перфектна кола за събота и неделя.Кола за познавачи.
Аз бих избрал нея. 

E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Да дадеш 6 или 10к лева за да ходиш на кафе.... Сори, не те разбирам. Ако си купя кабрио, ще го издуя на някоя магистрала, а не да джиткам в някакъв си град да събирам погледите. Пустото му тщеславие.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Elesar74 написа:Да дадеш 6 или 10к лева за да ходиш на кафе.... Сори, не те разбирам....
Е не тъй укорно де,не се знай за кой град става въпрос...щото Париж и Пазарджик и аз бих си цъкал из града сещаш се кой

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Тц, не позна
. Вятъра в косите, това е истината за кабриото според мен. Другото е нещо, което не разбирам, да ходя с колата си на кафе. Все пак му пожелавам на колегата да си купи, това, което му е насърце.

Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3